Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Det uvildige søgeværktøj

Hvad er 'Find juridisk specialist'

Find den rigtige specialist til din problemstilling

”Find Juridisk Specialist” er et uvildigt søgeværktøj, som gør det nemmere at finde frem til juridiske specialister inden for det område, hvor du har brug for råd og vejledning. Søgningen sker på tværs at advokatbranchen og de forskellige advokatfirmaer.

Jurainfo samler altså specialisterne ét sted, og du kan søge blandt specialisterne på bl.a. det fagområde, geografi, sprog eller søgeord, som passer på netop din problemstilling.

Alle rådgivere er screenet og verificeret

Alle rådgivere optaget i søgeværktøjet er indgående specialister inden for deres fagområde. Dette er sikret via et omfattende verificerings- og screeningsforløb udført af Jurainfo, der bl.a. indeholder baggrundstjek, referencetjek samt møder med specialisterne.

Alle rådgivere er endvidere omfattet af de advokatetiske regler, hvorfor du er sikret en uafhængig rådgivning.

Såfremt en rådgiver ikke længere lever op til Jurainfos særlige screenings- og verificeringskrav, vil den pågældende rådgiver miste sin verificering og blive fjernet. Læs mere om verificeringskravene her.

Indledende drøftelse er gratis

Såfremt du kontakter en specialist via søgeværktøjet ”Find Juridisk Specialist” og anvender kontaktformularen på specialistens profil, vil første indledende drøftelse over telefonen være uden beregning. Her vil du og specialisten i fællesskab afgøre, om specialisten kan hjælpe i den pågældende sag.

Efter den indledende drøftelse vil du og specialisten aftale, hvordan I vil fortsætte samt på hvilke vilkår og priser.

Uvildighed

Søgeværktøjet tjener udelukkende det formål at gøre det nemmere at finde frem til juridiske specialister og gøre adgangen til juridiske specialister mere transparent. Alle rådgivere betaler et fast kontingent som går til drift, vedligehold samt den løbende verificering og kontrol af specialisternes kompetencer.

Jurainfo modtager således intet henvisningshonorar og har ikke interesse i at henvise til én rådgiver frem for en anden.

Hvordan bliver en rådgiver optaget i ”Find Juridisk Specialist”?

En rådgiver, der er specialist inden for et juridisk område, kan ansøge om at blive en del af ”Find Juridisk Specialist”. Såfremt den pågældende rådgiver lever op til Jurainfos særlige screenings- og verificeringskrav, vil rådgiveren efterfølgende blive optaget.

Er du rådgiver og har interesse i at blive en del af søgeværktøjet, kan du læse mere her.

Sådan sendes og behandles dine oplysninger

Når du anvender kontaktformularen, sendes de indtastede oplysninger, herunder eventuelle personoplysninger, direkte til den pågældende specialist via en krypteret forbindelse. Specialisten bruger oplysninger til at danne sig et overblik over din henvendelse samt til at kontakte dig efterfølgende.

Du kan læse mere om behandlingen af dine personoplysninger i vores generelle privatlivspolitik.

Krav til optagelse i værktøjet

Alle advokater optaget i søgeværktøjet har været igennem et omfattende screenings- og verificeringsforløb udført af Jurainfo.
For at kunne blive optaget skal du bl.a. minimum opfylde nedenstående kriterier:
 1. Du skal have minimum have 3 års erfaring inden for det pågældende specialistområde.
 2. Du skal minimum have arbejdet 1.600 timer med området inden for de seneste 3 år, hvilket svarer til en tredjedel af din samlede arbejdstid.
 3. Du skal kunne dokumentere at du inden for de seneste 2 år løbende har efteruddannet dig inden for området.
 4. Du skal kunne rekvirere en referenceliste indeholdende personer, som du har rådgivet inden for området, således at Jurainfo kan kontakte de pågældende personer med henblik på at verificere oplysningerne.
 5. Du skal give Jurainfo samtykke til løbende at indhente de oplysninger, der er nødvendige for at kontrollere dine specialistkompetencer.
 6. Du skal være underlagt de advokatetiske regler.
 7. Du skal være indforstået med at Jurainfo løbede kan evaluere dig.
 8. Du skal endvidere være indforstået med at leve op til de til enhver tid gældende krav oplistet af Jurainfo. Såfremt dette ikke sker, vil du blive fjernet fra databasen over juridiske specialister.

Øvrige forhold

I forbindelse med screeningen af rådgiveren vil Jurainfo endvidere kigge på rådgiverens øvrige meritter og erfaringer, som kan bidrage til specialiststatus. Dette kan fx være:
 • Kommerciel erfaring inden for en bestemt branche (tidl. ansættelse i en privat eller offentlig virksomhed med reference til specialistområdet),
 • Udgivelse af diverse publikationer, herunder bidrag til fagbøger, artikler eller andet fagligt materiale, eller
 • At rådgiveren er anvendt som underviser inden for området, f.eks. på anerkendte konferencer eller på højere uddannelsesinstitutioner.
Samtidig vil Jurainfo via personligt møde med rådgiveren vurdere dennes personlighed og evne til at kommunikere i et let og forståeligt sprog.
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2024 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted