Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Artikel

Når konkurrenter mødes

Konkurrence- & Forbrugerstyrelsen
01/12/2014
Når konkurrenter mødesVed du, hvad du må – og ikke må – tale med dine konkurrenter om, når I mødes i brancheforeningen? Risikoen for at overtræde konkurrenceloven kan være stor, når du mødes med dine konkurrenter.
”Er priserne ikke lidt lave for tiden? Vi tænker på at hæve vores priser med 15 procent. Hvordan ser det ud for jer andre?”

Ulovlig informationsudveksling og aftaler mellem konkurrenter kan opstå i en pause under et kursus, hvor virksomhederne i branchen alligevel er samlet. Aftalerne kan laves i din brancheforening eller blot komme i stand over en kort telefonsamtale, som i udgangspunktet handlede om noget helt andet. Det kan også være brancheforeningen selv, der går for langt, når den udsender information til medlemmerne.

Læs hele artiklen her.


Gå ikke glip af vigtig juridisk viden - Tilmeld dig vores gratis nyhedsservice her →
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2023 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted