Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Artikel

Nu får Grønland sin første landsforsvarer

JURA § info
10/03/2017
Nu får Grønland sin første landsforsvarer
JURA § info logo
For at styrke retssikkerheden i Grønland har Justitsministeriet i dag besluttet at udpege advokat Finn Meinel til hvervet som landsforsvarer for Grønland pr. 1. april 2017. Finn Meinel bliver den første landsforsvarer i Grønlands historie. Det skriver Justitninisteriet i en pressemeddelelse.


Finn Meinel skal som landsforsvarer uddanne, rådgive og føre tilsyn med forsvarerne ved at besøge kredsretterne i Grønland og fungere som bindeled mellem domstolene og forsvarerforeningen. Derudover skal han udarbejde en vejledning om god forsvarsetik.


Justitsminister, Søren Pape Poulsen, udtaler i den sammenhæng:


”Det er helt afgørende for den fælles tryghed, at man kan stole på retssystemet. Det er bl.a. derfor, vi udpeger advokat Finn Meinel som den første landsforsvarer i Grønlands historie. Han får en afgørende rolle med at sikre et effektivt forsvar i kriminalsager ved bl.a. at uddanne og rådgive forsvarerne i Grønland. På den måde får vi styrket retssikkerheden i Grønland.”

Læs mere på Justitsministeriet hjemmeside her
[layerslider id="67"]
 
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden - Tilmeld dig vores gratis nyhedsservice her →
JURA § info logo
Søborg
Vandtårnsvej 62B
2860 Søborg
kontakt@jurainfo.dk
Gratis Nyhedsservice
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden
Vær den første til at modtage relevante juridiske nyheder inden for dine interesseområder
Tilmeld dig nu
Faglige videoer, der kunne være relevante for dig
Juridiske kandidater er i høj kurs
Mange virksomheder oplever, at det er svært at tiltrække kompetent juridisk arbejdskraft. Men det behøver det ikke nødvendigvis være - Hvordan kommer vi ind på i denne video hvor vi fortæller om vores erfaringer med markedet og giver gode råd til hvordan du får fat i de rigtige kandidater.
Force majeure - hvornår kan begrebet anvendes?
Mange virksomheder er ikke opmærksomme på at udvide force majeure-begrebet i deres kontrakter og flere anvender begrebet helt forkert. Bliv klogere på hvornår noget er en force majeure-begivenhed og hvornår du kan benytte en force majeure-klausul ved manglende leveringer.
Eksterne investorer - Hvor, hvornår og hvordan?
Mange iværksætter overvejer før eller siden om de skal have eksterne investorer ind. Hvad skal man gøre sig af overvejelser inden man vælger at tage investorer ind i sin virksomhed?
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2022 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted