Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Artikel

Databe­skyttelse i ansættelses­forhold

Horten
16/08/2019
Databe­skyttelse i ansættelses­forhold
Horten logo



Datatilsynet har offentliggjort, at deres tilsyn i 2. halvår af 2019 vil have fokus på databeskyttelse i ansættelsesforhold, og at der særligt vil være fokus på, om oplysninger om ansøgere indsamlet i forbindelse med rekruttering er blevet slettet, og om arbejdsgiveren opfylder oplysningspligten i forhold til kontrolforanstaltninger.


Som arbejdsgiver behandler man mange personoplysninger om sine medarbejdere, og det er derfor særligt vigtigt, at arbejdsgiveren er opmærksom på de regler, der gælder i forbindelse med personoplysninger i ansættelsesforhold.

Databeskyttelse i forbindelse med ansættelsesforhold er et komplekst område, hvor bl.a. de overordnede databeskyttelsesretlige regler, ansættelsesretlige regler samt kollektive overenskomster og aftaler har betydning for den behandling af personoplysninger, der sker i virksomheder.


Personoplysninger i ansættelsesforhold


De databeskyttelsesretlige regler gælder for behandling af persondata i ansættelsesforhold inden for det kommunale område, staten og den private sektor. Reglerne gælder både ved rekruttering af ansatte, under ansættelsen og ved ophør af ansættelsesforholdet.

Behandling af personoplysninger omfatter enhver form for håndtering af personoplysninger, herunder indsamling, registrering, systematisering, opbevaring, videregivelse samt sletning. Det kan f.eks. dække over:

  • Referencer og indhentelse af oplysninger fra nuværende og tidligere arbejdsgivere

  • Indhentelse af straffeattester og børneattester

  • Oplysninger på sociale medier

  • Oplysninger i forbindelse med en personlighedstest

  • Oplysninger om ansøgere, som ikke bliver ansat

  • Arbejdsgiverens registrering og opbevaring af oplysninger om den ansatte, såsom CPR-nr., CV, eksamensbeviser mv.

  • Helbredsmæssige oplysninger i forbindelse med sygdom

  • Arbejdsgiverens videregivelse af oplysninger til f.eks. fagforeninger, tillidsmænd og pensionsselskaber

  • Arbejdsgiverens offentliggørelse af oplysninger om medarbejdere på hjemmesider

  • Logning af medarbejderes brug af it, e-mails og andre kontrolforanstaltninger

  • CPR-nr.

  • Opbevaring af oplysninger efter ansættelsesforholdet er ophørt.

  • Behandlingen af personoplysninger må kun ske, hvis der er et behandlingsgrundlag; dvs. en hjemmel til behandlingen i de databeskyttelsesretlige regler. I praksis betyder det, at virksomheden skal sikre sig at have det nødvendige behandlingsgrundlag.



Ansøgeres og ansattes rettigheder


Virksomheder skal være opmærksomme på, at ansøgere og ansatte har rettigheder i forbindelse med behandlingen af personoplysninger og har således en oplysningspligt. Reglerne om, hvilke informationer der skal gives til ansøgere og ansatte, er forskellige, alt efter om personoplysningerne er indsamlet hos ansøgeren, den ansatte eller hos andre. Ansøgere og ansatte har også ret til berigtigelse, sletning og indsigelse, hvis de registrerede oplysninger er urigtige.

Endelig har ansøgeren eller den ansatte indsigtsret. Retten til indsigt indebærer for det første, at ansøgeren eller den ansatte har ret til at se de oplysninger, som virksomheden behandler elektronisk om den pågældende. Retten til indsigt indebærer også, at ansøgeren eller den ansatte har ret til at modtage en række oplysninger om den eller de behandlinger, som virksomheden foretager. Virksomheden skal således give oplysninger om f.eks. formålene med behandlingen, kategorier af oplysninger samt oplysninger om retten til berigtigelse, sletning mv.

 




 
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden - Tilmeld dig vores gratis nyhedsservice her →
Artiklen er forfattet af:
Har du spørgsmål til dette indlæg, er du mere end velkommen til at kontakte mig.
Fagligt indhold, der kunne være relevante for dig
4 år med GDPR
Jurainfo Exclusive logo
PODCAST
4 år med GDPR
Hvordan ligger landet 4 år efter ikrafttrædelsen af Databeskyttelsesforordningen?
Tredjelandsoverførsler og den nye aftale med USA
Jurainfo Exclusive logo
PODCAST
Tredjelandsoverførsler og den nye aftale med USA
Vi sætter fokus på overførsel af personoplysninger til usikre tredjelande, herunder overførsler til USA baseret på den nye aftale mellem EU og USA.
Hvornår må du udsende nyhedsbreve og tilbud til dine kunder?
Jurainfo logo
EXCLUSIVE
VIDEO
Hvornår må du udsende nyhedsbreve og tilbud til dine kunder?
Det kræver et markedsføringssamtykke fra dine kunder, hvis du ønsker at udsende nyhedsmail, sms'er eller på anden måde kontakte dem med gode tilbud. Advokat, Torsten Hylleberg, kommer her nærmere ind på hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med indhentelse af markedsføringssamtykker.
Artikler, der kunne være relevante for dig
Privat organisation indstilles til bøde på mindst 15 millioner kroner
Privat organisation indstilles til bøde på mindst 15 millioner kroner
01/02/2024
Persondata
Det bør alle gøre lige nu – manglende GDPR-kontrol førte til politianmeldelse og forventet bøde på mindst 1.500.000 kr.
Det bør alle gøre lige nu – manglende GDPR-kontrol førte til politianmeldelse og forventet bøde på mindst 1.500.000 kr.
08/02/2024
Persondata, Kontraktret, Compliance
Et vink med en vognstang om, at der skal føres tilsyn med databehandlere
Et vink med en vognstang om, at der skal føres tilsyn med databehandlere
12/02/2024
Persondata, Compliance
Hvornår har I sidst ført tilsyn med jeres databehandlere?
Hvornår har I sidst ført tilsyn med jeres databehandlere?
20/02/2024
Persondata
Implementeringen af NIS2-direktivet bliver forsinket
Implementeringen af NIS2-direktivet bliver forsinket
20/02/2024
Compliance, EU-ret, Persondata
AI-forordningen er endelig på plads – hvad nu?
AI-forordningen er endelig på plads – hvad nu?
19/02/2024
Persondata, EU-ret
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2024 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted