Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Det uvildige søgeværktøj

Find juridisk specialist

Søg efter advokater på tværs af advokatbranchen og find en specialist inden for eksempelvis
Find juridisk specialist

Specialistgaranti

Alle specialister er verificeret af Jurainfo via bl.a. baggrunds- og referencetjek samt fysiske møder med specialisterne. Læs mere her.

Fagrelevant efteruddannelse

Vi stiller krav om relevant efteruddannelse. Alle specialister er derfor løbende efteruddannet inden for deres relevante fagområde.

Indledende uforpligtende samtale

Få en vurdering af om specialisten kan hjælpe dig. Kommer det til et reelt rådgivningsforløb afregnes der i henhold til specialistens priser.

Hvilken advokat skal man vælge?

En advokat er ikke bare en advokat. Jura er en kompleks størrelse, og derfor kan advokater naturligvis ikke være eksperter inden for alle områder. Laver man referencen til sundhedssektoren, så er en læge jo heller ikke bare en læge. Der findes almene praktiserende læger og speciallæger, som har specialistviden inden for et bestemt område.

Det er fuldstændig det samme, der gør sig gældende inden for advokatbranchen. Normalt siger vi, at en advokat ikke kan være ekspert i mere end 1 til 2 fagområder.

Står du over for en juridisk problemstilling, er det derfor vigtigt, at du taler med en specialist inden for det område, hvor du har brug for råd og vejledning. Kun her er du sikret en korrekt og erfaren rådgivning.

Det kan ofte være svært at finde frem til disse specialister, da der traditionelt ikke har eksisteret en oversigt over, hvem der kan hvad.

For at gøre det nemmere at finde frem til specialister inden for de forskellige områder, har jurainfo lavet søgeværktøjet “Find Juridisk Specialist”. Her kan du søge efter specialister inden for de forskellige områder på tværs af advokatbranchen.

Start søgning

Hvilken advokat skal man vælge?
Hvad koster en advokat?

Hvad koster en advokat?

Prisen på rådgivning varierer meget. De fleste advokater afregner pr. time, og timeprisen ligger typisk mellem 1.500 – 3.000 DKK. Mange advokater tilbyder i dag også fastprismodeller, hvor prisen på rådgivningen aftales ”up front”. Vi anbefaler normalt, at man spørger ind til pris og forventet timeforbrug. De fleste advokater er meget åbne om, hvor lang tid de forventer at skulle buge på en opgave, og hvad prisen dermed ender med at blive.

Vær opmærksom på at pris og kvalitet ofte hænger sammen. Det betyder, at dem med stor erfaring og viden inden for et bestemt område ofte koster lidt mere. Du skal dog ikke nødvendigvis lade dig skræmme af høje timepriser. Ofte skal en erfaren advokat med stor specialistviden inden for et område bruge mindre tid på at sætte sig ind i sagen og komme med den rette rådgivning. Det betyder, at det ikke behøver at blive dyrere blot fordi, at timeprisen er højere.

Vi anbefaler altid at benytte en erfaren specialist inden for det pågældende område frem for blot at bruge den samme advokat til alting. Kun ved en specialist inden for området er du sikret en korrekt og erfaren rådgivning. Lidt populært sagt ved du jo ofte først, om ægtepagten eller den kommercielle kontrakt er rigtigt udfærdiget den dag du skal skilles, eller der opstår en konflikt med din leverandør. På det tidspunkt vil du nok hellere have betalt lidt ekstra for, at tingene er i orden frem for blot at have valgt den billigste.

Med andre ord – det kan være dyrt at vælge den billigste advokat på den lange bane.

Start søgning

Det handler om tillid

Juridisk rådgivning er en tillidsopgave. Mange ender derfor ofte med at spørge sit netværk ”om nogen kender en god advokat”. De færreste ved dog rent faktisk, om advokaten, som ”anbefales”, er dygtig inden for det pågældende område og for mange, er det en umuligt at kontrollere det.

Hvordan ved du så, om en advokat er specialist inden for det pågældende område? Det har traditionelt være umuligt at kontrollere, men advokater oplistet funktionen “Find Juridisk Specialist” er alle indgående specialister inden for deres fagområde. Dette er sikret via et omfattende verificerings- og screeningsforløb udført af Jurainfo, der bl.a. indeholder baggrundstjek, referencetjek samt møder med specialisterne.

Ud over de faglige kvalifikationer er personlighed også ofte noget, der har betydning, i forbindelse med valg af rådgiver. Af samme årsag har vi tilknyttet en kort profilvideo til mange af specialisterne. Her vil du altså kunne stifte bekendtskab med advokaten inden den pågældende advokat kontaktes.

Start søgning

Det handler om tillid
Hvilken rolle har Jurainfo?

Hvilken rolle har Jurainfo?

Jurainfo modtager intet henvisningshonorar og har således ingen interesse i at henvise til en advokat frem for en anden. “Find Juridisk Specialist” er således udelukkende et uvildigt søgeværktøj, som skal gøre det nemmere at finde frem til juridiske specialister på tværs af advokatbranchen. Det betyder også, at advokater, som opfylder screening- og verificeringskravene, kan ansøge om at blive optaget i værktøjet.

Du kan læse mere om screenings- og verificeringskravene her.

Start søgning

Bliv juridisk specialist

Er du rådgiver og interesseret i at blive verificeret som specialist, kan du læse mere her.

Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2024 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted