Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Artikel

Nu kan der søges om forhøjet pristillæg til solceller og husstandsvindmøller

Horten
12/02/2015
Nu kan der søges om forhøjet pristillæg til solceller og husstandsvindmøller
I dag, onsdag den 11. februar 2015, er reglerne om forhøjet støtte til solceller og husstandsvindmøller trådt i kraft.

Det betyder, at solcelleejere, der har etableret anlæg fra den 20. november 2012, og som opfylder betingelserne i overgangsreglerne, nu kan ansøge Energinet.dk om forhøjet støtte. Tilsvarende gælder for husstandsvindmølleejerne, der har opstillet husstandsmøller fra den 20. november 2012.

Den særlige solcellepulje for private husstande (60 MWh i 2015) åbner derimod først for ansøgninger den 16. marts 2015.

Ansøgning om forhøjet pristillæg for solcelleanlæg
Energinet.dk har offentliggjort vejledning til administrationen af reglerne om overgangordningerne på www.energinet.dk. Her kan man læse nærmere om hvilke betingelser, der skal være opfyldt for, at der kan ansøges om pristillæg, samt om hvilke krav, der stilles til selve ansøgningen om forhøjet pristillæg. Solcelleejere kan ansøge om forhøjet pristillæg via Energinet.dk's online formular eller ved at sende en ansøgning med post til Energinet.dk.

Det fremgår af Energinet.dk's hjemmeside, at Energinet.dk vil behandle ansøgninger om forhøjet pristillæg efter nettilslutningstidspunktet for solcelleanlægget. Det betyder, at det er de anlæg, der er tilsluttet først, der vil blive behandlet først. I forlængelse heraf oplyser Energinet.dk i øvrigt, at Energinet.dk ikke vil foretage en konkret sagsbehandling om forhøjet pristillæg, før solcelleanlægget er nettilsluttet.

Ansøgning om forhøjet pristillæg for husstandsvindmøller
På Energinet.dk's hjemmeside findes et overblik over hvem, der kan få forhøjet pristillæg, og hvordan man kan ansøge om det. Ansøgning skal sendes med post til Energinet.dk.
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden - Tilmeld dig vores gratis nyhedsservice her →
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2023 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted