Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Jobbørs NYT Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Michael Gorm Madsen

Michael Gorm Madsen

Advokat & Partner
Bird & Bird
København Ø
Kontakt via e-mail
Kontakt via telefon
Bird & Bird logo
København
Sundkrogsgade 21
2100 København Ø
72 24 12 12
72 24 12 13
denmark@twobirds.com

Seneste artikler udgivet af Michael

Nye standardkontraktbestemmelser for tredjelandsoverførsler - hvad er ændret?
Bird & Bird logo
Nye standardkontraktbestemmelser for tredjelandsoverførsler - hvad er ændret?
14/06/2021
Persondata
Databeskyttelse i 2021 – et kig i krystalkuglen
Bird & Bird logo
Databeskyttelse i 2021 – et kig i krystalkuglen
11/01/2021
Persondata
Brexit – Må man overføre personoplysninger til UK efter den 31. december 2020?
Bird & Bird logo
Brexit – Må man overføre personoplysninger til UK efter den 31. december 2020?
04/01/2021
Persondata, Internationale retsforhold
Datatilsynet har offentliggjort en opdateret og strengere vejledning om fortegnelseskravet i Databeskyttelsesforordningens artikel 30
Bird & Bird logo
Datatilsynet har offentliggjort en opdateret og strengere vejledning om fortegnelseskravet i Databeskyttelsesforordningens artikel 30
29/09/2020
Persondata
Opdateret samtykkevejledning fra EDPB – enkelte præciseringer med relevans for hjemmesider og Apps
Bird & Bird logo
Opdateret samtykkevejledning fra EDPB – enkelte præciseringer med relevans for hjemmesider og Apps
19/05/2020
Persondata
Nye krav til cookiesamtykket
Bird & Bird logo
Nye krav til cookiesamtykket
27/11/2019
Persondata
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
© 2021 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted