Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Jobbørs NYT Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Artikel

European Data Protection Supervisor har offentliggjort deres prioriteringer for 2017

Kromann Reumert
17/03/2017
183
European Data Protection Supervisor har offentliggjort deres prioriteringer for 2017
Kromann Reumert logo


European Data Protection Supervisor (EDPS), som er en tilsynsmyndighed for EU-institutioner, har netop offentliggjort en liste over de områder, som deres tilsyn vil være særligt rettet mod i 2017. I toppen af listen er en ensartet fortolkning af den nye forordning om databeskyttelse for EU-institutioner, samt at brugen af elektronisk kommunikation kan ske i sikkerhed og fortrolighed.
EDPS vælger sine prioriteter ud fra, hvor tilsynet kan skabe størst værdi inden for de økonomiske ressourcer, som organisationen har til rådighed.

EDPS' højeste prioritet vil være at revidere samt sikre en forståelse og ensartet fortolkning af den nye forordning om databeskyttelse for EU-institutioner. Der vil særligt være fokus på at sikre, at de regler, som skal gælde for EU-institutionernes behandling af persondata, er i overensstemmelse med den nye persondataforordning.

EDPS vil desuden prioritere, at brugen af elektronisk kommunikation kan ske i sikkerhed og fortrolighed, herunder at der udarbejdes love, som kan sikre, at rettigheden til fortrolig og sikker kommunikation, som er beskyttet af EU Chartrets artikel 7 og Den Europæiske Menneskerettighedskonventions artikel 8, overholdes.

Se EDPS' prioriteringsliste 








Gå ikke glip af vigtig juridisk viden - Tilmeld dig vores nyhedsservice her.
Kromann Reumert logo
København
Sundkrogsgade 5
2100 København Ø
70 12 12 11
mail@kromannreumert.com
Aarhus
Rådhuspladsen 3
8000 Aarhus C
London
65 St. Paul's Churchyard
London EC4M 8AB
Nyhedsservice
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden
Vælg selv dine interesseområder og modtag juridisk nyt fra landets førende specialister.
Tilmeld dig nu
Artikler, der kunne være relevante for dig
Nyt krav om redegørelse for politik for dataetik
Nyt krav om redegørelse for politik for dataetik
I går
Selskabsret, Persondata
Er du klar til besøg fra Datatilsynet i 2021?
Er du klar til besøg fra Datatilsynet i 2021?
18/01/2021
Persondata
Kontrollerer I jeres it-systemer regelmæssigt?
Kontrollerer I jeres it-systemer regelmæssigt?
12/01/2021
Persondata
Databeskyttelse i 2021 – et kig i krystalkuglen
Databeskyttelse i 2021 – et kig i krystalkuglen
11/01/2021
Persondata
Brexit: Handels­aftalens rammer for overførsel af person­oplysninger til Storbritannien
Brexit: Handels­aftalens rammer for overførsel af person­oplysninger til Storbritannien
05/01/2021
Persondata
Brexit – Må man overføre personoplysninger til UK efter den 31. december 2020?
Brexit – Må man overføre personoplysninger til UK efter den 31. december 2020?
04/01/2021
Persondata, Internationale retsforhold
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
E-mail: kontakt@jurainfo.dk
CVR-nr. 38375563
© 2020 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted