Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Artikel

Mere end 1,7 million tinglysninger blev behandlet i 2014

Mere end 1,7 million tinglysninger blev behandlet i 2014
JURA § info logo

Efter indførelsen af elektronisk tinglysning er behovet for manuel behandling reduceret til 25 % af sagerne.


Mere end 1,7 million tinglysninger blev behandlet i løbet af 2014. Hele 75 % blev behandlet automatisk inden for få minutter. Det skriver domstol.dk

”I dag kan borgerne tinglyse uden at forlade deres stue. Tinglysningsretten er et godt eksempel på, hvordan borgernes sager kan behandles effektivt som digitale dokumenter med digitale underskrifter,” siger Charlotte Münter, direktør i Domstolsstyrelsen.

Det digitale tinglysningssystem skal bruges ved registrering af rettigheder over en fast ejendom, pant i en bil eller andelsbolig, eller hvis de skal have tinglyst en ægtepagt.

Se flere statistikker her

 

[layerslider id="32"]


Gå ikke glip af vigtig juridisk viden - Tilmeld dig vores gratis nyhedsservice her →
Faglige videoer, der kunne være relevante for dig
Juridiske kandidater er i høj kurs
Mange virksomheder oplever, at det er svært at tiltrække kompetent juridisk arbejdskraft. Men det behøver det ikke nødvendigvis være - Hvordan kommer vi ind på i denne video hvor vi fortæller om vores erfaringer med markedet og giver gode råd til hvordan du får fat i de rigtige kandidater.
Force majeure - hvornår kan begrebet anvendes?
Mange virksomheder er ikke opmærksomme på at udvide force majeure-begrebet i deres kontrakter og flere anvender begrebet helt forkert. Bliv klogere på hvornår noget er en force majeure-begivenhed og hvornår du kan benytte en force majeure-klausul ved manglende leveringer.
Eksterne investorer - Hvor, hvornår og hvordan?
Mange iværksætter overvejer før eller siden om de skal have eksterne investorer ind. Hvad skal man gøre sig af overvejelser inden man vælger at tage investorer ind i sin virksomhed?
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2023 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted