Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
SPØRGSMÅL?

Kontakt os her

Kontaktmuligheder

Har du spørgsmål eller feedback til vores platform, hører vi meget gerne fra dig.

Tower77, 1.
Vandtårnsvej 77
2860 Søborg
Kontaktmuligheder
Spørgsmål til en artikel?
Vi anbefaler, at du tager direkte kontakt til forfatteren af indholdet. På de enkelte indlæg, vil du kunne se forfatteren i bunden eller i højre sideramme.
Presse
For pressehenvendelser eller adgang til vores materiale i form af billeder og logoer, kontakt os på presse@jurainfo.dk.
Teknisk support
Oplever du tekniske udfordringer med din adgang til statistikmoduler eller lignende, kontakt vores IT ansvarlige på it@jurainfo.dk.

Bliv samarbejdspartner

Er du interesseret i at udgive artikler, annoncere arrangementer eller måske blive verificeret som juridisk specialist? Vi tilbyder flere forskellige muligheder for samarbejde. Læs mere om mulighederne her.

Kontaktpersoner

Casper Rybjerg Qvist
Casper Rybjerg Qvist
CEO & Partner

Casper har mere end 10 års erfaring som intern jurist i flere internationale virksomheder og har derfor indgående erfaring med virksomheders interne behov for juridisk rådgivhening samt stor erfaring med indløb af juridiske ydelser fra eksterne advokatfirmaer.

Casper har bl.a. besiddet stillingen som Head of Legal og udgjort en del af ledelsen i medicinalgrossisten Tjellesen Max Jenne A/S (En del af McKesson Europe), som er Europas største medicinaldistributør, repræsenteret i 27 lande med 47.000 medarbejdere og en omsætning på 175 mia. kr.

Derudover har Casper bl.a. arbejdet for forsikringsvirksomheden Euler Hermes, som med 6.000 ansatte og en årlig omsætning på over 2,4 mia. EUR, er en af verdens største virksomheder inden for international kreditforsikring, inkasso og garanti. Euler Hermes er en del af tyske Allianz SE som har 182.000 ansatte og en årlig omsætning på ca. 700 mia. EUR.

Casper er uddannet både cand.jur fra Aarhus Universitet og cand.merc.jur fra Handelshøjskolen i København (CBS) og er den oprindelige grundlægger af Jurainfo.

Nicolai Ramsby
Nicolai Ramsby
CTO & Partner

Nicolai har i mere end 8 år arbejdet som selvstændig softwareudvikler i virksomheden Deveo, som bl.a. har udviklet software og andre IT-løsninger til virksomheder som Volkswagen, Saxo Bank og Quooker Skandinavien. Derudover har han over en årrække arbejdet som forretningsudvikler hos møbelgiganten IKEA, hvor han bl.a. stod for implementeringen af GDPR, revidering af den gældende kundepolitik i Danmark samt procesoptimering af diverse BI-værktøjer.

Nicolai har altid arbejdet for at udvikle værdibaserede softwareløsninger, som ikke blot opfylder de opstillede krav, men tilmed udfordrer de oprindelige krav i jagten på at finde den bedste løsning til det fastsatte budget samt de faktiske omstændigheder.

Nicolai formår med sin forretningsforståelse, at skabe software, som går hånd i hånd med kundens forretning. Udover den dybe forretnings- og tekniske forståelse, snakker Nicolai menneske-sprog, så du forstår alt hvad han laver og hvorfor.

Nicolai har været en del af Jurainfo siden 2018.

Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
© 2021 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted