Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
JOBANNONCERING

Annoncér dine juridiske stillinger

Find bedre
kandidater, hurtigere.
Jurainfo.dk er landets største specialiserede niche-platform inden for juridisk viden, hvorfor platformen dagligt anvendes af jurister, advokater samt andre personer, som arbejder med juraen i deres dagligdag.

Via platformen holder mere end 79.000 månedlige besøgende og 15.000 abonnenter sig opdateret på juridisk viden f.eks. i form af nyhedsartikler, kurser, faglige videoer samt nyopslåede juridiske stillinger. Ved annoncering af dit stillingsopslag via Jurainfo får du en unik mulighed for at eksponere dit stillingsopslag over for de mange brugere, som er ”passivt jobsøgende” og derved ramme andre og ofte bedre kandidater, end du rammer via stillingsopslag på de traditionelle jobsider.

Vi kan finde bedre kandidater, fordi vi når bredere ud end de traditionelle jobsites, da vi også rammer passivt jobsøgende og tilmed har mulighed for at målrette opslaget mod de rigtige kandidater. Det betyder i sidste ende at vi øger sandsynligheden for at I finder den rette kandidat.

Vi kan finde de rette kandidater hurtigere, da vi kan udsende dit stillingsopslag direkte til de relevante kandidater via mail inden for 24 timer. Vi er derfor i kontakt med relevante ansøgere langt hurtigere end det er muligt via de traditionelle jobsites.

Udsnit af virksomheder, der har annonceret hos os

Det får du

Unik adgang til passivt jobsøgende
Dit stillingsopslag bliver naturligvis synligt over for ”aktivt jobsøgende” via Jurainfos jobbørs, men vigtigst af alt, så får du også en unik mulighed for at ramme dem vi kalder ”passivt jobsøgende”. Passivt jobsøgende er kandidater, som ikke er aktivt søgende på traditionelle jobsites, men som alligevel kunne være flytbare, hvis det rigtige job skulle vise sig. Det er netop Jurainfos unikke evne til at ramme de passivt søgende, som mange af vores kunder finder meget interessant, idet det ofte giver flere og bedre ansøgere.
Direkte kontakt til kandidater
Vi udsender dit stillingsopslag via vores nyhedsmail inden for 24 timer efter oprettelse, så det lander direkte i indbakken hos relevante potentielle kandidater blandt vores 15.000+ aktive abonnenter.
Målret selv hvem opslaget skal ramme
Målret dit stillingsopslag og vælg selv fagområder og parametre du ønsker dit stillingsopslag skal optræde inden for. Vi sørger for at ramme den rigtige målgruppe, som læser nyheder inden for dine valg.
Se en kort video om hvad du får med en jobannonce

Vores kunder fortæller...

I forhold til vores øvrige kunder, så oplever vi, at de normalt gerne vil finde den rigtige kandidat så hurtigt som overhovedet muligt. Der kan ofte være en række konsekvenser forbundet med at have en ubesat stilling, f.eks.:

ekstra travlhed, og dermed potentiel mistrivsel, blandt de øvrige medarbejdere
at visse opgaver ikke bliver udført i en periode
at ordrer og forretning potentielt kan gå tabt pga. manglende ressourcer
øgede omkostninger til eksterne konsulenter og advokater, fordi der ikke er ressourcer til at løse opgaver internt
"Vi har over en længere periode forgæves forsøgt at finde en dygtig udbudsspecialist. Efter annoncering på Jurainfo.dk har vi fået adskillige ansøgninger fra dygtige kandidater og stillingen er nu besat."
Anne Hansen
HR-konsulent
"Vi har ad flere omgange benyttet annoncering af vores stillingsopslag på Jurainfo til rekruttering af juridiske konsulenter for rådgivning til vores medlemmer og dette med stor succes."
Kristian V. Fagerholt
Rekrutteringsansvarlig
"Det har gennem længere tid været svært for os at udfylde flere juridiske stillinger i vores organisation. Jurainfo har hjulpet os med flere profiler indtil videre og vi har været rigtig glade for samarbejdet."
Susanne Alsted
Kontorchef

Priser

Annoncér dit stillingsopslag allerede i dag
Light
4.500 kr
Basis jobannonce
Din stillingsopslag vil blive synligt på vores jobbørs.
Rammer aktivt jobsøgende
Nå ud til potentielle kandidater, som aktivt søger nyt job via vores jobbørs.
Bestil
Standard
7.500 kr
Fremhævet jobannonce
Du får en visuelt større jobannonce og annoncen vil fremtræde før/over andre basis annoncer og øverst i søgeresultater samt på fagligt indhold.
Rammer aktivt og passivt jobsøgende
Foruden at dit opslag er synligt på vores jobbørs, vil dit stillingsopslag også fremgå på alle 6.000+ faglige artikler inden for samme fagområde.
Udsendes via nyhedsmail
Dit opslag udsendes via vores daglige nyhedsmail til mere end 15.000+ abonnenter inden for relevante fagområder.
Adgang til statistik
Få dit helt eget personlige dashboard, hvor du kan følge med i hvordan dit stillingsopslag klarer sig i form af eksponeringer, klik og meget mere.
Ubegrænset liggetid
Vi sætter ingen grænser for hvor længe et stillingsopslag kan være aktivt - Fastsæt selv din ønskede ansøgningsfrist for dit stillingsopslag.
Gratis genindrykning
Vi giver dig fri mulighed for at genindrykke dit stillingsopslag uden beregning i tilfælde af, at I ikke har fundet den rette kandidat.
Bestil
Premium
9.500 kr
Inkluderer alt i "Standard" samt:
Ekstra udsendelse via nyhedsmail
Dit stillingsopslag udsendes en ekstra gang via nyhedsmail inden for de ønskede fagområder kort før datoen for ansøgningsfristen.
Udvidet fremhævning i nyhedsmail
Dit stillingsopslag vil få en særlig fremhævning rent visuelt og bliver placeret før opslag uden særlig fremhævning.
Udvidet fremhævning på artikler
Dit stillingsopslag vil få større og særlig fremhævning rent visuelt i sidebaren og vil blive placeret før standard-opslag i sidebaren.
Bestil

Optimeringsydelser

1
Ekstra udsendelse via nyhedsmail
Dit stillingsopslag udsendes en ekstra gang via nyhedsmail inden for de ønskede fagområder kort før datoen for ansøgningsfristen.
2.000 DKK
2
Udvidet fremhævning i nyhedsmail
Dit stillingsopslag vil få en særlig fremhævning rent visuelt og bliver placeret før opslag uden særlig fremhævning.
1.000 DKK
3
Udvidet fremhævning på artikler
Dit stillingsopslag vil få større og særlig fremhævning rent visuelt i sidebaren og vil blive placeret før standard-opslag i sidebaren.
1.000 DKK
4
Coverbillede
Dit stillingsopslag gøres mere visuel attraktiv, personlig og giver større blikfang over for potentielle ansøgere.
500 DKK
5
Indlejret video
Dit stillingsopslag virker mere dynamisk, og I har en udvidet mulighed for at vise den bedste side af jer selv via indholdet af videoen.
750 DKK
6
Deling via sociale medier
Dit stillingsopslag vil nemt kunne eksponeres via sociale medier eller til personer i sit netværk, som kunne være interesseret i at søge stillingen.
250 DKK
7
Gennemgang af stillingsopslag
Vores jurister gennemgår dit stillingsopslag og kommer med feedback og forslag til at forbedre opslaget over for jeres ønskede målgruppe.
2.500 DKK
8
Udvidet rapportering
Du får udvidet adgang til mere data omkring dit stillingsopslag. Her kan du bl.a. se sammenligning med andre lignende stillingsopslag.
2.500 DKK
9
Genopslag
Gratis i standard-pakken. Vi genopslår dit stillingsopslag på vores jobbørs inden for de ønskede fagområder.
3.500 DKK

Se hvordan dit stillingsopslag klarer sig

Med et stillingsopslag hos Jurainfo får du adgang til dit helt eget dashboard hvor du løbende kan følge med i, hvordan dine opslag klarer sig samt tilpasse din målretning.

Du kan bl.a. se:
  • Oversigt over aktive og tidligere stillingsopslag
  • Hvor mange, der har set dit opslag
  • Antal klik på dit opslag
  • Interesse for dit opslag sammenlignet med andre
  • Målretning for opslag (herunder ændre i den)

Vores erfaringer og gode råd

Mange virksomheder oplever, at det er svært at tiltrække kompetent juridisk arbejdskraft. Men det behøver det ikke nødvendigvis være - Hvordan kommer vi ind på i denne video hvor vi fortæller om vores erfaringer med markedet og giver gode råd til hvordan du får fat i de rigtige kandidater.

Annoncér dit stillingsopslag allerede i dag

Kontakt Jan og få en uforpligtende snak omkring, hvordan vi kan hjælpe jer med at øge feltet af kvalificerede kandidater.
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2023 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted