Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Michael Gorm Madsen

Michael Gorm Madsen

Advokat & Partner
Bird & Bird
København Ø
Kontakt via e-mail
Kontakt via telefon
Michael er specialist i persondata og er en af de få, der har arbejdet med området i mere end 20 år. Michael kender derfor til alle de udfordringer der kan relateres til GDPR og er i stand til at rådgive inden for alle aspekter af databeskyttelsesretten.
Bird & Bird logo
København
Sundkrogsgade 21
2100 København Ø
72 24 12 12
72 24 12 13
denmark@twobirds.com
Kontakt Michael
Kontakt Michael gennem Jurainfo og få en indledende og uforpligtende vurdering af din sag - Uden beregning.
E-mail
Telefon

Seneste artikler udgivet af Michael

Et vink med en vognstang om, at der skal føres tilsyn med databehandlere
Bird & Bird logo
Et vink med en vognstang om, at der skal føres tilsyn med databehandlere
12/02/2024
Persondata, Compliance
Privat organisation indstilles til bøde på mindst 15 millioner kroner
Bird & Bird logo
Privat organisation indstilles til bøde på mindst 15 millioner kroner
01/02/2024
Persondata
Sidste frist for etablering af whistleblowerordning
Bird & Bird logo
Sidste frist for etablering af whistleblowerordning
06/11/2023
Ansættelses- og arbejdsret
Tilstrækkelighedsafgørelse for overførsel af personoplysninger til USA er nu vedtaget
Bird & Bird logo
Tilstrækkelighedsafgørelse for overførsel af personoplysninger til USA er nu vedtaget
13/07/2023
EU-ret, Persondata
Private virksomheder kan også lære af Datatilsynets eftersyn af regioner og kommuner
Bird & Bird logo
Private virksomheder kan også lære af Datatilsynets eftersyn af regioner og kommuner
08/03/2023
Persondata
Det Europæiske Databeskyttelsesråd hilser forbedringer velkommen i udtalelse til EU-Kommissionens udkast til en tilstrækkelighedsafgørelse
Bird & Bird logo
Det Europæiske Databeskyttelsesråd hilser forbedringer velkommen i udtalelse til EU-Kommissionens udkast til en tilstrækkelighedsafgørelse
07/03/2023
Persondata, EU-ret
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2024 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted