Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Artikel

Atea-sagen: Dømt hovedmand opgiver at anke

Horten
07/08/2019
Atea-sagen: Dømt hovedmand opgiver at anke
Horten logoI sidste uge kunne man læse på bl.a. computerworld.dk , at hovedmanden i den omstridte Atea-sag, René Clausen, har besluttet, at han ikke ønsker at anke, mens to af de andre  dømte ønsker at få indbragt deres afgørelser for Højesteret.To dømte accepterer straffen, mens to andre dømte forsøger at anke


Andro Vrlic, advokat for den udpegede hovedmand René Clausen, har på vegne af sin klient udtalt til Ritzau, at René Clausen ikke agter at søge om anketilladelse. Heller ikke tidligere koncernchef i Atea, Claus Holgersen vil søge om tilladelse til at anke, oplyser hans advokat Jakob Lund Poulsen. Det betyder, at landsrettens afgørelser står ved magt. Det er imidlertid ikke tilfældet for tidligere koncerndirektør i Atea, Peter Hillingsøe Trans samt en tidligere it-udviklingschef fra Region Sjælland, hvis advokater til Ritzau har oplyst, at de på vegne af deres klienter indgav ansøgning til Procesbevillingsnævnet i fredags, med det formål at anke deres idømte straffe. Sagens videre forløb afhænger nu af Procesbevillingsnævnet afgørelse.


Gavepolitik for virksomheder og offentlige myndigheder

Horten har udarbejdet en gavepolitik rettet mod henholdsvis private virksomheder og offentlige myndigheder. Politikken sætter bl.a. fokus på, hvilke gaver og goder ansatte hos offentlige myndigheder lovligt må tage imod.

Vi tilbyder at skræddersy politikken til modtageren, og der medfølger en vejledning, som kan udleveres til medarbejderne for at sikre det bedst mulige kendskab til regelsættet.

Læs mere om gavepolitik her: Har I en klar gavepolitik?

 
 
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden - Tilmeld dig vores gratis nyhedsservice her →
Har du spørgsmål til dette indlæg, er du mere end velkommen til at kontakte os.
Horten logo
Hellerup
Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup
33 34 40 00
33 34 40 01
info@horten.dk
Aarhus
Frederiks Plads 36
8000 Aarhus C
Herning
Godsbanevej 1B
7400 Herning
Gratis Nyhedsservice
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden
Vær den første til at modtage relevante juridiske nyheder inden for dine interesseområder
Tilmeld dig nu
Faglige videoer, der kunne være relevante for dig
Juridiske kandidater er i høj kurs
Mange virksomheder oplever, at det er svært at tiltrække kompetent juridisk arbejdskraft. Men det behøver det ikke nødvendigvis være - Hvordan kommer vi ind på i denne video hvor vi fortæller om vores erfaringer med markedet og giver gode råd til hvordan du får fat i de rigtige kandidater.
Force majeure - hvornår kan begrebet anvendes?
Mange virksomheder er ikke opmærksomme på at udvide force majeure-begrebet i deres kontrakter og flere anvender begrebet helt forkert. Bliv klogere på hvornår noget er en force majeure-begivenhed og hvornår du kan benytte en force majeure-klausul ved manglende leveringer.
Eksterne investorer - Hvor, hvornår og hvordan?
Mange iværksætter overvejer før eller siden om de skal have eksterne investorer ind. Hvad skal man gøre sig af overvejelser inden man vælger at tage investorer ind i sin virksomhed?
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2023 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted