Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
OM JURAINFO

Landets største juridiske online-portal

Hvad er Jurainfo.dk

Jurainfo er erhvervslivets genvej til juridisk viden. Platformen anvendes dagligt af jurister, advokater og beslutningstagere fra kommuner, ministerier, styrelser, brancheforeninger, fagforeninger og private virksomheder, herunder:

...af landets største virksomheder

...af landets kommuner

...af landets styrelser og ministerier

...af brugerne har en juridisk baggrund

Med mere end 5.000 artikler, 49.000 månedligt besøgende samt 14.000 abonnenter hjælper vi dagligt kommuner, ministerier, brancheforeninger, fagforeninger og private virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte dem i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo har den overordnede mission at gøre juridisk viden mere tilgængeligt for danske virksomheder og lette adgangen til at finde de rette juridiske specialister. Det gør vi ved at samle juridisk specialistviden ét sted.

Hvad er Jurainfo.dk
Hvad finder du på Jurainfo.dk

Hvad finder du på Jurainfo.dk

Her kan kan du søge efter juridiske specialister, læse de vigtigste juridiske nyheder samt finde juridiske kurser og arrangementer.

Du kan tilmelde dig vores fagspecifikke nyhedsservice således at du kun modtager det materiale der er relevant for dig. Du modtager herefter automatisk en notifikation, når der er nyheder inden for dit interesseområde. Det uanset hvilket advokathus eller specialist, der har omtalt området.

Juridiske nyheder & artikler

Hold dig opdateret på de seneste juridiske nyheder blandt mere end 5.000 artikler.

Juridiske kurser & arrangementer

Find nemt dit næste kursus eller anden relevant efteruddannelse inden for dit felt.

Find Juridisk Specialist

Brug for en advokat? Søg efter verificerede specialister på tværs af advokatbranchen.

Søg dit næste juridiske job

Jobsøgende? Gå på opdagelse i vores jobbørs, som huser spændende juridiske stillinger.

Hvem benytter vores services

Vores mere end 14.000 faste abonnenter og 49.000 månedlige besøgende tæller jurister og beslutningstagere fra kommuner, ministerier, brancheforeninger, fagforeninger og private virksomheder, herunder landets største virksomheder placeret i det danske C20-index. Fælles for hovedparten af alle vores brugere er, at de er involveret i beslutningsprocessen når det kommer til juridiske spørgsmål, herunder hvornår eksterne rådgivere skal inddrages.

Månedligt søger mere end 3.400 brugere efter advokater via søgeværktøjet ”Find Juridisk Specialist”.

Stillinger
Senior-stillinger 39,4%
Junior-stillinger 27,0%
Chef-stillinger 9,7%
Studie-stillinger 8,4%
Partnere / ejere 5,7%
Funktion
Juridisk (jurist/advokat) 61,0%
Konsulent 14,9%
Administrativ 7,5%
HR 4,3%
Øvrige 12,3%
Hvem benytter vores services
“I en stor organisation som vores er det vigtigt at holde sig opdateret på juridiske regler, vejledninger og afgørelser. Jurainfo giver mig dagligt overblikket, hvilket letter arbejdet betragteligt.”
Trine Schmøkel
Legal Counsel, DSB
“Jurainfos søgeværktøj ”Find Juridisk Specialist” er et rigtig godt værktøj, fordi det er så svært at finde ud af, hvem man skal vælge, når man har brug for en advokat inden for et specielt område, og det er svært at vide, om man får den bedste rådgivning.”
Naja Berg Petersen
Head of Claims Credit Insurance, Tryg Garanti

Øget interesse for juridiske nyheder

Siden Jurainfo blev lanceret i 2014 har vi oplevet en massiv vækst i både antallet besøgende samt antallet af læste artikler. Det bevidner om at brugerne virkelig har taget Jurainfo's services til sig og mange kommuner, ministerier, brancheforeninger, fagforeninger samt private virksomheder bruger i dag dagligt Jurainfo til løbende at holde sig opdateret rent juridisk.

Tallene viser udviklingen inden for de seneste 12 måneder.

LÆSTE ARTIKLER
564.112
31.3 %
BESØGENDE
431.673
17.5 %

Stor efterspørgsel på specialiseret rådgivning

Vi oplever en kraftig stigning i søgningen efter juridisk specialistviden. Vi ser en tendens til at virksomheder i stadig stigende grad efterspørger specialistviden inden for netop det område, hvor de har brug for råd og vejledning. Virksomheder bruger således ikke længere én og samme advokat til alting, men “shopper” idag mere rundt efter den rigtige specialistviden. Det betyder, at det ikke er unormalt, at en virksomheder idag bruger mange forskellige advokatfirmaet afhængigt af det specialistområde, som virksomhederne efterspørger. Via det uvildige søgeværktøj “Find Juridisk Specialist”, som Jurainfo lancerende i november 2019, har virksomheder og privatpersoner mulighed for at søge efter verificerede specialister på tværs af hele advokatbranchen. Læs mere her.

Teamet bag Jurainfo

Casper Rybjerg Qvist
Casper Rybjerg Qvist
CEO & Partner

Casper har mere end 10 års erfaring som intern jurist i flere internationale virksomheder og har derfor indgående erfaring med virksomheders interne behov for juridisk rådgivhening samt stor erfaring med indløb af juridiske ydelser fra eksterne advokatfirmaer.

Casper har bl.a. besiddet stillingen som Head of Legal og udgjort en del af ledelsen i medicinalgrossisten Tjellesen Max Jenne A/S (En del af McKesson Europe), som er Europas største medicinaldistributør, repræsenteret i 27 lande med 47.000 medarbejdere og en omsætning på 175 mia. kr.

Derudover har Casper bl.a. arbejdet for forsikringsvirksomheden Euler Hermes, som med 6.000 ansatte og en årlig omsætning på over 2,4 mia. EUR, er en af verdens største virksomheder inden for international kreditforsikring, inkasso og garanti. Euler Hermes er en del af tyske Allianz SE som har 182.000 ansatte og en årlig omsætning på ca. 700 mia. EUR.

Casper er uddannet både cand.jur fra Aarhus Universitet og cand.merc.jur fra Handelshøjskolen i København (CBS) og er den oprindelige grundlægger af Jurainfo.

Nicolai Ramsby
Nicolai Ramsby
CTO & Partner

Nicolai har i mere end 8 år arbejdet som selvstændig softwareudvikler i virksomheden Deveo, som bl.a. har udviklet software og andre IT-løsninger til virksomheder som Volkswagen, Saxo Bank og Quooker Skandinavien. Derudover har han over en årrække arbejdet som forretningsudvikler hos møbelgiganten IKEA, hvor han bl.a. stod for implementeringen af GDPR, revidering af den gældende kundepolitik i Danmark samt procesoptimering af diverse BI-værktøjer.

Nicolai har altid arbejdet for at udvikle værdibaserede softwareløsninger, som ikke blot opfylder de opstillede krav, men tilmed udfordrer de oprindelige krav i jagten på at finde den bedste løsning til det fastsatte budget samt de faktiske omstændigheder.

Nicolai formår med sin forretningsforståelse, at skabe software, som går hånd i hånd med kundens forretning. Udover den dybe forretnings- og tekniske forståelse, snakker Nicolai menneske-sprog, så du forstår alt hvad han laver og hvorfor.

Nicolai har været en del af Jurainfo siden 2018.

Dorte Carlsson
Dorte Carlsson
CCO & Partner

Dorte har mere end 20 års erfaring som leder og forretningsudvikler i virksomheder og brancheorganisationer, der hjælper advokater og andre med interesse i og behov for information om jura.

Senest har Dorte arbejdet som Medlems- og kursuschef for Danske Advokater, der er brancheorganisation for Danske Advokatvirksomheder. Dorte har et indgående kendskab til behov og adfærd i advokatbranchen og har bl.a. været med til at udarbejde og afholde workshops om fremtidsscenarier for branchen.

Dorte er uddannet cand.jur fra Aarhus Universitet og har derudover taget flere bestyrelsesuddannelser, Mediatoruddannelsen og Law Firm Management uddannelsen.

Dorte har været en del af Jurainfo siden 2021.

Jan Isaksen
Jan Isaksen
Jobbørs-ansvarlig

Jan har mere end 20 års erfaring inden for salg og formår at danne bro mellem vores samarbejdspartneres og abonnenters behov i form af annoncering af juridiske jobopslag på Jurainfo.dk.

Jan hjælper virksomheder med at finde de rette kandidater iblandt vores mange faste abonnenter, primært ved at målrette jobopslaget til de helt rette kandidater inden for forskellige juridiske fagområder.

Jan har været en del af Jurainfo siden 2021.

Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
© 2021 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted