Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Artikel

Kromann Reumert udgiver outsourcing-guide

Kromann Reumert
10/01/2018
Kromann Reumert udgiver outsourcing-guide
Outsourcing-bølgen ser ud til at fortsætte i 2018. For at støtte virksomheder, der overvejer at outsource dele af deres forretning, har Kromann Reumert udgivet en outsourcing-guide. Guiden fokuserer på de væsentligste overvejelser, en virksomhed bør gøre sig for at få den tilsigtede værdi af en outsourcing.

 

Outsourcing-bølgen fortsætter i 2018

De seneste års trend, med et øget fokus på outsourcing, ser ud til at fostætte i 2018. Det er en af hovedkonklusionerne i rapporten "2017 Nordic IT outsourcing study", som er udarbejdet af Whitelane Research og PA Consulting. Her svarer hele 77% af de mere end 1.000 adspurgte virksomheder, at de planlægger at outsource på samme niveau som hidtil, mens 44% svarer, at de planlægger yderligere outsourcing.


Kromann Reumerts outsourcing-guide


For at understøtte beslutningsprocesserne i forbindelse med en outsourcing har Kromann Reumert udarbejdet en outsourcing-guide, som alle involverede i en outsourcing-proces kan bruge. Kromann Reumerts outsourcing-guide beskriver de væsentligste faser i en outsourcing-proces og giver konkrete anbefalinger til de aktiviteter og beslutninger, der skal træffes i hver fase. Anbefalingerne er baseret på Kromann Reumerts erfaringer og best practices.

Guiden tager udgangspunkt i de fire trin i en outsourcings livscyklus:

  • Strategi

  • Indkøbsproces

  • Kontraktforhandling

  • Efterfølgende Contract Management.


Læs vores outsourcing-guide.

Du kan også få tilsendt outsourcing-guiden fysisk ved at skrive "OUTSOURCING-GUIDE" til crb@kromannreumert.com.

 


Gå ikke glip af vigtig juridisk viden - Tilmeld dig vores gratis nyhedsservice her →
Faglige videoer, der kunne være relevante for dig
Juridiske kandidater er i høj kurs
Mange virksomheder oplever, at det er svært at tiltrække kompetent juridisk arbejdskraft. Men det behøver det ikke nødvendigvis være - Hvordan kommer vi ind på i denne video hvor vi fortæller om vores erfaringer med markedet og giver gode råd til hvordan du får fat i de rigtige kandidater.
Force majeure - hvornår kan begrebet anvendes?
Mange virksomheder er ikke opmærksomme på at udvide force majeure-begrebet i deres kontrakter og flere anvender begrebet helt forkert. Bliv klogere på hvornår noget er en force majeure-begivenhed og hvornår du kan benytte en force majeure-klausul ved manglende leveringer.
Eksterne investorer - Hvor, hvornår og hvordan?
Mange iværksætter overvejer før eller siden om de skal have eksterne investorer ind. Hvad skal man gøre sig af overvejelser inden man vælger at tage investorer ind i sin virksomhed?
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2023 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted