Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Jobbørs NYT Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
JOBANNONCERING

Få annonceret dine juridiske jobs

og bliv eksponeret overfor mere end 13.000 abonnenter og 28.000 månedlige besøgende
Hvad

En job-profil hos Jurainfo giver dig mulighed for at annoncere juridiske jobs og stillinger på jurainfo.dk.

Herved får du adgang til de mere end 13.000 faste abonnenter og 28.000 månedlige besøgende, som tæller kommuner, ministerier, brancheforeninger, fagforeninger og private virksomheder, herunder landets største virksomheder placeret i det danske C20-index.Hvorfor

En job-profil giver dig den korteste vej til den vigtigste målgruppe, når det gælder juridisk interesse. Alle jobs og stillinger vil fremgå på alle vores artikler samt automatisk blive udsendt via vores nyhedsmail, hvorfor du også vil nå ud til personer som ikke er aktivt jobsøgende. Du får derudover adgang til dit eget personlige dashboard, hvor du bl.a. kan se diverse statistikker.

Hvad er en job-profil

Det får du

Adgang til både aktivt og passivt jobsøgende
Dit jobopslag bliver synligt på alle artikler på jurainfo.dk samt udsendt i vores nyhedsmail. Dermed bliver dit opslag også eksponeret over for passivt jobsøgende.
Ubegrænset liggetid
Vi sætter ingen grænser for hvor længe et jobopslag kan være aktivt. Opslaget vil dog automatisk blive fjernet, når ansøgningsfristen er udløbet.
Ram den vigtigste målgruppe
Vi gør dit jobopslag mere synligt over for den vigtigste målgruppe, når det gælder ledige juridiske stillinger. Læs mere om vores målgruppe her.
Eksponeringsgaranti
Når du annoncerer dine jobs på jurainfo.dk, vil du som minimum få eksponeret dit jobopslag for mere end 28.000 jura-interesserede om måneden.
Annoncering via flere kanaler
Vi annoncerer både dit jobopslag på juridiske artikler, arrangementer samt undersider på jurainfo.dk. Derudover udsendes dit jobopslag også ud via vores nyhedsmail.
Vælg selv fagområder
Målret dit jobopslag og vælg selv hvilke fagområder, du ønsker dit jobopslag skal optræde inden for. Vi sørger for at ramme den rigtige målgruppe, som læser nyheder inden for dine valg.
Mulighed for sparring
Få adgang til vores erfaring. Vi ved hvad læserne efterspørger samt hvordan en jobbeskrivelse skal opbygges for at optimere antallet af læsere. Med en job-profil har du mulighed for at få sparring og input til optimering af dine jobopslag.
Månedlig statistik
Vi giver dig indblik i hvordan dit jobopslag performer. Har du aktive jobopslag, sender vi en månedlig rapport indeholdende antal eksponeringer samt klik på dine jobopslag.
Value for money
Priser fra 2.695 kr. pr. jobopslag. Vælg selv om du vil købe enkelte opslag eller et spar penge ved at købe et klippekort.

Dit personlige dashboard

Med en job-profil får du adgang til dit helt eget dashboard med relevante statistikker og data. Her kan du løbende se hvordan dine job- og stillingsopslag klarer sig og sammenligne med evt. tidligere perioder samt andre lignende jobopslag.

Du kan bl.a. se følgende:
  • Oversigt over aktive / inaktive jobopslag
  • Hvor mange, der er blevet eksponeret for dine jobopslag
  • Hvor mange, der har klikket for at læse mere på dine jobopslag
  • Det samlede antal eksponeringer pr. jobopslag
  • Det samlede antal klik pr. jobopslag
  • Performance sammenlignet med andre jobopslag

Priser

Betal pr. opslag eller få et klippekort

Prismodellen for annoncering af jobs på jurainfo.dk er både simpel og fair. Du betaler enten for et enkelt jobopslag ad gangen eller du kan opnå rabat ved at købe et klippekort m. 10 klip, som du frit kan benytte, når du får nye jobopslag.

For at du får mest ud af dine penge, har vi ikke sat en tidsbegrænsning på liggetiden af dit jobopslag. Det betyder, at dit opslag vil være synligt for alle læsere på jurainfo.dk lige indtil datoen for ansøgningsfristen.

Vi anbefaler, at lægge jobopslag op i så god tid som muligt, netop for at få mest mulig eksponering ud af de mange månedlige besøgende på jurainfo.dk

Skulle du have spørgsmål er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Pris pr. jobopslag
Enkelt jobopslag fra
3.500 kr.
Klippekort (10 klip) fra
2.625 kr.

Er du interesseret?

Casper Rybjerg Qvist
Kontakt
Casper Rybjerg Qvist
CEO & Partner
T: 61 69 12 13
E: crq@jurainfo.dk
Casper har siden 2014 været en del af Jurainfo og har i mere end 10 år siddet som intern jurist i flere internationale virksomheder, herunder som Head of Legal i medicinalbranchen. Han har derfor indgående erfaring med virksomheders interne behov for juridisk rådgivning samt stor erfaring med indløb af juridiske ydelser fra eksterne advokatfirmaer.
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
E-mail: kontakt@jurainfo.dk
CVR-nr. 38375563
© 2020 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted