Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Faglig video

Kan du påvirke udbudsmaterialet fra det offentlige?

Udbud
Kan man som privat tilbudsgiver påvirke udbudsmaterialet fra det offentlige? Det kommer Anja Piening, specialist i udbudsret, nærmere ind på her.

Muligheden for at påvirke offentlige udbud

Mange virksomheder, som ønsker at byde ind på offentlige udbud, oplever at det kan være svært at byde ind, da det offentlige ofte efterspørger produkter, som markedet ikke kan levere. Derfor kan det være en god idé at forsøge at påvirke udbudsmaterialet i retning af de produkter eller services, som man selv tilbyder. I ovenstående video kommer Anja Piening, specialist i udbudsret, ind på nogle af de måder hvorpå man som virksomhed kan påvirke det offentlige udbudsmateriale.


Påvirkning af udbudsmaterialet
Det er muligt at påvirke udbudsmaterialet på flere måder. Det kan bl.a. ske ved at gå i dialog med den offentlige ordregiver, dvs. den offentlige virksomhed, som udbyder opgaven. En dialog skal dog ske inden udbuddet offentliggøres.


Hold øje med udbudsplaner inden for det relevante område
Hvis man ønsker at påvirke udbudsmaterialet, kan man med fordel holde øje med de relevante udbudsplaner og hermed hvornår en opgave bliver sat i udbud næste gang. Når man kender til udbudsplanerne, vil det være nemmere for dig, som privat tilbudsgiver, at planlægge hvornår og hvordan du vil forøge at påvirke udbudsmaterialet.


Vil jeres virksomhed gerne byde ind på et offentligt udbud?
Kontakt Anja hvis du ønsker rådgivning inden for udbudsretten eller hvis du står for at skulle byde ind på et offentligt udbud. Med den rette rådgivning eliminerer I de klassiske fejl som mange begår og øger derved sandsynligheden for at vinde udbuddet.

Du finder kontaktoplysningerne til Anja her.
Om specialisten
Anja Piening
Anja Piening
Advokat & Partner
Anja har mere end 10 års erfaring inden for udbudsretten og er førende specialist inden for området, herunder særligt inden for strategisk indkøb, centraliseret indkøb, rammeaftaler, sortimentsudbud, dynamiske indkøbssystemer og velfærdsteknologi. Anja adskiller sig ved at have praktisk erfaring med offentlige indkøb "fra den anden side" af bordet, idet Anja har indgående erfaring fra både Forsvaret, Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) samt politiske organisationer. Læs mere om Anjas baggrund og erfaringer nedenfor.

Relaterede faglige videoer

Har du styr på din eksportkontrol, når du eksporterer varer til udlandet?
Jurainfo logo
EXCLUSIVE
VIDEO
Har du styr på din eksportkontrol, når du eksporterer varer til udlandet?
Eksporterer din virksomhed varer til udlandet? Så er den formentligt underlagt reglerne om eksportkontrol. Annelise Lykke Schmidt, specialist i Trade Compliance, kommer i ovenstående video nærmere ind på reglerne relateret til eksportkontrol.
Skift af forsikringsselskab - Dét skal du være opmærksom på
Jurainfo logo
EXCLUSIVE
VIDEO
Skift af forsikringsselskab - Dét skal du være opmærksom på
Mange virksomheder eller privatpersoner oplever at skulle skifte forsikringsselskab, hvilket der kan være mange gode grunde til. I forbindelse med et skift af forsikringsselskab er der dog visse ting man skal holde sig for øje.
Hvornår må du udsende nyhedsbreve og tilbud til dine kunder?
Jurainfo logo
EXCLUSIVE
VIDEO
Hvornår må du udsende nyhedsbreve og tilbud til dine kunder?
Det kræver et markedsføringssamtykke fra dine kunder, hvis du ønsker at udsende nyhedsmail, sms'er eller på anden måde kontakte dem med gode tilbud. Advokat, Torsten Hylleberg, kommer her nærmere ind på hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med indhentelse af markedsføringssamtykker.
Juridiske kandidater er i høj kurs
Jurainfo logo
EXCLUSIVE
VIDEO
Juridiske kandidater er i høj kurs
Mange virksomheder oplever, at det er svært at tiltrække kompetent juridisk arbejdskraft. Men det behøver det ikke nødvendigvis være - Hvordan kommer vi ind på i denne video hvor vi fortæller om vores erfaringer med markedet og giver gode råd til hvordan du får fat i de rigtige kandidater.
Force majeure - hvornår kan begrebet anvendes?
Jurainfo logo
EXCLUSIVE
VIDEO
Force majeure - hvornår kan begrebet anvendes?
Mange virksomheder er ikke opmærksomme på at udvide force majeure-begrebet i deres kontrakter og flere anvender begrebet helt forkert. Bliv klogere på hvornår noget er en force majeure-begivenhed og hvornår du kan benytte en force majeure-klausul ved manglende leveringer.
Eksterne investorer - Hvor, hvornår og hvordan?
Jurainfo logo
EXCLUSIVE
VIDEO
Eksterne investorer - Hvor, hvornår og hvordan?
Mange iværksætter overvejer før eller siden om de skal have eksterne investorer ind. Hvad skal man gøre sig af overvejelser inden man vælger at tage investorer ind i sin virksomhed?
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2024 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted