Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Marcus Gangdal

Marcus Gangdal

Advokat
Hulgaard Advokater
Aarhus
Kontakt via e-mail
Kontakt via telefon
Marcus arbejder især med sager inden for selskabsret, kontraktret, proces og persondataret.
Om Marcus

Marcus blev cand.jur. fra Aarhus Universitet i 2018 og advokat i 2022. Marcus har arbejdet hos Hulgaard Advokater siden januar 2019.


Under sin studietid har Marcus repræsenteret Aarhus Universitet i og vundet to internationale procedurekonkurrencer ved henholdsvis den svenske højesteret og Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol i Strasbourg.


Herudover har Marcus arbejdet for et advokatfirma, hvor han primært har beskæftiget sig med persondataret.

Hulgaard Advokater logo
Kolding
Birkemose Allé 41
6000 Kolding
32 70 64 34
mail@hulgaardadvokater.dk
Aarhus
Marselisborg Havnevej 22, 1.
8000 Aarhus C
Ballerup
Borupvang 3
2750 Ballerup
Marcus kan bl.a. hjælpe dig med
Kommercielle kontrakter
Praktiske info om Marcus
Fagområder
Selskabsret
Persondata
Geografi
Midtjylland
Uddannelse
Cand.jur., Aarhus Universitet, 2018
Advokat, 2022
Kontakt Marcus
Kontakt Marcus gennem Jurainfo og få en indledende og uforpligtende vurdering af din sag - Uden beregning.
E-mail
Telefon

Seneste artikler udgivet af Marcus

Datatilsynet fokuserer i 2022 på forsyningsselskaber
Hulgaard Advokater logo
Datatilsynet fokuserer i 2022 på forsyningsselskaber
08/02/2022
Persondata, Energi og forsyning
Fokus på cookieløsninger
Hulgaard Advokater logo
Fokus på cookieløsninger
20/05/2021
Persondata, Compliance
GDPR på hjemmearbejdspladsen
Hulgaard Advokater logo
GDPR på hjemmearbejdspladsen
03/03/2020
Bøde på 2,4 mio. for manglende sikkerhedsforanstaltninger
Hulgaard Advokater logo
Bøde på 2,4 mio. for manglende sikkerhedsforanstaltninger
28/01/2020
Compliance, Persondata
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
© 2022 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted