Nyt juridisk team søger kollega
Kunne du tænke dig at være en del af et helt nyt juridisk team, hvor vi skal arbejde med bl.a. databeskyttelse, AI forordningen og forvaltningsret?
I takt med, at Styrelsen for It og Læringslandskab af data og it-løsninger bliver mere kompliceret, er det vigtigt, at vi understøtter vores kolleger i resten af styrelsen i deres arbejde, når de møder juridiske udfordringer. Derfor har vi sat et helt nyt team i verden, som skal stå sammen som et fagligt juridisk fyrtårn.
Kontoret for It-sikkerhed og Digitalisering er opdelt i 3 teams der arbejder med jura, sikkerhed og digitalisering. Du vil blive en del af førstnævnte. Vi er et kontor med en høj grad af holdånd, og hvor vi er der for hinanden. Vi prioriterer din faglige udvikling, og vi tilbyder mulighed for at arbejde hjemmefra halv tid, hvis du har interesse i det – det er vi mange, der gør.
Det vi kan tilbyde
Du får lov til at prøve kræfter med flere juridiske discipliner. Styrelsen har en stor portefølje af it-systemer, hvorfor reglerne om databeskyttelse spiller en stor rolle. Samtidig har AI-forordningen medført en række spændende juridiske opgaver også i en databeskyttelsesretlig kontekst. Som offentlig myndighed skal vi derudover forholde os til de offentligretlige spilleregler, og hvad der ellers må opstå af spidsfindige juridiske problemstillinger.
Styrelsen for It og Læring er en organisation, hvor der er mange specialister med stor faglig viden, som ønsker din juridiske vurdering i deres daglige arbejde. Der vil således både være opgaver af driftsmæssig karakter, hvor du skal ud i styrelsen og yde juridisk rådgivning og mere udviklingsprægede opgaver, hvor vi sammen i teamet skal skabe rammerne for, at styrelsen rykker sig i den rigtige retning på det juridiske område.
Du kommer således til at få en spændende og udfordrende hverdag, hvor dagen ikke altid udfolder sig som oprindeligt planlagt. Vi gør en dyd ud af at holde humøret højt og tonen uformel.
Faglig sparring er en vigtig del af arbejdsdagen. Du kan selvfølgelig altid kan gå til din chefjurist eller kolleger, hvis du er i tvivl og har behov for at drøfte en opgave. Derudover vil du også indgå i det samlede juridiske miljø i resten af koncernen.
Den vi leder efter
I den her rolle er det vigtigt, at du har et godt samarbejdsgen og kan indgå i en kompleks organisatorisk sammenhæng. Samtidig går du til opgaverne med nysgerrighed og interesse i at lære nyt, ligesom du med tiden opbygger en stor grad af selvstændighed.
Selv hvis juraen og problemstillingerne er komplekse, skal du være løsningsorienteret og tænke i andre løsninger sammen med resten af organisationen.
Du skal være cand.jur. – gerne nyuddannet eller med et par års erfaring. Det er et plus, hvis du har erfaring med databeskyttelsesret og forvaltningsret, men det er ikke et krav. Blot du har mod på at kaste dig ud i disse discipliner.
Endelig lægger vi vægt på, at du har godt humør og en positiv indstilling. Det skal være sjovt at gå på arbejde – det er noget vi alle bidrager til, at det bliver.
Er du interesseret?
Så send os elektronisk din ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse (karakter-/eksamensbevis) senest den 1. december 2024. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 50. Stillingen ønskes besat pr. 1. februar 2025 eller snarest muligt.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefjurist Bjørn Bruun Østergaard på telefon 21 43 29 68 eller på mail Bjoern.Bruun.Oestergaard@stil.dk.
I Styrelsen for It og Læring ønsker vi en sammensætning af medarbejdere, der afspejler det omgivende samfund, og vi vurderer udelukkende ansøgere på baggrund af kvalifikationer og kompetencer.
Løn og ansættelse
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i forhold til gældende overenskomst for AC-fuldmægtige i staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Med de rette kvalifikationer og erfaring kan ansættelsen evt. ske som specialkonsulent.
I Styrelsen for It og Læring (STIL) er vi omkring 400 medarbejdere, som samarbejder efter den agile arbejdsform. Vi er en del af Børne- og Undervisningsministeriet og har en central rolle i at forbedre børn, unge og voksnes læring gennem it, digitalisering og data. Med ansvaret for cirka 100 it-løsninger, når vi ud til mere end en million daglige brugere.
Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.
I Børne- og Undervisningsministeriet arbejder vi for at skabe det optimale faglige grundlag for, at ministeren, regeringen og Folketinget kan træffe de rigtige beslutninger på undervisningsområdet. Vores arbejdsopgaver spænder fra betjening af ministeren til udvikling af uddannelsers indhold, mål og kvalitet – alt sammen med et fælles mål om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle.