Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Artikel

Jurister er i høj kurs for øjeblikket

JURA § info
13/10/2021
Jurister er i høj kurs for øjeblikket
JURA § info logo
Det har aldrig været sværere at tiltrække jurister, end det er for øjeblikket. Det er den generelle melding blandt en stor andel af Jurainfo’s mere end 14.000 abonnenter.

Udfordringer hos både offentlige og private virksomheder

Det er mere eller mindre alle brancher og både de offentlige og private virksomheder, som oplever problemet. Særligt inden for visse fagområder er juristerne i særlig høj kurs. Flere af Jurainfo’s medlemmer beretter, at det har været særligt svært at tiltrække jurister med speciale inden for f.eks. udbud, entreprise og persondata (GDPR).


Problemet har flere facetter og omfatter både at finde egnede kandidater med rette erfaringsniveau og viden, men også helt lavpraktisk at få kandidaterne til at søge stillingerne.


Når der er mangel på jurister og derfor stor rift om dem, er det særligt vigtigt at tænke i alternative måder at rekruttere på. Det er vigtigt som arbejdsplads, afdeling og leder at tydeliggøre styrker ved stillingen og dermed gøre sig tiltrækkende for arbejdstageren, samt at forsøge at differentiere sig fra de utallige andre jobannoncer, som kandidaterne bliver præsenteret for.


Derudover er det særdeles vigtigt få aktiveret det store marked af passive jobansøgere, hvor jurister allerede er i et job, men er flytbare, hvis det rigtige job skulle vise sig. Det er ofte her, at den rigtige kandidat gemmer sig.


Baseret på vores erfaringer og tilbagemeldinger fra vores brugere, giver vi i nedenstående video råd til, hvordan man kan rekruttere i et ophedet arbejdsmarked, som det vi oplever i øjeblikket.
 Du kan læse mere på www.jurainfo.dk/jobannoncering 

Gå ikke glip af vigtig juridisk viden - Tilmeld dig vores gratis nyhedsservice her →
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2023 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted