Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Artikel

Atea-sagen: Dømt hovedmand opgiver at anke

Horten
07/08/2019
361
Atea-sagen: Dømt hovedmand opgiver at anke
Horten logoI sidste uge kunne man læse på bl.a. computerworld.dk , at hovedmanden i den omstridte Atea-sag, René Clausen, har besluttet, at han ikke ønsker at anke, mens to af de andre  dømte ønsker at få indbragt deres afgørelser for Højesteret.To dømte accepterer straffen, mens to andre dømte forsøger at anke


Andro Vrlic, advokat for den udpegede hovedmand René Clausen, har på vegne af sin klient udtalt til Ritzau, at René Clausen ikke agter at søge om anketilladelse. Heller ikke tidligere koncernchef i Atea, Claus Holgersen vil søge om tilladelse til at anke, oplyser hans advokat Jakob Lund Poulsen. Det betyder, at landsrettens afgørelser står ved magt. Det er imidlertid ikke tilfældet for tidligere koncerndirektør i Atea, Peter Hillingsøe Trans samt en tidligere it-udviklingschef fra Region Sjælland, hvis advokater til Ritzau har oplyst, at de på vegne af deres klienter indgav ansøgning til Procesbevillingsnævnet i fredags, med det formål at anke deres idømte straffe. Sagens videre forløb afhænger nu af Procesbevillingsnævnet afgørelse.


Gavepolitik for virksomheder og offentlige myndigheder

Horten har udarbejdet en gavepolitik rettet mod henholdsvis private virksomheder og offentlige myndigheder. Politikken sætter bl.a. fokus på, hvilke gaver og goder ansatte hos offentlige myndigheder lovligt må tage imod.

Vi tilbyder at skræddersy politikken til modtageren, og der medfølger en vejledning, som kan udleveres til medarbejderne for at sikre det bedst mulige kendskab til regelsættet.

Læs mere om gavepolitik her: Har I en klar gavepolitik?

 
 
Har du spørgsmål til dette indlæg, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du finder kontaktoplysningerne nedenfor.
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden - Tilmeld dig vores nyhedsservice her.
Horten logo
Hellerup
Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup
33 34 40 00
33 34 40 01
info@horten.dk
Aarhus
Frederiks Plads 36
8000 Aarhus C
Herning
Godsbanevej 1B
7400 Herning

Juridiske nyheder & artikler

Hold dig opdateret på de seneste juridiske nyheder eller søg blandt de mere end 4.000 artikler som allerede er udgivet. Vi har samlet det vigtigste viden ét sted.

Juridiske kurser & arrangementer

Find nemt dit næste kursus eller anden relevant efteruddannelse inden for dit felt. Søg på tværs af fagområder fra en række forskellige udbydere.

Find Juridisk Specialist

Brug for en advokat? Søg efter verificerede specialister på tværs af advokatbranchen og find en specialist inden for det område, hvor du søger råd og vejledning.

Nyhedsservice
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden
Vælg selv dine interesseområder og modtag juridisk nyt fra landets førende specialister.
Tilmeld dig nu
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
E-mail: kontakt@jurainfo.dk
CVR-nr. 38375563
Følg Jurainfo.dk på:
© 2020 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted