Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Jobbørs NYT Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Artikel

Den britiske regering offentliggør baggrundsnotater for at opnå godkendelse som sikkert tredjeland

Kromann Reumert
03/04/2020
Den britiske regering offentliggør baggrundsnotater for at opnå godkendelse som sikkert tredjeland
Kromann Reumert logo
Med henblik på at opnå godkendelse som et sikkert tredjeland har den britiske regering offentliggjort en række notater, der beskriver Storbritanniens nationale databeskyttelsesregler, herunder Data Protection Act 2018.

 


Den 1. januar 2021 vil Storbritannien blive betragtet som et tredjeland. Der er dog lagt op til, at Storbritannien og EU forhandler om en godkendelse af Storbritannien som et sikkert tredjeland, således at overførsel af personoplysninger til Storbritannien kan forenkles efter den endelige udtræden af EU. Med henblik på at opnå en sådan godkendelse har den britiske regering offentliggjort en række notater, der beskriver Storbritanniens nationale databeskyttelsesregler, herunder Data Protection Act 2018.

Notaterne lægger naturligvis op til, at Storbritannien har et højt niveau af databeskyttelse. Notaterne giver samtidig et godt indblik i og overblik over de britiske databeskyttelsesregler. Kromann Reumert følger sagen tæt, da det har stor betydning for mange danske organisationer, der eksporterer persondata til Storbritannien.
Har du spørgsmål til dette indlæg, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du finder kontaktoplysningerne nedenfor.
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden - Tilmeld dig vores nyhedsservice her.
Kromann Reumert logo
København
Sundkrogsgade 5
2100 København Ø
70 12 12 11
mail@kromannreumert.com
Aarhus
Rådhuspladsen 3
8000 Aarhus C
London
65 St. Paul's Churchyard
London EC4M 8AB
Nyhedsservice
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden
Vælg selv dine interesseområder og modtag juridisk nyt fra landets førende specialister.
Tilmeld dig nu
Artikler, der kunne være relevante for dig
Fransk domstol anvender Schrems II præmisser på vaccinationsplatform: Brugen af AWS var ikke i strid med GDPR
Fransk domstol anvender Schrems II præmisser på vaccinationsplatform: Brugen af AWS var ikke i strid med GDPR
07/04/2021
Persondata
Derfor var tredjelands­overførsel i overens­stemmelse med Schrems II
Derfor var tredjelands­overførsel i overens­stemmelse med Schrems II
31/03/2021
Persondata
Datatilsynet i Bayern griber ind mod brugen af Mailchimp
Datatilsynet i Bayern griber ind mod brugen af Mailchimp
30/03/2021
Persondata, E-handel og markedsføring
Databeskyttelses­rådets seneste vejledninger og udtalelser
Databeskyttelses­rådets seneste vejledninger og udtalelser
30/03/2021
Persondata
Videoovervågning på arbejdspladsen
Videoovervågning på arbejdspladsen
17/03/2021
Ansættelses- og arbejdsret, Persondata
Medlems­staterne er blevet enige om udkastet til e-data­beskyttelses­forordningen
Medlems­staterne er blevet enige om udkastet til e-data­beskyttelses­forordningen
04/03/2021
Persondata
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
© 2021 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted