Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Artikel

Imerco får kritik for at vildlede om rabatkupon

JURA § info
17/01/2015
Imerco får kritik for at vildlede om rabatkupon
JURA § info logo
Imerco har i en tilbudsavis vildledt forbrugerne om rabatter. Forbrugerombudsmanden indskærper over for Imerco, at selskabet fremover skal overholde markedsføringsloven.

I en tilbudsavis sidst i juni 2014 reklamerede Imerco for et tilbud på en Braun epilator til 699,95 kroner. I prisen var der fratrukket en rabatkupon på 200 kroner. Rabatkuponen kunne hentes på Brauns hjemmeside.

Når forbrugerne gik ind på hjemmesiden, stod der imidlertid, at rabatten kun var på 100 kroner. Forbrugerombudsmanden vurderer, at Imerco har vildledt forbrugerne ved at angive et forkert rabatbeløb i tilbudsavisen.

Herudover vurderer Forbrugerombudsmanden, at Imerco har overtrådt markedsføringsloven ved ikke at oplyse forbrugerne klart og tydeligt om tilbudsbetingelserne.

Læs hele nyheden her.


Gå ikke glip af vigtig juridisk viden - Tilmeld dig vores gratis nyhedsservice her →
Faglige videoer, der kunne være relevante for dig
Hvornår må du udsende nyhedsbreve og tilbud til dine kunder?
Det kræver et markedsføringssamtykke fra dine kunder, hvis du ønsker at udsende nyhedsmail, sms'er eller på anden måde kontakte dem med gode tilbud. Advokat, Torsten Hylleberg, kommer her nærmere ind på hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med indhentelse af markedsføringssamtykker.
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2023 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted