Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Kursus

Bestyrelsesuddannelse - STRATEGIC BOARD ROOM

Bestyrelsesuddannelse - STRATEGIC BOARD ROOM
Danske Advokater logo
10. jan. 2023
Middelfart
64.500 kr.
48 kursuspoint

Denne bestyrelsesuddannelse tager udgangspunkt i dig som individ, og hvordan du bedre kan bidrage til forretningsudvikling. Vi øger din bevidsthed om, hvordan du kan integrere dine ressourcer, egenskaber og erfaringer med moderne arbejdsmetoder.

Vi introducerer dig for værdiskabende mekanismer og metoder, som gør dig i stand til at udføre arbejdet på en konkret og praktisk fremgangsmåde.


Uddannelsen består af 3 moduler af 2 dages varighed samt en afsluttende eksamen. Mellem modulerne vil du udvikle din egen bestyrelseshåndbog. Denne håndbog udgør grundlaget for den skriftlige eksamen. Både den mundtlige og skriftlige eksamen gennemføres med ekstern censor. 


Underviserne er førende forskere inden for bestyrelsesarbejde og flere af landets bedste praktikere i bestyrelsesledelse.


Gennem uddannelsesforløbet vil du få mulighed for at tilegne dig nye arbejdsmetoder, hvor du bl.a. vil blive introduceret til den forskningsgodkendte arbejdsmodel, BOARD GROUND ZERO™.


Du vil få indsigt i, hvordan du øger din personlige gennemslagskraft, lære at forventningsafstemme mellem bestyrelsesmedlemmerne, sikre samspillet mellem direktionen og bestyrelsen samt udarbejde en konkret plan for værdiskabelse.


Samtidig vil vi udvikle din personlige identitet som bestyrelsesmedlem og skabe dig et brand som dueligt bestyrelsesmedlem.


Hele uddannelsen afsluttes med mundtlig og skriftlig eksamen.


Overnatning er frivillig og IKKE inkluderet i prisen, men kan bestilles for 950 kr. pr. overnatning.


Kursusafgiften betales ved tilmelding.


Flere afholdelsesdatoer:
  • 15. jan. 2023
Gratis Nyhedsservice
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden
Vær den første til at modtage relevante juridiske nyheder inden for dine interesseområder
Tilmeld dig nu
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2022 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted