Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Jesper Langemark
Juridisk specialist

Jesper Langemark

Advokat & Partner
Bird & Bird
København Ø
Kontakt via e-mail
Kontakt via telefon
Verificeret af Jurainfo Jesper er en af Jurainfos nøje udvalgte og verificerede juridiske specialister. Det betyder, at du kan være sikker på at få kompetent juridisk vejledning, da Jesper har fuldført et gennemgående baggrundstjek foretaget af Jurainfo.
Jesper er en anerkendt specialist inden for IT- og persondataret. Han har i mere end 20 rådgivet om udarbejdelse, forhandling af outsourcing af it-kontrakter samt håndtering af konflikter i forbindelse med it-projekter. Herudover har Jesper indgående erfaring inden for persondataret (GDPR) og har over de seneste år rådgivet og arbejdet med at implementere persondataforordningen hos en række danske og internationale virksomheder. Læs mere om Jespers baggrund og erfaring nedenfor.
Baggrund

Jesper er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 1994 og sidder i dag som partner i det internationale advokatfirma Bird & Bird, hvor han ansvarlig for Tech & Comms teamet i Danmark. Han har været en del af Bird & Bird siden 2013, hvor det daværende it-rets kontor, BvHD, blev en del af Bird & Bird.


Erfaring

IT-ret og IT-kontrakter

Jesper rådgiver både private virksomheder og offentlige myndigheder om udarbejdelse og forhandling af it-kontrakter. Gennem årene har Jesper endvidere en indgående erfaring med it-tvister på både kunde- og leverandørside. Han har bl.a. fungeret som både mediator og voldgiftsdommer i flere it-sager.


Jesper er en del af et stærkt internationalt Tech & Comms team i Bird & Bird, der tæller mere end 450 advokater globalt.


Persondataret (GDPR)

Jesper har tillige stor erfaring med rådgivning inden for persondatalovgivningen, herunder databehandleraftaler, tredjelandsoverførsler, GDPR-compliance-projekter, DPO-opgaver, it-sikkerhed, audits og sikkerhedsbrud.


CV

  • Advokat og Partner – Bird & Bird (2013 – )
  • Advokat og Partner – BvHD (2001 – 2013)
  • Advokat – Bech Bruun (1994 – 2001)


Certificeringer

Siden 2017 har Jesper været certificeret it-advokat og er tillige certificeret mediator. Certificeringen kræver minimum 500 timers årligt arbejde med it-sager, hvilket sikrer, at stor teknologisk indsigt og indgående viden om markedspraksis.


Undervisning

Jesper bliver regelmæssigt inviteret til at undervise på seminarer og kurser om it-retlige emner.


Udgivelser

Jesper har af flere omgange været medforfatter af flere bøger og artikler om it-ret samt bøger om de danske standardkontrakter K01 og K02, agil softwareudvikling og en nylig bog om GDPR ved navn “Persondataforordningen – en håndbog for praktikere”. Bogen er fra 2018 og introducerer læseren til de fælleseuropæiske regler og principper for behandling af personoplysninger.


Møderet

Jesper har møderet for både Byretten og Landsretten.


Sprog

Dansk og Engelsk.

Tidligere opgaver og referencer

De seneste år har Jesper blandt andet rådgivet organisationer og virksomheder som HP, IBM, Mærsk, Novo Holding, KOMBIT, Københavns kommune, Region Syddanmark, Tech Mahindra og Hitachi indenfor it-ret og outsourcing.

Jesper kan bl.a. hjælpe dig med
EU Databeskyttelsesforordningen (GDPR)
Indgåelse af gennemgang af IT-kontrakter
Kontrol af databehandlere
Overførsel af personoplysninger over landegrænser
Konsekvensanalyser
Etablering af de rette behandlingsgrundlag
Praktiske info om Jesper
Fagområder
IT- og telekommunikation
Persondata
Geografi
Hovedstaden
Sprog
Kontakt Jesper
Kontakt Jesper gennem Jurainfo og få en indledende og uforpligtende vurdering af din sag - Uden beregning.
E-mail
Telefon

Seneste artikler udgivet af Jesper

Ansvarsmaksimering for tredjemands databeskyttelsesretlige krav i it-kontrakter - to do or not to do?
Bird & Bird logo
Ansvarsmaksimering for tredjemands databeskyttelsesretlige krav i it-kontrakter - to do or not to do?
11/11/2020
Persondata
Datatilsynet har offentliggjort en opdateret og strengere vejledning om fortegnelseskravet i Databeskyttelsesforordningens artikel 30
Bird & Bird logo
Datatilsynet har offentliggjort en opdateret og strengere vejledning om fortegnelseskravet i Databeskyttelsesforordningens artikel 30
29/09/2020
Persondata
K04: Ny standardkontrakt for it-drift langt om længe offentliggjort
Bird & Bird logo
K04: Ny standardkontrakt for it-drift langt om længe offentliggjort
01/09/2020
IT- og telekommunikation
Offentlige indkøb i lyset af COVID-19
Bird & Bird logo
Offentlige indkøb i lyset af COVID-19
23/03/2020
Udbud
Interessant dom om uretmæssig ophævelse af it-kontrakt
Bird & Bird logo
Interessant dom om uretmæssig ophævelse af it-kontrakt
19/02/2020
Kontraktret
Nye krav til cybersikkerhed i staten – få et overblik her
Bird & Bird logo
Nye krav til cybersikkerhed i staten – få et overblik her
04/11/2019
IT- og telekommunikation
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
E-mail: kontakt@jurainfo.dk
CVR-nr. 38375563
© 2020 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted