Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Artikel

Ændret praksis ved offentliggørelse af billeder på internettet

Bech Bruun
03/10/2019
Ændret praksis ved offentliggørelse af billeder på internettet
Bech Bruun logo
Datatilsynet ændrer sin praksis i forhold til offentliggørelse af billeder på internettet uden brug af samtykke. Konkret sker ændringen ved, at man ikke længere skal sondre mellem portræt- og situationsbilleder, men i stedet skal foretage en helhedsvurdering af, om billedet kan offentliggøres uden samtykke.

Efter Datatilsynets tidligere praksis har vurderingen af, om billeder af genkendelige personer kan offentliggøres på internettet, varieret alt efter, om der er tale om et situationsbillede eller et portrætbillede. Tommelfingerreglen har været, at offentliggørelse af portrætbilleder som udgangspunkt kræver samtykke. Omvendt har situationsbilleder i en række tilfælde kunnet offentliggøres uden samtykke.

Efter modtagelse af flere henvendelser vedrørende denne praksis har Datatilsynet taget sondringen mellem portrætbilleder og situationsbilleder op til overvejelse og har besluttet at ændre sin praksis.

Det vil fremadrettet være Datatilsynets opfattelse, at spørgsmålet, om der vil kunne offentliggøres et billede på internettet – uden samtykke fra den berørte person – vil bero på en helhedsvurdering af billedet og formålet med offentliggørelsen.

I forlængelse af nyheden om praksisændringen har Datatilsynet via tilsynets LinkedIn profil også informeret om, at udgangspunktet fortsat er, at billeder af ansatte på arbejde normalt ikke vil kunne offentliggøres uden samtykke. Teksten om offentliggørelse af medarbejderfotos, som fremgår på s. 30-31 i Datatilsynets vejledning om databeskyttelse i forbindelse med ansættelsesforhold er således fortsat gældende. Denne vejledning forventes i øvrigt opdateret primo 2020.

Datatilsynet har samtidigt med nyheden om praksisændringen opdateret sin informationstekst om billeder på internettet.


Bech-Bruuns kommentarer


Praksisændringen understreger, at den dataansvarlige altid skal tage konkret stilling til, om billeder af genkendelige personer kan offentliggøres. Er offentliggørelsen nødvendig for virksomhedens varetagelse af legitime interesser eller myndighedens udførelse af sine opgaver som myndighed? Og overstiges den dataansvarliges interesse i at offentliggøre billedet af hensyn til den eller de fysiske personer, som kan genkendes på billedet?

På medarbejderområdet må vi efter Datatilsynets LinkedIn opdatering lægge til grund, at det anførte i Datatilsynets ansættelsesretlige vejledning fortsat er gældende. Vejledningen indeholder følgende tilkendegivelser om billeder af ansatte:

”Portrætbilleder af de ansatte og billeder optaget af ansatte på arbejdet (situationsbilleder) vil som udgangspunkt ikke kunne offentliggøres uden den ansattes samtykke. Samtykket skal opfylde betingelserne i forordningens artikel 7 for et gyldigt samtykke. Arbejdsgiveren har derfor bl.a. pligt til at sikre, at samtykket er givet frivilligt. Der henvises til Datatilsynets og Justitsministeriets vejledning om samtykke, som er tilgængelig på tilsynets hjemmeside.

Tilsvarende gælder, hvis en arbejdsgiver bruger billeder af ansatte i materiale, der f.eks. anvendes til markedsføring.”

Ifølge Datatilsynet er udgangspunktet således fortsat, at billeder af ansatte på arbejde normalt ikke må offentliggøres uden samtykke.

Ud over hjemmel i form af samtykke eller andet retsgrundlag skal de dataansvarlige være opmærksomme på, at oplysningspligten og de registreredes øvrige rettigheder også gælder i forhold til de personer, der fremgår af et billede.

Ifølge Datatilsynet skal de dataansvarlige i almindelighed sørge for, at den eller de personer, der er på billedet, er vidende om, at du har tænkt dig at offentliggøre billedet på internettet, så de har mulighed for at reagere, f.eks. gøre indsigelse imod det.

Hvis en person, der fremgår af billedet, er utilfreds med offentliggørelsen, har vedkommende ret til at gøre indsigelse. Det kan ske, før billedet er blevet offentliggjort eller på et senere tidspunkt. Personen skal i så fald oplyse, hvilket billede der ønskes slettet og hvorfor. Her påpeger Datatilsynet, at hvis den eller de personer, der er på billedet, ikke ønsker at have billedet liggende på internettet, bør den dataansvarlige umiddelbart fjerne det.

 

Gå ikke glip af vigtig juridisk viden - Tilmeld dig vores gratis nyhedsservice her →
Har du spørgsmål til dette indlæg, er du mere end velkommen til at kontakte os.
Fagligt indhold, der kunne være relevante for dig
Hvornår må du udsende nyhedsbreve og tilbud til dine kunder?
Jurainfo logo
EXCLUSIVE
VIDEO
Hvornår må du udsende nyhedsbreve og tilbud til dine kunder?
Det kræver et markedsføringssamtykke fra dine kunder, hvis du ønsker at udsende nyhedsmail, sms'er eller på anden måde kontakte dem med gode tilbud. Advokat, Torsten Hylleberg, kommer her nærmere ind på hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med indhentelse af markedsføringssamtykker.
Tredjelandsoverførsler og den nye aftale med USA
Jurainfo Exclusive logo
PODCAST
Tredjelandsoverførsler og den nye aftale med USA
Vi sætter fokus på overførsel af personoplysninger til usikre tredjelande, herunder overførsler til USA baseret på den nye aftale mellem EU og USA.
4 år med GDPR
Jurainfo Exclusive logo
PODCAST
4 år med GDPR
Hvordan ligger landet 4 år efter ikrafttrædelsen af Databeskyttelsesforordningen?
Artikler, der kunne være relevante for dig
Københavns Kommune får kritik i tilsynssag om AULA
Københavns Kommune får kritik i tilsynssag om AULA
04/07/2024
Persondata
Datatilsynet har opdateret vejledningen om håndtering af brud
Datatilsynet har opdateret vejledningen om håndtering af brud
04/07/2024
Persondata, Compliance
Ny afgørelse om manglende indsigt i og sletning af tv-overvågningsoptagelser
Ny afgørelse om manglende indsigt i og sletning af tv-overvågningsoptagelser
12/07/2024
Persondata
EU AI Act - få et overblik over datoerne for anvendelse
EU AI Act - få et overblik over datoerne for anvendelse
15/07/2024
EU-ret, Persondata, Compliance
Manglende kontrol af automatiske sletninger fører til kritik fra Datatilsynet
Manglende kontrol af automatiske sletninger fører til kritik fra Datatilsynet
15/07/2024
Persondata, Compliance
Digitaliseringsstyrelsen ændrer kørekorts-app'en efter forbud mod at behandle personoplysninger
Digitaliseringsstyrelsen ændrer kørekorts-app'en efter forbud mod at behandle personoplysninger
16/07/2024
Persondata
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2024 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted