Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
JURIDISKE KURSER

Find dit næste juridiske kursus

Kommende kurser

Viser de næstkommende 48 kurser   |   Vis alle
Juridiske kurser og arrangementer

Her på siden finder du en oversigt over kommende juridiske kurser og arrangementer fra en række af landets udbydere.

Hvad er forskellen på et arrangement og et kursus?

Inden for den juridiske branche anvender man ofte udtrykkene “arrangement” og “kursus”. Er arrangement er ofte gratis at deltage i, mens et kursus normalt er noget du skal betale for.

Hvad koster et juridisk kursus typisk?

Prisen på juridiske kurser fastsættes normalt efter hvor mange timer kurser løber over. Et halvdagskursus koster ofte mellem 1.500-2.500 kr., mens et heldagskursus typisk koster et sted mellem 4.000-6.000 kr. Løber kurser over flere dage kan det koste alt fra 7.000 til 60.000. Jo mere specifikt emne, desto dyrere bliver det ofte.

Hvem udbyder juridiske kurser?

Der er i dag mange forskellige udbydere af juridiske kurser og arrangementer. Der findes de klassiske kursusarrangører, som lever af, at udbyde kurser. Disse udbydere tilbyder ofte alle mulige forskellige typer af juridiske kurser, som både kan adskille sig en sværhedsgrad samt modtagergruppe. Nogle kurser henvender sig kun til personer med mange års erfaring inden for området, mens andre henvender til sig til begyndere eller ikke-jurister.

Over de seneste år er der også flere advokatvirksomheder, som er begyndt at udbyde “professionelle” kurser mod betaling. Det kan både være endagskurser eller kurser der løber over flere dage.

De såkaldte “morgen-” eller “gå hjem-møder”

Mange advokatvirksomheder afholder løbende korte opdateringsmøder inden for de forskellige fagområder. Disse opdateringsmøder ligger ofte om morgenen eller sidst på eftermiddagen, hvorfor de mange steder er blevet døbt “morgen-møder” eller “gå-hjem-møder”. Disse arrangementer er ofte gratis at deltage i og har som oftest en varighed på 1-3 timer. Ofte ved møderne være suppleret af lidt morgenmad eller eferfælgende snacks og måske et glas vin. Udover at være ganske udmærkede faglige indslag benytter advokatfirmaerne også disse arrangementer til at “vise sig lidt frem” og hermed forhåbentligt tiltrække forretning på den lange bane.

Krav til efteruddannelse for advokater

For at bevare titlen som “Advokat” skal advokater løbende efteruddanne sig. Derfor vil du opleve at mange kurser indeholder oplysninger om hvor mange “lektioner” eller “kursuspoint”, som det pågældende kurser giver i advokaternes efteruddannelses-regnskab. Tallet har kun betydning for advokater og ikke for personer, som blot deltager i kursus for at efteruddanne sig eller tillægge sig nye kompetencer.

Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2024 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted