Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Jesper Langemark
Juridisk specialist

Jesper Langemark

Advokat & Partner
Bird & Bird
København Ø
Kontakt via e-mail
Kontakt via telefon
Verificeret af Jurainfo Jesper er en af Jurainfos nøje udvalgte og verificerede juridiske specialister. Det betyder, at du kan være sikker på at få kompetent juridisk vejledning, da Jesper har fuldført et gennemgående baggrundstjek foretaget af Jurainfo.
Jesper er en anerkendt specialist inden for IT- og persondataret. Han har i mere end 20 rådgivet om udarbejdelse, forhandling af outsourcing af it-kontrakter samt håndtering af konflikter i forbindelse med it-projekter. Herudover har Jesper indgående erfaring inden for persondataret (GDPR) og har over de seneste år rådgivet og arbejdet med at implementere persondataforordningen hos en række danske og internationale virksomheder. Læs mere om Jespers baggrund og erfaring nedenfor.
Baggrund

Jesper er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 1994 og sidder i dag som partner i det internationale advokatfirma Bird & Bird, hvor han ansvarlig for Tech & Comms teamet i Danmark. Han har været en del af Bird & Bird siden 2013, hvor det daværende it-rets kontor, BvHD, blev en del af Bird & Bird.


Erfaring

IT-ret og IT-kontrakter

Jesper rådgiver både private virksomheder og offentlige myndigheder om udarbejdelse og forhandling af it-kontrakter. Gennem årene har Jesper endvidere en indgående erfaring med it-tvister på både kunde- og leverandørside. Han har bl.a. fungeret som både mediator og voldgiftsdommer i flere it-sager.


Jesper er en del af et stærkt internationalt Tech & Comms team i Bird & Bird, der tæller mere end 450 advokater globalt.


Persondataret (GDPR)

Jesper har tillige stor erfaring med rådgivning inden for persondatalovgivningen, herunder databehandleraftaler, tredjelandsoverførsler, GDPR-compliance-projekter, DPO-opgaver, it-sikkerhed, audits og sikkerhedsbrud.


CV

  • Advokat og Partner – Bird & Bird (2013 – )
  • Advokat og Partner – BvHD (2001 – 2013)
  • Advokat – Bech Bruun (1994 – 2001)


Certificeringer

Siden 2017 har Jesper været certificeret it-advokat og er tillige certificeret mediator. Certificeringen kræver minimum 500 timers årligt arbejde med it-sager, hvilket sikrer, at stor teknologisk indsigt og indgående viden om markedspraksis.


Undervisning

Jesper bliver regelmæssigt inviteret til at undervise på seminarer og kurser om it-retlige emner.


Udgivelser

Jesper har af flere omgange været medforfatter af flere bøger og artikler om it-ret samt bøger om de danske standardkontrakter K01 og K02, agil softwareudvikling og en nylig bog om GDPR ved navn “Persondataforordningen – en håndbog for praktikere”. Bogen er fra 2018 og introducerer læseren til de fælleseuropæiske regler og principper for behandling af personoplysninger.


Møderet

Jesper har møderet for både Byretten og Landsretten.


Sprog

Dansk og Engelsk.

Tidligere opgaver og referencer

De seneste år har Jesper blandt andet rådgivet organisationer og virksomheder som HP, IBM, Mærsk, Novo Holding, KOMBIT, Københavns kommune, Region Syddanmark, Tech Mahindra og Hitachi indenfor it-ret og outsourcing.

Jesper kan bl.a. hjælpe dig med
EU Databeskyttelsesforordningen (GDPR)
Indgåelse af gennemgang af IT-kontrakter
Kontrol af databehandlere
Overførsel af personoplysninger over landegrænser
Konsekvensanalyser
Etablering af de rette behandlingsgrundlag
Praktiske info om Jesper
Fagområder
IT- og telekommunikation
Persondata
Geografi
Hovedstaden
Kontakt Jesper
Kontakt Jesper gennem Jurainfo og få en indledende og uforpligtende vurdering af din sag - Uden beregning.
E-mail
Telefon

Seneste artikler udgivet af Jesper

Nyt katalog over kontraktbestemmelser til styring af samfundskritiske it-systemer
Bird & Bird logo
Nyt katalog over kontraktbestemmelser til styring af samfundskritiske it-systemer
07/06/2022
Kontraktret, IT- og telekommunikation, Øvrige, Compliance, Persondata
Principaftale om udveksling af personoplysninger mellem EU og USA
Bird & Bird logo
Principaftale om udveksling af personoplysninger mellem EU og USA
05/04/2022
Persondata
Ny version af standardkontrakten for it-drift, D17, på vej
Bird & Bird logo
Ny version af standardkontrakten for it-drift, D17, på vej
15/03/2022
IT- og telekommunikation
Ny vejledning om cloud fra Datatilsynet
Bird & Bird logo
Ny vejledning om cloud fra Datatilsynet
11/03/2022
Persondata, IT- og telekommunikation
Rambøll-rapport: Fortsat massive problemer med offentlige it-projekter!
Bird & Bird logo
Rambøll-rapport: Fortsat massive problemer med offentlige it-projekter!
17/12/2021
IT- og telekommunikation, Kontraktret, Udbud
Er salg af software omfattet af reglerne om handelsagenter?
Bird & Bird logo
Er salg af software omfattet af reglerne om handelsagenter?
03/12/2021
IT- og telekommunikation, Kontraktret, Internationale retsforhold, EU-ret
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2022 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted