Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Artikel

Lovliggørelse af kommunale solcelleanlæg

Horten
08/04/2015
Lovliggørelse af kommunale solcelleanlæg
Mange kommuner har i de senere år opført solcelleanlæg, f.eks. på kommunale bygninger. Baggrunden er typisk et ønske om at bidrage til et bedre miljø ved at fremme udbredelsen af alternative energikilder. Opførelsen af solcelleanlæg er imidlertid sket inden for en retlig ramme, hvor der er et komplekst samspil mellem forskellige reguleringer.
Energistyrelsen har nu bedt Statsforvaltningen om at sikre, at de kommunale solcelleanlæg, som ikke har opnået undtagelse fra elforsyningslovens krav om selskabsmæssig udskillelse af anlægget, bliver lovliggjort.

En kommune kan lovligøre sine solcelleanlæg ved at udskille anlæggene i et selskab med begrænset ansvar eller ved at sælge anlæggene.

Læs mere her.

 
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden - Tilmeld dig vores gratis nyhedsservice her →
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2023 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted