Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Gabriel L. K. Martiny

Gabriel L. K. Martiny

Advokat & Partner
WTC advokaterne
Hillerød
Kontakt via e-mail
Kontakt via telefon
Om Gabriel

Gabriel har over 10 års erfaring med rådgivning inden for erhvervsret herunder GDPR, ansættelsesret og immaterielret.


Inden for området GDPR rådgiver Gabriel om interne og eksterne politikker, databehandleraftaler og samtykkeerklæringer mv. Gabriel assisterer virksomheder med at komme i mål med GDPR-reglerne (databeskyttelsesforordningen) og er desuden uddannet DPO (databeskyttelsesrådgiver) og kan derfor bistå virksomheder som ekstern DPO.


Gabriel bistår derudover arbejdsgivere og arbejdstagere med at forhandle og udfærdige ansættelseskontrakter og fratrædelsesaftaler mv. Gabriel har også betydelig proceserfaring inden for det ansættelsesretlige område.


Gabriel rådgiver desuden virksomheder om en række erhvervsmæssige forhold, herunder udarbejdelse af forskellige kontrakter samt overdragelse af virksomheder. På det immaterielretlige område er Gabriel særligt specialiseret inden for ophavsretten.


Gabriel har tillige betydelig erfaring i arbejdet med konkursboer, og på denne baggrund rådgiver han særligt virksomheder, hvis kunder eller samarbejdspartnere bliver nødlidende.


Endelig har Gabriel betydelig proceserfaring med førelse af retssager og voldgiftssager.


Gabriel er partner i WTC advokaterne og har møderet for Højesteret.

WTC advokaterne logo
Hillerød
Slotsgade 36B, 1.
3400 Hillerød
(+45) 48 22 00 40
(+45) 48 22 00 41
wtc@wtc.dk
Helsingør
Stengade 37
3000 Helsingør

Seneste artikler udgivet af Gabriel

Datatilsynet etablerer ny whistleblowerordning
WTC advokaterne logo
Datatilsynet etablerer ny whistleblowerordning
19/01/2022
Persondata, Finansiering og bankret, EU-ret, Øvrige
Utilstrækkelig sikkerhed på kundeprofiler hos T. Hansen
WTC advokaterne logo
Utilstrækkelig sikkerhed på kundeprofiler hos T. Hansen
16/12/2021
Persondata
Husk at få styr på medarbejdernes restferie inden årsskiftet
WTC advokaterne logo
Husk at få styr på medarbejdernes restferie inden årsskiftet
07/12/2021
Ansættelses- og arbejdsret
Ny lov giver arbejdsgiver ret til at pålægge ansatte at vise coronapas
WTC advokaterne logo
Ny lov giver arbejdsgiver ret til at pålægge ansatte at vise coronapas
29/11/2021
Ansættelses- og arbejdsret
Datingtjeneste får kritik for håndtering af persondata
WTC advokaterne logo
Datingtjeneste får kritik for håndtering af persondata
04/11/2021
Persondata
Er en tidsbegrænset lejeaftale gyldig?
WTC advokaterne logo
Er en tidsbegrænset lejeaftale gyldig?
22/10/2021
Lejeret
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
© 2022 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted