Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Artikel

Forbrugerklagenævnet genoptager 833 flysager, som ellers var sat i bero.

JURA § info
23/11/2015
Forbrugerklagenævnet genoptager 833 flysager, som ellers var sat i bero.
JURA § info logo


Som man tidligere har kunne læse her på jurainfo.dk, har Østre Landsret givet en forbruger medhold i, at rejsebureauet Goleif var forpligtet til at betale forbrugerens hjemrejseudgifter, da flyselskabet Cimber Sterling gik konkurs.
Indtil sagen var blevet afgjort af Landsretten har Forklagenævnet sat i alt 833 sager i bero, indtil udfaldet af sagen var kendt. Efter Landsrettens afgørelse i forbrugeres favør kan Forbrugerklagenævnet nu genoptage behandlingen af de 833 flysager.


Vicedirektør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Niels C. Beier, udtaler i denne sammenhæng:

”Vi er glade for, at der nu er faldet dom i sagen. Hvis dommen står ved magt, kan vi gå i gang med at behandle de 833 flysager, der har været sat i bero. Det betyder, at forbrugerne er kommet tættere på en afklaring i deres sag.” 

”Østre Landsret har givet forbrugeren medhold, men det er ikke ensbetydende med, at de andre flysager i Forbrugerklagenævnet falder ud på samme måde. Vi skal ind og lave en juridisk vurdering af det konkrete indhold i hver enkelt sag.”

Læs mere om afgørelsen fra Østre Landsret her[layerslider id="37"]
 
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden - Tilmeld dig vores gratis nyhedsservice her →
JURA § info logo
Søborg
Vandtårnsvej 62B
2860 Søborg
kontakt@jurainfo.dk
Gratis Nyhedsservice
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden
Vær den første til at modtage relevante juridiske nyheder inden for dine interesseområder
Tilmeld dig nu
Faglige videoer, der kunne være relevante for dig
Juridiske kandidater er i høj kurs
Mange virksomheder oplever, at det er svært at tiltrække kompetent juridisk arbejdskraft. Men det behøver det ikke nødvendigvis være - Hvordan kommer vi ind på i denne video hvor vi fortæller om vores erfaringer med markedet og giver gode råd til hvordan du får fat i de rigtige kandidater.
Force majeure - hvornår kan begrebet anvendes?
Mange virksomheder er ikke opmærksomme på at udvide force majeure-begrebet i deres kontrakter og flere anvender begrebet helt forkert. Bliv klogere på hvornår noget er en force majeure-begivenhed og hvornår du kan benytte en force majeure-klausul ved manglende leveringer.
Eksterne investorer - Hvor, hvornår og hvordan?
Mange iværksætter overvejer før eller siden om de skal have eksterne investorer ind. Hvad skal man gøre sig af overvejelser inden man vælger at tage investorer ind i sin virksomhed?
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2023 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted