Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Kristine Mølgaard Mogensen

Kristine Mølgaard Mogensen

Advokat
Hulgaard Advokater
Aarhus
Kontakt via e-mail
Kontakt via telefon
Kristine har stor erfaring inden for persondataret, som hun har arbejdet med siden 2016. Kristine har også stor erfaring indenfor det arbejds- og ansættelsesretlige område, hvor Kristine har ført adskillige retssager og fungeret som rådgiver samt forhandler. Indenfor personskat har Kristine erfaring med særligt ind- og udstationeringer af medarbejdere, ligesom hun har erfaring med generel erhvervsret og overdragelse af fast ejendom.
Om Kristine

Kristine har erfaring med rådgivning af vores kunder om alt fra enkeltstående persondataretlige problemstillinger til hele complianceforløb. Derudover arbejder Kristine med whistleblowerordninger, herunder alt fra opsætning af en ordning til håndtering af anmeldelser.

Kristine har også stor erfaring indenfor det arbejds- og ansættelsesretlige område, hvor Kristine har ført adskillige retssager og fungeret som rådgiver samt forhandler. Indenfor personskat har Kristine erfaring med særligt ind- og udstationeringer af medarbejdere, ligesom hun har erfaring med generel erhvervsret, herunder særligt overdragelse af lægepraksis og sundhedsret.

Kristine har en international profil med særdeles gode sprogkundskaber i engelsk, da Kristine har taget Cambridge English Proficiency-eksamen og tidligere har arbejdet i en global, engelsksproget revisions- og rådgivningsvirksomhed.

Hos Hulgaard Advokater er Kristine ansvarlig for persondatateamet og håndtering af whistleblowerordninger. Hun arbejder derudover med ansættelsesret, personskat, generel erhvervsret, herunder overdragelse af lægepraksis og sundhedsret.

Derudover underviser Kristine gerne inden for persondataret og ansættelsesret.

Hulgaard Advokater logo
Kolding
Birkemose Allé 41
6000 Kolding
32 70 64 34
mail@hulgaardadvokater.dk
Aarhus
Marselisborg Havnevej 22, 1.
8000 Aarhus C
Ballerup
Borupvang 3
2750 Ballerup
Kristine kan bl.a. hjælpe dig med
Implementering af compliance-programmer
Praktiske info om Kristine
Fagområder
Compliance
Persondata
Ansættelses- og arbejdsret
Geografi
Midtjylland
Sprog
Dansk
Engelsk
Møderet
Byretten
Uddannelse
Cand.jur., Aarhus Universitet, 2011
Advokat, 2016
Kontakt Kristine
Kontakt Kristine gennem Jurainfo og få en indledende og uforpligtende vurdering af din sag - Uden beregning.
E-mail
Telefon

Seneste artikler udgivet af Kristine

Nye regler om omsorgsorlov, fleksible arbejdstider og ekstra orlov for trillingeforældre mv.
Hulgaard Advokater logo
Nye regler om omsorgsorlov, fleksible arbejdstider og ekstra orlov for trillingeforældre mv.
12/07/2022
Ansættelses- og arbejdsret
Datatilsynet fokuserer i 2022 på forsyningsselskaber
Hulgaard Advokater logo
Datatilsynet fokuserer i 2022 på forsyningsselskaber
08/02/2022
Persondata, Energi og forsyning
GDPR på hjemmearbejdspladsen
Hulgaard Advokater logo
GDPR på hjemmearbejdspladsen
03/03/2020
Bøde på 2,4 mio. for manglende sikkerhedsforanstaltninger
Hulgaard Advokater logo
Bøde på 2,4 mio. for manglende sikkerhedsforanstaltninger
28/01/2020
Compliance, Persondata
Hvor gælder GDPR?
Hulgaard Advokater logo
Hvor gælder GDPR?
11/11/2019
Compliance, Persondata
Tilsyn med databehandlere og underdatabehandlere
Hulgaard Advokater logo
Tilsyn med databehandlere og underdatabehandlere
11/11/2019
Compliance, Persondata
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2022 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted