Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Jobopslag

EDC’s kædekontor søger chefjurist

Slået op af EDC d. 13. september 2024
Ansøgningsfrist: 31. oktober 2024
EDC’s kædekontor søger chefjurist

Nyder du at arbejde i en uformel organisation, hvor fællesskab og faglighed er i fokus, og hvor der er plads til både fordybelse og udvikling? Har du lyst til at være en del af Danmarks største ejendomsmæglerkæde? Så er det præcis dig, vi søger som chefjurist på kædekontoret i EDC.

Jobbeskrivelse:

Som chefjurist i EDC-gruppen a/s har du ansvaret for de juridiske forhold i organisationen ligesom du yder daglig support til ledelsen, stabsfunktioner og til vores mæglerforretninger. Du bliver en naturlig medspiller på nye og strategiske tiltag af stor vigtighed for EDC-kæden. Da du er ene jurist i huset, vil du som følge heraf få et naturligt tæt samarbejde med vores eksterne juridiske rådgivere.


Dine primære ansvarsområder består blandt andet af:


  • Strategisk og forretningsorienteret juridisk rådgivning til ledelse og butiksindehavere i forbindelse med den løbende forretning samt nye forretningsmæssige tiltag.
  • Juridisk bistand i forbindelse med forhandlinger og indgåelse af kontrakter, herunder IT-kontrakter, leverandøraftaler, marketingsaftaler mv., samt vedligeholdelse af samarbejdskontrakter med EDC-kædens partnerskaber.
  • Udfærdigelse af kontrakter mv. ved ejerskifte i mæglerforretninger/åbning af nye forretninger samt relateret juridisk arbejde, herunder indstilling til EDC’s bestyrelse.
  • Daglig vedligeholdelse og udvikling af persondataretlige områder i EDC-kæden. Dette i arbejdsfeltet mellem forretning, IT og jura.
  • Rådgivning omkring og supportering af EDC-kædens, samt de enkelte EDC-forretningers hvidvaskforebyggelse, blandt andet de enkelte EDC-forretningers skriftlige procedurer og forretningsgange, samt EDC-kæden kundekendskabsprocedure.
  • Generel compliance og udvikling af ”complianceprogrammer” indenfor særlig hvidvaskforebyggelse og GDPR.
  • Juridisk rådgivning vedr. personaleforhold i samarbejde med HR og evt. eksterne rådgivere.
  • Forberedelse og gennemførelse af den årlige generalforsamling samt varetagelse af andre selskabsretlige opgaver relateret til EDC-kæden.
  • Håndtering af tvister, klager/klagenævnssager mv. og rådgivning af kædens medlemmer i relation til visse konflikter.
  • Forberedelse af materiale til bestyrelsen i EDC i samarbejde med den øvrige ledelse
  • Kommentering og vurdering af lovforslag.
  • Løbende sparring til Feriepartner Danmarks ledelse, herunder Feriepartner Danmarks sommerhusudlejningsbureauer
  • Håndtering af egne EDC-ejendomme, herunder i forbindelse med overdragelse og udlejning
  • Undervisning af medarbejdere indenfor juridiske emner


Vi forventer at du: 

Vi forventer, at du er cand.jur. eller cand.merc.jur. med minimum 5 års relevant erfaring efter endt uddannelse. Du har et stærkt juridisk grundlag baseret på erfaring inden for flere retsområder, herunder gerne flere af følgende: Kontraktret, selskabsret, markedsføringsret (særligt online markedsføring), persondataret (GDPR), hvidvaskforebyggelse, ansættelsesret, fast ejendom, herunder lejeret, og virksomhedsoverdragelser.


Herudover forventer vi, at du: 


  • Trives med at have en bred kontaktflade i huset, og at det falder dig naturligt at kommunikere med kolleger fra andre afdelinger.
  • Ikke er bange for at tage ansvar, og at du er en initiativtager, der selvstændigt tilrettelægger og driver en proces på en struktureret og velovervejet måde.
  • Har en veludviklet kommerciel forståelse, som du bringer i spil som juridisk sparringspartner for både ledelse og andre interne samarbejdspartnere.
  • Er en positiv og lyttende person, der er imødekommende og serviceminded, og som kan facilitere et konstruktivt samarbejde.
  • Er en stærk kommunikator, der kan præsentere en problemstilling på en klar og tydelig måde med fokus på sagens kerne.
  • For os er det gode kollegaskab, gode sociale relationer samt et godt samarbejde vigtigt. Vi lægger derfor også stor vægt på, at finde en profil der på det personlige og sociale plan passer ind i vores organisation, ligesom vi lægger vægt på gode samarbejdsevner. 


Lidt om arbejdspladsen: 

Din arbejdsplads vil blive på EDC’s kædekontor, som er beliggende centralt på Frederiksberg. Kontoret består af omkring 85 fuldtidsmedarbejdere, samt 15 deltidsansatte, som alle servicerer ejendomsmæglerbutikkerne i EDC-kæden samt Feriepartner-bureauer på forskellige måder.


EDC er Danmarks største ejendomsmæglerkæde med butikker over hele landet og en stærk position i markedet. www.edc.dk er Danmarks største ejendomsmæglersite og blandt de mest besøgte hjemmesider i Danmark. 


Vi tilbyder et job med mulighed for meget selvstændigt arbejde men også mulighed for stor faglig og personlig udvikling.


På kontoret vil du opleve et uhøjtideligt og uformelt arbejdsmiljø. I jobbet vil du opleve, at vi er seriøse omkring vores arbejdsopgaver, men at vi samtidig går op i gode sociale relationer. Vi deltager årligt i en række arrangementer, holder fredagsbarer, fester og fælles frokoster for netop at styrke vores fællesskab. 


Ansøgning og ansøgningsfrist 

Lyder stillingen som noget for dig? Så send os din ansøgning og dit CV via linket 'Søg stillingen', som du finder her på siden. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt. 


Du er meget velkommen til at kontakte CEO Brian Nielsen på tlf. 21791495 eller HR Chef Berit Humphrey på tlf. 21438910, hvis du har spørgsmål til jobbet eller til virksomheden. 


Stillingen er fuldtid og løn vil være efter aftale og kvalifikationer.


Du kan søge stillingen, så længe den er at finde på internettet. Vi har således ikke traditionelle ansøgningsfrister, men fjerner stillingsopslaget, når stillingen er besat. Vi afholder samtaler løbende.   

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på Jurainfo.dk
EDC logo

EDC Gruppen A/S er Danmarks største og ældste ejendomsmæglerkæde med en markedsandel på mere end 21% og 235 mæglerbutikker, hvor man indgår i et frivilligt kædesamarbejde. EDC Gruppens mæglerbutikker dækker hele landet, og har desuden sit eget kædekontor på Frederiksberg, hvor de opgaver, som løses bedst i fællesskab, bliver varetaget. Derudover består EDC Gruppen A/S af RobinHus og yderligere to divisioner: Feriepartner (26 feriehusudlejningsbureauer) og Erhverv (24 Erhvervscentre).

Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du at udgive materiale?
2024 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted