Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Jobopslag

Juridisk konsulent eller advokat med rådgivningserfaring

Slået op af TEKNIQ Arbejdsgiverne d. 12. september 2024
Ansøgningsfrist: 22. september 2024
Juridisk konsulent eller advokat med rådgivningserfaring
TEKNIQ Arbejdsgiverne logo

Hvis du brænder for arbejds- og ansættelsesret og gerne vil gøre en forskel for vores medlemsvirksomheder, så læs videre her.

Vi søger en ny jurist eller advokat til vores dygtige team i ansættelsesret i TEKNIQ Arbejdsgiverne. Du vil her komme tæt på TEKNIQ Arbejdsgiverne medlemsvirksomheder inden for det tekniske erhvervsliv med rådgivning, sparring og forhandling samt mulighed for deltagelse i udvalgsarbejde af forskellig art – blandt andet i arbejdsgiverfællesskabet i Dansk Arbejdsgiverforening.

 

Du bliver ekspert i arbejds- og ansættelsesret

Sammen med kollegerne i teamet kommer du til at stå for den daglige rådgivning af og sparring til medlemmerne vedrørende ansættelsesretlige spørgsmål, overenskomster og kollektiv arbejdsret i bred forstand. Vi repræsenterer medlemmerne i civile sager på ansættelsesretlige områder, og herudover møder vi i faglige voldgifter, Afskedigelsesnævnet og Tvistighedsnævnet.  

 

Du vil få gode muligheder for at bruge og udvikle din juridiske faglighed, da du kommer til at arbejde selvstændigt med mange juridiske problemstillinger – fra ansættelsesretlige sager og overenskomstfortolkning til virksomhedsoverdragelse og vikarproblematikker. Du vil deltage i møder med både vores modstående forbund og Dansk Arbejdsgiverforening.  

 

Du bliver en del af den samlede rådgivningsgruppe for ansættelsesret og overenskomster, hvor vi er 19 medarbejdere med forskellige baggrunde (juridiske konsulenter, advokater, forhandlere og studentermedhjælpere). Dagligdagen er præget af en uhøjtidelig stemning, højt humør og gode kolleger. 

 

Du har styr på den juridiske værktøjskasse 

Vi forventer, at du har en juridisk uddannelse på kandidatniveau (cand.jur. eller cand.merc.jur.). Du har en solid juridisk forståelse og konkret erfaring med rådgivning og gerne kendskab til arbejdet i en politisk organisation. Herudover er det en fordel, hvis du har erfaring inden for ansættelses- og arbejdsret samt forhandling og interessevaretagelse. 


Vi lægger udover de faglige kompetencer også vægt på, at du er selvstændig, serviceminded og helhedsorienteret i din rådgivning. Medlemmerne er vores omdrejningspunkt, og derfor skal du være motiveret af at indgå i dialog med dem og kunne omsætte din juridiske viden til konkret rådgivning med udgangspunkt i medlemsvirksomhedernes situation og behov. 

 

Vil du vide mere? 

Hvis du gerne vil være en del af vores team og har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Ansættelsesretschef Ulrik Odgaard-Mogensen 24 48 80 56 eller Overenskomstchef Anders Fugmann på 28 71 71 32


Du kan også læse mere om os, vores arbejdsopgaver og organisation på www.tekniq.dk


Vi tilbyder

Du får et stort selvstændigt ansvar for opgaveløsningen med gode mulighed for løbende sparring med dine kolleger og teamchefer. Vi er en organisation med højt til loftet, hvor der er plads til forskellighed og humor, og et godt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden og har det sjovt sammen.


Vi tilbyder gode pensions- og forsikringsordninger, inkl. sundhedsforsikring. Vi har kantineordning og en aktiv personaleforening, der understøtter, at du lærer dine kolleger på tværs af organisationen endnu bedre at kende.


Vi har lokationer i både Glostrup og Odense, og du får arbejdssted i Odense, hvor vi bor i et nyere kontorfællesskab, som ligger tæt på offentlig transport og motorvejen, og hvor der er gode parkeringsforhold.


Vi håber, du kan starte hos os den 1. november 2024. Din introduktion vil foregå både i Glostrup og Odense, og vi tilrettelægger den fleksibelt. Da vi er en landsdækkende organisation, skal du generelt forvente mødeaktivitet i hele landet. 


Lyder stillingen interessant for dig? 

Ansøgningsfrist er søndag den 22. september 2024. Vi forventer at holde 1. samtaler den 25. september og 2. samtaler den 27. september 2024. Hvis du bliver indkaldt til samtale, kontakter vi dig i løbet af den 23. september 2024.

 

Vi læser ansøgninger løbende, så send derfor din ansøgning, CV og eksamensbevis hurtigst muligt elektronisk via ansøgningsknappen “Søg stillingen”

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på Jurainfo.dk
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2024 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted