Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Jobbørs NYT Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Artikel

Datatilsynet konkretiserer kravene til kryptering af e-mail

Kromann Reumert
08/10/2018
Datatilsynet konkretiserer kravene til kryptering af e-mail
Kromann Reumert logo
I juli 2018 skærpede Datatilsynet kravene til kryptering af e-mails, som indeholder fortrolige eller følsomme personoplysninger. I den forbindelse meldte Datatilsynet, at der fra den 1. januar 2019 vil blive stillet krav til den private sektor om at kryptere e-mails med sådanne oplysninger.



Datatilsynet har efterfølgende modtaget en række henvendelser om krypteringernes tekniske krav. På baggrund af disse har Datatilsynet udarbejdet en ny tekst, der uddyber den skærpede praksis ud fra et teknisk synspunkt og i forhold til konkrete teknologier.

Teksten baseres på en risikobaseret tilgang og omtaler henholdsvis kryptering på transportlaget og end-to-end kryptering.

Læs teksten: Transmission af personoplysninger via e-mail.

Læs også Datatilsynets nyhed om teksten: Teknisk konkretisering ift. kryptering af e-mail.



 



 




Gå ikke glip af vigtig juridisk viden - Tilmeld dig vores nyhedsservice her.
Kromann Reumert logo
København
Sundkrogsgade 5
2100 København Ø
70 12 12 11
mail@kromannreumert.com
Aarhus
Rådhuspladsen 3
8000 Aarhus C
London
65 St. Paul's Churchyard
London EC4M 8AB
Nyhedsservice
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden
Vælg selv dine interesseområder og modtag juridisk nyt fra landets førende specialister.
Tilmeld dig nu
Artikler, der kunne være relevante for dig
Medlems­staterne er blevet enige om udkastet til e-data­beskyttelses­forordningen
Medlems­staterne er blevet enige om udkastet til e-data­beskyttelses­forordningen
04/03/2021
Persondata
Ny vejledning: Sådan skal GDPR-bøder udmåles
Ny vejledning: Sådan skal GDPR-bøder udmåles
04/03/2021
Persondata
Nu bliver det et krav at registrere sine overvågnings­kameraer
Nu bliver det et krav at registrere sine overvågnings­kameraer
04/03/2021
Persondata, Compliance, Øvrige
Storbritannien på vej mod status som sikkert tredjeland
Storbritannien på vej mod status som sikkert tredjeland
26/02/2021
Persondata
Ny forpligtelse for flyselskaber til at indsamle og videregive passageroplysninger
Ny forpligtelse for flyselskaber til at indsamle og videregive passageroplysninger
25/02/2021
Transportret, Øvrige, Persondata
EU-UK tilstrækkeligheds­afgørelser er på vej
EU-UK tilstrækkeligheds­afgørelser er på vej
24/02/2021
Persondata
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
E-mail: kontakt@jurainfo.dk
CVR-nr. 38375563
© 2021 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted