Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Bliv forfatter Bliv kursusudbyder Bliv verificeret specialist Bliv jobannoncør
BLIV SAMARBEJDSPARTNER

Få adgang til den vigtigste juridiske målgruppe

Jurainfo er erhvervslivets genvej til juridisk viden. Platformen anvendes dagligt af jurister, advokater og beslutningstagere fra kommuner, ministerier, styrelser, brancheforeninger, fagforeninger og private virksomheder

Muligheder for samarbejde


Få publiceret dine juridiske nyheder & artikler
Få direkte adgang til de mere end 14.000 abonnenter og 49.000 besøgende, som løbende holder sig opdateret på juridisk viden via jurainfo.dk
Få annonceret dine juridiske kurser & arrangementer
Få annonceret dine kurser, arrangementer eller webinarer over for den vigtigste målgruppe, når det gælder juridiske kurser og arrangementer.
Bliv verificeret som juridisk specialist
Ansøg om at blive verificeret af Jurainfo og få adgang til de mere end 3.400 brugere, som månedligt søger efter juridiske specialister på tværs af advokatbranchen.
Få annonceret dine juridiske jobs
Annoncér dine juridiske jobs og stillinger over for den vigtigste målgruppe. Her rammer du såvel aktivt som passivt jobsøgende inden for den juridiske branche.

Bliv en del af vores platform allerede i dag

Kontakt Casper og få en uforpligtende snak omkring samarbejdsmulighederne samt hvordan vi kan eksponere dig og din virksomhed.
Casper har siden 2014 været en del af Jurainfo og har i mere end 10 år siddet som intern jurist i flere internationale virksomheder, herunder som Head of Legal i medicinalbranchen. Han har derfor indgående erfaring med virksomheders interne behov for juridisk rådgivning samt stor erfaring med indløb af juridiske ydelser fra eksterne advokatfirmaer.
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
© 2021 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted