Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
JOBANNONCERING

Annoncér dine juridiske stillinger

Find bedre
kandidater, hurtigere.
Hos Jurainfo har vi specialiseret os i at hjælpe virksomheder med hurtigt, målrettet og effektivt at eksponere juridiske jobs over for de rette kandidater.

Jurainfo.dk er med mere end 5.000 juridiske artikler og 54.000 månedlige besøgende Danmarks største forum for jurister og rammer derfor bedre kandidater hurtigere end de traditionelle jobsites. Det betyder, at du kan reducere de omkostninger og den tid, der traditionelt er forbundet med rekruttering af juridiske medarbejdere.

Vi kan finde bedre kandidater, fordi vi når bredere ud end de traditionelle jobsites, da vi også rammer passivt jobsøgende og tilmed har mulighed for at målrette opslaget mod de rigtige kandidater. Det betyder i sidste ende at vi øger sandsynligheden for at I finder den rette kandidat.

Vi kan finde de rette kandidater hurtigere, da vi kan udsende dit jobopslag direkte til de relevante kandidater via mail inden for 24 timer. Vi er derfor i kontakt med relevante ansøgere langt hurtigere end det er muligt via de traditionelle jobsites.

Virksomheder, som har benyttet vores jobbørs

Det får du

Adgang til både aktivt og passivt jobsøgende
Dit stillingsopslag bliver synligt på alle 5.000+ artikler på jurainfo.dk samt udsendt i vores nyhedsmail. Dermed bliver dit opslag også eksponeret over for potentielle kandidater, mens de søger juridisk viden.
Direkte kontakt til kandidater
Vi udsender dit stillingsopslag via vores nyhedsmail inden for 24 timer efter oprettelse, så det lander direkte i indbakken hos relevante potentielle kandidater blandt vores 14.000+ aktive abonnenter.
Målret selv hvem opslaget skal ramme
Målret dit stillingsopslag og vælg selv fagområder og parametre du ønsker dit stillingsopslag skal optræde inden for. Vi sørger for at ramme den rigtige målgruppe, som læser nyheder inden for dine valg.
Se en kort video om hvad du får med en jobannonce

Vores kunder fortæller...

I forhold til vores øvrige kunder, så oplever vi, at de normalt gerne vil finde den rigtige kandidat så hurtigt som overhovedet muligt. Der kan ofte være en række konsekvenser forbundet med at have en ubesat stilling, f.eks.:

ekstra travlhed, og dermed potentiel mistrivsel, blandt de øvrige medarbejdere
at visse opgaver ikke bliver udført i en periode
at ordrer og forretning potentielt kan gå tabt pga. manglende ressourcer
øgede omkostninger til eksterne konsulenter og advokater, fordi der ikke er ressourcer til at løse opgaver internt
"Vi har over en længere periode forgæves forsøgt at finde en dygtig udbudsspecialist. Efter annoncering på Jurainfo.dk har vi fået adskillige ansøgninger fra dygtige kandidater og stillingen er nu besat."
Anne Hansen
HR-konsulent
"Vi har ad flere omgange benyttet annoncering af vores stillingsopslag på Jurainfo til rekruttering af juridiske konsulenter for rådgivning til vores medlemmer og dette med stor succes."
Kristian V. Fagerholt
Rekrutteringsansvarlig
"Det har gennem længere tid været svært for os at udfylde flere juridiske stillinger i vores organisation. Jurainfo har hjulpet os med flere profiler indtil videre og vi har været rigtig glade for samarbejdet."
Susanne Alsted
Kontorchef

Pakker og priser

Standard

Standard-pakken er til dig, som ønsker at nå ud til passivt jobsøgende. Ved at eksponere dit stillingsopslag på vores 5.000+ faglige, juridiske artikler når du ud til landets største målgruppe af juridisk interesserede.

Vi publicerer din annonce senest 1 time efter bestilling.
7.500 DKK
Ring på 61 40 40 17 eller skriv til jobs@jurainfo.dk for bestilling.
Fremhævet jobannonce
Du får en visuelt større jobannonce og annoncen vil fremtræde før/over andre basis annoncer og øverst i søgeresultater samt på fagligt indhold.
Rammer aktivt og passivt jobsøgende
Foruden at dit opslag er synligt på vores jobbørs, vil dit stillingsopslag også fremgå på alle 5.000+ faglige artikler inden for samme fagområde.
Udsendes via nyhedsmail
Dit opslag udsendes via vores daglige nyhedsmail til mere end 14.000+ abonnenter inden for relevante fagområder.
Adgang til statistik
Få dit helt eget personlige dashboard, hvor du kan følge med i hvordan dit stillingsopslag klarer sig i form af eksponeringer, klik og meget mere.
Ubegrænset liggetid
Vi sætter ingen grænser for hvor længe et stillingsopslag kan være aktivt - Fastselv selv din ønskede ansøgningsfrist for dit stillingsopslag.
Gratis genindrykning
Vi giver dig fri mulighed for at genindrykke dit stillingsopslag uden beregning i tilfælde af, at I ikke har fundet den rette kandidat.

Light

Light-pakken er til dig, som ønsker en simpel annoncering rettet mod aktivt jobsøgende.
4.500 DKK
Ring på 61 40 40 17 eller skriv til jobs@jurainfo.dk for bestilling.
Basis jobannonce
Dit stillingsopslag vil blive synligt på vores jobbørs.
Rammer aktivt jobsøgende
Nå ud til potentielle kandidater, som aktivt søger nyt job via vores jobbørs.

Optimeringsydelser

Ekstra udsendelse via nyhedsmail
Dit stillingsopslag udsendes en ekstra gang via nyhedsmail inden for de ønskede fagområder kort før datoen for ansøgningsfristen.
2.000 DKK
Udvidet rapportering
Du får udvidet adgang til mere data omkring dit stillingsopslag. Her kan du bl.a. se sammenligning med andre lignende stillingsopslag.
2.500 DKK
Genopslag
Gratis i standard-pakken. Vi genopslår dit stillingsopslag på vores jobbørs inden for de ønskede fagområder.
3.500 DKK

Se hvordan dit stillingsopslag klarer sig

Med et stillingsopslag hos Jurainfo får du adgang til dit helt eget dashboard hvor du løbende kan følge med i, hvordan dine opslag klarer sig samt tilpasse din målretning.

Du kan bl.a. se:
  • Oversigt over aktive og tidligere stillingsopslag
  • Hvor mange, der har set dit opslag
  • Antal klik på dit opslag
  • Interesse for dit opslag sammenlignet med andre
  • Målretning for opslag (herunder ændre i den)

Vores erfaringer og gode råd

Mange virksomheder oplever, at det er svært at tiltrække kompetent juridisk arbejdskraft. Men det behøver det ikke nødvendigvis være - Hvordan kommer vi ind på i denne video hvor vi fortæller om vores erfaringer med markedet og giver gode råd til hvordan du får fat i de rigtige kandidater.

Annoncér dit stillingsopslag allerede i dag

Kontakt Jan og få en uforpligtende snak omkring, hvordan vi kan hjælpe jer med at forbedre jeres ansættelsesproces
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
© 2021 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted