Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Jobbørs NYT Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Artikel

117 millioner LinkedIn-profilers data sat til salg, herunder også danske profiler.

JURA § info
20/05/2016
198
117 millioner LinkedIn-profilers data sat til salg, herunder også danske profiler.
JURA § info logo
Op imod 117 millioner LinkedIn-profilers data er nu blevet sat til salg på Internettet og prisen ligger på ca. 15.000 DKK. 
Ifølge LinkedIn selv, kan disse data spores tilbage til 2012, hvor hackere stjal mere end 6,5 millioner krypterede adgangskoder, som efterfølgende dukkede op på et russisk hackerforum.

Nuværende LinkedIn-brugere bør derfor ændre deres kodeord - især hvis man ikke har gjort det for nyligt.

Ifølge nyhedssiden version2 har Deloitte torsdag den 19. maj oplyst, at flere danskere er blandt de lækkede profiler. Sagen viser endnu engang vigtigheden af, at virksomheder prioriterer sikkerheden af deres data højt. Ikke mindst set i forhold til de skærpede sanktioner som følger af den kommende persondataforordning.

 



[layerslider id="67"]


Gå ikke glip af vigtig juridisk viden - Tilmeld dig vores nyhedsservice her.
JURA § info logo
Søborg
Vandtårnsvej 77, 1
2860 Søborg
kontakt@jurainfo.dk
Nyhedsservice
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden
Vælg selv dine interesseområder og modtag juridisk nyt fra landets førende specialister.
Tilmeld dig nu
Artikler, der kunne være relevante for dig
Nyt krav om redegørelse for politik for dataetik
Nyt krav om redegørelse for politik for dataetik
19/01/2021
Selskabsret, Persondata
Er du klar til besøg fra Datatilsynet i 2021?
Er du klar til besøg fra Datatilsynet i 2021?
18/01/2021
Persondata
Kontrollerer I jeres it-systemer regelmæssigt?
Kontrollerer I jeres it-systemer regelmæssigt?
12/01/2021
Persondata
Databeskyttelse i 2021 – et kig i krystalkuglen
Databeskyttelse i 2021 – et kig i krystalkuglen
11/01/2021
Persondata
Brexit: Handels­aftalens rammer for overførsel af person­oplysninger til Storbritannien
Brexit: Handels­aftalens rammer for overførsel af person­oplysninger til Storbritannien
05/01/2021
Persondata
Brexit – Må man overføre personoplysninger til UK efter den 31. december 2020?
Brexit – Må man overføre personoplysninger til UK efter den 31. december 2020?
04/01/2021
Persondata, Internationale retsforhold
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
E-mail: kontakt@jurainfo.dk
CVR-nr. 38375563
© 2021 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted