Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Artikel

Hastigheden bliver sat ned fra 50 til 40 km/t i mange danske byer, herunder København

JURA § info
09/03/2017
201
Hastigheden bliver sat ned fra 50 til 40 km/t i mange danske byer, herunder København
JURA § info logo
Står det til flere politikere, så skal bilisterne til at køre langsommere i mange af de danske byer.Idag har Kommunerne allerede mulighed for at ansøge om at reducere hastigheden på visse strækninger i byerne, men kravene hertil ser nu ud til at blive læmpet. Transportminister Ole Birk Olesen udtaler i den sammenhæng:

"I dag er det for svært at sænke hastigheden fra 50 til 40 kilometer i timen. Der skal faktisk lig på bordet før det kan lade sig gøre. Vi giver nu mulighed for, at man kan lave en konkret vurdering af, om der er fare for ulykker." 

Ole Birk Olesen udtaler endvidere:

"Konsekvensen af det her forslag vil være, at flere kommuner vil benytte sig af muligheden for at sænke hastigheden fra 50 til 40 kilometer i timen af hensyn til de trafikanter, der er behov for det – oftest børn"


De første kommuner har allerede meldt sig, herunder København


"Vi har allerede ansøgninger inde om at sætte farten ned på størstedelen af Nørrebro, store dele af Vesterbro og på dele af det østlig Amager. Cirka en femtedel af københavnerne - 120.000 - bor de steder, der vil blive omfattet af de lavere hastigheder. Så vi er klar." Det udtaler Teknik- og Miljøborgmester, Morten Kabell, til DR.

 [layerslider id="67"]
 
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden - Tilmeld dig vores nyhedsservice her.
JURA § info logo
Søborg
Vandtårnsvej 77, 1
2860 Søborg
kontakt@jurainfo.dk
Ledige jobs
Jurainfo logo
Annoncér dit stillingsopslag her og nå ud til mere end 38.000 månedlige besøgende

Juridiske nyheder & artikler

Hold dig opdateret på de seneste juridiske nyheder eller søg blandt de mere end 4.000 artikler som allerede er udgivet. Vi har samlet det vigtigste viden ét sted.

Juridiske kurser & arrangementer

Find nemt dit næste kursus eller anden relevant efteruddannelse inden for dit felt. Søg på tværs af fagområder fra en række forskellige udbydere.

Find Juridisk Specialist

Brug for en advokat? Søg efter verificerede specialister på tværs af advokatbranchen og find en specialist inden for det område, hvor du søger råd og vejledning.

Nyhedsservice
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden
Vælg selv dine interesseområder og modtag juridisk nyt fra landets førende specialister.
Tilmeld dig nu
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
E-mail: kontakt@jurainfo.dk
CVR-nr. 38375563
© 2020 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted