Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Jobbørs NYT Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Artikel

Betænkning om persondata­forordningen

Kromann Reumert
02/06/2017
Betænkning om persondata­forordningen
Kromann Reumert logo
Den 24. maj 2017 udkom Betænkning nr. 1565/2017 til den nye databeskyttelsesforordning, EU-persondataforordning (GDPR) 2016/679. Betænkningen er udarbejdet af Justitsministeriet i samarbejde med samtlige øvrige ministerier, KL og Danske Regioner samt Erhvervsstyrelsen, Digitaliseringsstyrelsen og Datatilsynet.

Betænkningen udgør hele 1.090 sider.

Betænkningens formål er at sikre forordningens konkrete gennemførelse i dansk ret, herunder at analysere rammerne for både indførelse og opretholdelse af nationale særregler, når forordningen anvendes den 25. maj 2018.

Betænkningen skal danne grundlag for udarbejdelsen af en ny version af persondataloven og følgelove med konsekvensrettelser. Diverse lovforslag vil blive fremsat i efteråret 2017.


Persondatadagen 2017

Vi afholder Persondatadagen 2017 den 20. juni 2017 i København, som blandt andet stiller skarpt på indholdet i Betænkningen. Invitationen udsendes snarest.


Hvor kan man læse betænkningen?

Læs Betænkning nr. 1565 om forordningen via links nedenfor.

Planen for vejledninger

Del I, bind 1

Del I, bind 2

Del II


Gå ikke glip af vigtig juridisk viden - Tilmeld dig vores nyhedsservice her.
Kromann Reumert logo
København
Sundkrogsgade 5
2100 København Ø
70 12 12 11
mail@kromannreumert.com
Aarhus
Rådhuspladsen 3
8000 Aarhus C
London
65 St. Paul's Churchyard
London EC4M 8AB
Nyhedsservice
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden
Vælg selv dine interesseområder og modtag juridisk nyt fra landets førende specialister.
Tilmeld dig nu
Artikler, der kunne være relevante for dig
Medlems­staterne er blevet enige om udkastet til e-data­beskyttelses­forordningen
Medlems­staterne er blevet enige om udkastet til e-data­beskyttelses­forordningen
04/03/2021
Persondata
Ny vejledning: Sådan skal GDPR-bøder udmåles
Ny vejledning: Sådan skal GDPR-bøder udmåles
04/03/2021
Persondata
Nu bliver det et krav at registrere sine overvågnings­kameraer
Nu bliver det et krav at registrere sine overvågnings­kameraer
04/03/2021
Persondata, Compliance, Øvrige
Storbritannien på vej mod status som sikkert tredjeland
Storbritannien på vej mod status som sikkert tredjeland
26/02/2021
Persondata
Ny forpligtelse for flyselskaber til at indsamle og videregive passageroplysninger
Ny forpligtelse for flyselskaber til at indsamle og videregive passageroplysninger
25/02/2021
Transportret, Øvrige, Persondata
EU-UK tilstrækkeligheds­afgørelser er på vej
EU-UK tilstrækkeligheds­afgørelser er på vej
24/02/2021
Persondata
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
E-mail: kontakt@jurainfo.dk
CVR-nr. 38375563
© 2021 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted