Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Michael Gorm Madsen

Michael Gorm Madsen

Advokat & Partner
Bird & Bird
København Ø
Kontakt via e-mail
Kontakt via telefon
Michael er specialist i persondata og er en af de få, der har arbejdet med området i mere end 20 år. Michael kender derfor til alle de udfordringer der kan relateres til GDPR og er i stand til at rådgive inden for alle aspekter af databeskyttelsesretten.
Bird & Bird logo
København
Sundkrogsgade 21
2100 København Ø
72 24 12 12
72 24 12 13
denmark@twobirds.com
Kontakt Michael
Kontakt Michael gennem Jurainfo og få en indledende og uforpligtende vurdering af din sag - Uden beregning.
E-mail
Telefon

Seneste artikler udgivet af Michael

Tilstrækkelighedsafgørelse for overførsel af personoplysninger til USA er på vej
Bird & Bird logo
Tilstrækkelighedsafgørelse for overførsel af personoplysninger til USA er på vej
11/01/2023
Persondata, Internationale retsforhold
Sidste frist for udskiftning af gamle Standard Contractual Clauses
Bird & Bird logo
Sidste frist for udskiftning af gamle Standard Contractual Clauses
30/11/2022
Persondata, Kontraktret
Principaftale om udveksling af personoplysninger mellem EU og USA
Bird & Bird logo
Principaftale om udveksling af personoplysninger mellem EU og USA
05/04/2022
Persondata
EU fremsætter forslag til ny ”Data Act”
Bird & Bird logo
EU fremsætter forslag til ny ”Data Act”
22/03/2022
Persondata
Ny afgørelse fra Datatilsynet i Østrig sår tvivl om adgangen til at bruge Google Analytics og lignende værktøjer
Bird & Bird logo
Ny afgørelse fra Datatilsynet i Østrig sår tvivl om adgangen til at bruge Google Analytics og lignende værktøjer
31/01/2022
Persondata
Erhvervsstyrelsen vil fremover nedprioritere tilsynet med hjemmesiders brug af simple statistikcookies – men kravet om samtykke gælder stadig
Bird & Bird logo
Erhvervsstyrelsen vil fremover nedprioritere tilsynet med hjemmesiders brug af simple statistikcookies – men kravet om samtykke gælder stadig
10/11/2021
Persondata, E-handel og markedsføring
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2023 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted