Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Artikel

Fælleseuropæisk patentdomstol måske alligevel ikke forhindret af Brexit

Kromann Reumert
15/02/2017
Fælleseuropæisk patentdomstol måske alligevel ikke forhindret af Brexit
Storbritannien skal, som et af de tre største medlemslande i EU, ratificere aftalen om patentdomstolens etablering, før den kan træde i kraft. I forlængelse af Brexit-afstemningen blev det vurderet usandsynligt, at Storbritannien ville gøre dette, da der næppe kunne tænkes at være politisk stemning i Storbritannien for at afgive yderligere suverænitet til EU.

Nu har Storbritanniens Minister of State for Energy and Intellectual Property, Baroness Neville Rolfe, dog gjort det klart, at Storbritannien alligevel ønsker at arbejde for en ratificering af aftalen om en fælles patentdomstol, herunder at Storbritannien vil arbejde sammen med EU's komité for forberedelse af patentdomstolen med henblik på at få etableret den så hurtigt som muligt.

Udtalelsen blev også omtalt på et efterfølgende møde i EU's råd for konkurrencedygtighed, hvor det blandt andet blev fastslået, at Storbritanniens udmelding medfører, at der nu er banet vej for patentdomstolen, og at denne måske allerede kan blive en realitet i løbet af 2017.



Følg Jurainfo.dk på LinkedIn og Facebook

 




Gå ikke glip af vigtig juridisk viden - Tilmeld dig vores gratis nyhedsservice her →
Kromann Reumert logo
København
Sundkrogsgade 5
2100 København Ø
70 12 12 11
mail@kromannreumert.com
Aarhus
Rådhuspladsen 3
8000 Aarhus C
London
65 St. Paul's Churchyard
London EC4M 8AB
Gratis Nyhedsservice
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden
Vær den første til at modtage relevante juridiske nyheder inden for dine interesseområder
Tilmeld dig nu
Faglige videoer, der kunne være relevante for dig
Force majeure - hvornår kan begrebet anvendes?
Mange virksomheder er ikke opmærksomme på at udvide force majeure-begrebet i deres kontrakter og flere anvender begrebet helt forkert. Bliv klogere på hvornår noget er en force majeure-begivenhed og hvornår du kan benytte en force majeure-klausul ved manglende leveringer.
Juridiske kandidater er i høj kurs
Mange virksomheder oplever, at det er svært at tiltrække kompetent juridisk arbejdskraft. Men det behøver det ikke nødvendigvis være - Hvordan kommer vi ind på i denne video hvor vi fortæller om vores erfaringer med markedet og giver gode råd til hvordan du får fat i de rigtige kandidater.
Eksterne investorer - Hvor, hvornår og hvordan?
Mange iværksætter overvejer før eller siden om de skal have eksterne investorer ind. Hvad skal man gøre sig af overvejelser inden man vælger at tage investorer ind i sin virksomhed?
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2023 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted