Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Artikel

EU-Kommissionen godkender for­længelse af dansk ordning til fremme af omstilling fra vejgods­transport til jernbanegods­transport

Kromann Reumert
30/11/2017
EU-Kommissionen godkender for­længelse af dansk ordning til fremme af omstilling fra vejgods­transport til jernbanegods­transport
Europa-Kommissionen har godkendt en forlængelse af en dansk støtteordning, der har til formål at fremme omstilling af vejgodstransport til jernbanegodstransport. Ordningen indebærer, at transportoperatører kan modtage et miljøtilskud, når de vælger at omstille deres godstransport fra vej til jernbane.

Af advokatfuldmægtig Søren Overgaard Eriksen

Formålet med ordningen er at fremme jernbanegodstransporten, som er et mere miljøvenligt alternativ til konventionel landevejstransport. Europa-Kommissionen har derfor – i overensstemmelse med sine retningslinjer for statsstøtte til jernbaneoperatører – fundet, at ordningen understøtter miljøfremme og har derfor godkendt forlængelsen af den allerede eksisterende ordning.

Den forlængede ordning har et samlet budget på 7,5 millioner euro og vil gælde i perioden 2018-2020.

  

 
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden - Tilmeld dig vores gratis nyhedsservice her →
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2023 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted