Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Jobopslag

Dygtig fuldmægtig søges til Patent- og Varemærkestyrelsen

Slået op af Patent- og Varemærkestyrelsen d. 10. september 2024
Ansøgningsfrist: 30. september 2024
Dygtig fuldmægtig søges til Patent- og Varemærkestyrelsen
Patent- og Varemærkestyrelsen logo

Er du en dygtig jurist, og vil du være med til at styrke danske virksomheders vækst gennem øget innovation og forståelse for IPR? Har du lyst til at blive del af en koncern, der udfordrer dit talent og giver gode karrieremuligheder? Så er det dig, vi mangler på holdet. Patent- og Varemærkestyrelsen søger en ny kollega, der vil være med til at bidrage til regeringens erhvervs- og vækstpolitik ved at hjælpe virksomheder med at gøre idéer til aktiver. Det er vores vision, at vi skal have Europas bedste IP-miljø for erhvervslivet.

Om jobbet  

Du bliver organisatorisk placeret i Patent- og Varemærkestyrelsens Enhed for Varemærker og Design. Enheden består af ca. 20 dygtige og engagerede medarbejdere fordelt i Taastrup og Ikast. Jobbet vil kunne varetages enten fra Taastrup eller Ikast.


Hos os vil du indgå i et stærkt fagligt miljø, hvor opgaverne er mange og forskelligartede.


Enhedens hovedopgaver er disse:


  • behandling af varemærke- og designansøgninger
  • behandling af indsigelser og administrative ophævelser
  • internationale opgaver i EUIPO og WIPO-regi


Du kommer primært til at behandle varemærkeansøgninger og yde juridisk support og vejledning både internt og eksternt om varemærke- og designretlige spørgsmål. Sagsbehandlingen og kommunikationen med kunderne foregår både på dansk og engelsk.


Om dig 

Den ideelle kandidat har en relevant uddannelse som cand.jur. eller cand.merc.(jur). Du har måske erfaring inden for varemærkeretten. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med sagsbehandling og særligt inden for IPR. Både hvis du er nyuddannet eller har lang erfaring med sagsbehandling, ser vi gerne en ansøgning fra dig.


Det vigtigste er, at du har interesse for IPR, og at du har lyst til at arbejde med de beskrevne opgaver. Det vil være en fordel, hvis du også har interesse for at arbejde med IT, da enheden løbende medvirker til udvikling og test af sagsrelaterede it-systemer.


Det er vigtigt, at du kan formidle kompliceret stof i et letforståeligt sprog og kan begå dig på både på dansk og engelsk.


Du er selvkørende, kan tage beslutninger og tager ansvar for vores fælles opgaver, også når det er svært og der er mange bolde i luften. Du igangsætter, gennemfører og afslutter opgaverne med den nødvendige kvalitet og med fokus på deadlines.


Om os 

Patent- og Varemærkestyrelsen er en del af Erhvervsministeriet, og vi bidrager til regeringens erhvervs- og vækstpolitik ved at hjælpe virksomheder med at gøre idéer til aktiver. Det er vores vision, at vi skal have Europas bedste IP-miljø for erhvervslivet.


Vores kerneopgave består i at behandle ansøgninger om patenter, brugsmodeller, varemærker og designs, og vi arbejder for at sikre, at danske virksomheder har rettighederne til deres egne idéer, så vi skaber de bedst mulige forudsætninger for vækst og udvikling – både i og udenfor Danmarks grænser. Fælles for alle vores medarbejdere er, at de yder en kvalificeret og professionel service i en forretnings- og kundeorienteret organisation.


I Patent- og Varemærkestyrelsen værner vi om hinandens trivsel og prioriterer det gode arbejdsmiljø. Vi har bl.a. en personaleforening, som står for forskellige sociale arrangementer, en massageordning samt mulighed for hjemmearbejde – omfanget heraf er dog afhængigt af arbejdsopgaverne og sker efter aftale med nærmeste personaleleder. 


Information og ansøgning 

Stillingen er på fuld tid 37 timer inklusive frokost. Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Stillingen ønskes tiltrådt pr. 1. december eller snarest derefter.


Lyder jobbet som noget for dig, så søg via knappen "søg stilling" til højre eller via vores hjemmeside www.dkpto.dk/job. Din ansøgning med CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag skal være modtaget senest 30. september 2024 kl. 12.00.


Vi forventer at holde 1. samtaler den 3. og 4. oktober og 2. samtaler den 10. og 11. oktober. Der vil blive anvendt test i rekrutteringsprocessen.


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Enhedschef Henriette Vængesgaard Rasch på tlf. 2977 3150 eller e-mail hvr@dkpto.dk. Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte vores HR-rekrutteringspartner Zenia Lotus Hansen på tlf. 9133 7061 eller e-mail zlh@em.dk


Vi glæder os til at modtage din ansøgning. 



Vi arbejder for det innovative Danmark

Patent- og Varemærkestyrelsen hjælper virksomheder med at skabe forretning ud af deres idéer. Vi leverer målrettet information og vejleder i hele udviklingsprocessen fra idé til aktiv, og vi behandler og udsteder rettigheder på patenter, brugsmodeller, designs og varemærker. Vi er godt 200 medarbejdere og en del af Erhvervsministeriet.


I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på Jurainfo.dk
Patent- og Varemærkestyrelsen logo

Patent- og Varemærkestyrelsen er en del af Erhvervsministeriet, og vi bidrager til regeringens erhvervs- og vækstpolitik ved at hjælpe virksomheder med at gøre idéer til aktiver. Det er vores vision, at vi skal have Europas bedste IP-miljø for erhvervslivet.


Patent- og Varemærkestyrelsen har en uformel omgangstone, god kantineordning, motionsrum og en velfungerende personaleforening.

Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2024 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted