Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Artikel

Ny guide til advokaters behandling af persondata

Kromann Reumert
30/05/2018
Ny guide til advokaters behandling af persondata
Som så mange andre rådgivere behandler advokater ofte personoplysninger som led i deres arbejde. Der er imidlertid en række særegne problemstillinger, der knytter sig til netop advokatens behandling af personoplysninger. Disse problemstillinger kaster brancheorganisationen Danske Advokater nu lys over i en ny guide.

Danske Advokaters guide er bygget op efter det typiske sagsforløb. Derfor indledes guiden med en behandling af de problemstillinger, som knytter sig til fasen, før en sag begynder. Derefter behandles de problemstillinger, som knytter sig til sagernes opstart og så fremdeles. Herudover behandler guiden også advokatens rolle som dataansvarlig/databehandler.

Guiden indeholder desuden en række henvisninger til relevante vejledninger og andet retskildemateriale. På den måde fungerer guiden som et redskab, der giver overblik over, hvor man kan finde information om forskellige emner.

Det skal bemærkes, at man kun kan tilgå guiden, hvis man har et abonnement.

Læs Danske Advokaters guide. 
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden - Tilmeld dig vores gratis nyhedsservice her →
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2023 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted