Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Jobopslag

Jurist til Team Jura i Industriens Uddannelser

Slået op af Industriens Uddannelser d. 2. september 2024
Ansøgningsfrist: 15. september 2024
Jurist til Team Jura i Industriens Uddannelser
Industriens Uddannelser logo

Forestil dig en arbejdsdag, hvor du gør en forskel for lærlinge og virksomheder på industriens område – og for dine kollegaer. Som juridisk konsulent hos Industriens Uddannelser vil din juridiske ekspertise bidrage til at vi løser vores opgaver på bedste vis, både i konkrete sager, som vi træffer afgørelse i, men også i vores mange aktiviteter, som understøtter, at flere får en erhvervsuddannelse og rette efteruddannelse.

Er vi den rette arbejdsplads for dig?

Din dag kan starte med at kvalitetssikre en leverandørkontrakt, hvor du sikrer, at alle juridiske detaljer er på plads. Herefter skriver du en afgørelse på en klagesag, og hjælper din kollega med at sikre tilstrækkelig sagsoplysning til at kunne vurdere en sag om forlængelse af uddannelsestiden for en smedelærling. Senere på dagen hjælper du måske en kollega med spørgsmål til reglerne inden for markedsføring.


Du vil komme til at arbejde med afgørelser inden for erhvervsuddannelsesområdet, hvor erhvervsuddannelsesloven og forvaltningsretten er i centrum. Her er du med til at sikre en korrekt og effektiv opgaveløsning til gavn for lærlinge og virksomheder på industriens område. Industriens Uddannelser løser også en lang række forskellige opgaver og projekter inden for uddannelseslandskabet, hvorfor du vil blive involveret i flere forskellige discipliner inden for juraen. Det vil særligt være databeskyttelse og aftaleret, men vil fx også kunne være markedsføringsregler og it-ret.


Du bliver en del af et team, hvor vi hjælper hinanden, og hvor din mening tæller. Vi er optaget af at forbedre vores processer, blandt andet ved brug af teknologi og AI, så vi kan arbejde effektivt og levere i rette kvalitet.


Det får du ud af jobbet:


  • Varieret arbejdsdag
    Du vil opleve en bred vifte af opgaver, hvor du både har mulighed for at lære nyt og anvende din juridiske viden i praksis.
  • Indflydelse
    Dine beslutninger vil have direkte indflydelse på vores arbejde, og du vil kunne se resultaterne af din indsats i organisationen.
  • Udvikling
    Hos os får du mulighed for at udvikle dine juridiske kompetencer, især inden for databeskyttelse, forvaltningsret og aftaleret.


Er du den rette til os?

Vi forestiller os, at du er uddannet cand.jur. Du har måske allerede arbejdet med nogle af de områder, vi beskæftiger os med, men det vigtigste er, at du har lysten til at dykke ned i nye udfordringer og har interesse i uddannelsesområdet.


Vi vil gerne høre, hvordan du:


  • Tackler juridiske problemstillinger
    Fortæl os om en konkret situation, hvor du har brugt din juridiske viden til at løse et problem.
  • Bidrager til et godt arbejdsmiljø
    Hvordan sørger du for at skabe en positiv atmosfære omkring dig? Del et eksempel fra tidligere arbejdsplads eller uddannelsessituation.
  • Arbejder med kontrakter og klagesager
    Beskriv en opgave, hvor du har haft ansvar for juridisk kvalitetssikring, og hvilken forskel det gjorde for organisationen.


Vi tilbyder:

  • En arbejdsplads, hvor vi værdsætter godt kollegaskab og sammen løser vores opgaver med ambitioner og høj kvalitet.
  • Muligheden for at være med til at forme din egen stilling og udvikle dig fagligt inden for forskellige juridiske områder.
  • Et dynamisk miljø med både fuldtidsansatte og studentermedhjælpere, hvor vi altid er på udkig efter nye og bedre måder at arbejde på.
  • Løn efter aftale, pensionsordning og personalegoder.


Hvem er Industriens Uddannelser?

Hos Industriens Uddannelser bliver du en del af et stærkt netværk, hvor du får mulighed for at opbygge mange gode relationer til arbejdsmarkedets vigtigste parter. Vi har en mangfoldighed af opgaver og funktioner, som samlet sikrer, at vi udvikler og administrerer 43 erhvervsuddannelser og over 1.000 arbejdsmarkedsuddannelser på vegne af 11 faglige udvalg og fire efteruddannelsesudvalg. Vi administrerer tre kompetencefonde og håndterer over 100 projekter og kampagner på vegne af arbejdsmarkedets parter. Vi indgår i et værdifuldt driftsfællesskab med seks andre sekretariater.


Vi tilbyder spændende og udfordrende arbejdsopgaver. Vi har et højt humør, og vi sætter pris på vores gode omdømme og høje arbejdsglæde.


Vi er en selvejende institution, der er stiftet af Dansk Industri, Dansk Metal og 3F. Læs om os, vores vision, vores kerneopgaver og de mange organisationer, vi arbejder for på iu.dk.


Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning og CV senest 15. september 2024 ved at klikke på ”Søg jobbet”. Vi glæder os til at høre, hvordan du kan bidrage til vores team.


Vi holder samtaler den 18. og 19. september og anden samtalerunde den 26. september 2024.


Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder for Team Jura Nanna Biener på 61 33 44 47 eller afdelingschef Louise Sonne Dyreborg på 26 36 13 63.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på Jurainfo.dk
Industriens Uddannelser logo

Hos Industriens Uddannelser bliver du en del af et stærkt netværk, hvor du får mulighed for at opbygge mange gode relationer. Vi har en mangfoldighed af opgaver og funktioner, som samlet sikrer, at vi udvikler og administrerer 38 erhvervsuddannelser og knap 1.000 arbejdsmarkedsuddannelser til hele industriens område. Vi administrerer tre kompetencefonde og håndterer over 100 projekter på vegne af arbejdsmarkedets parter. 


Vi er en selvejende institution, der er stiftet af Dansk Industri, Dansk Metal og 3F. Læs om os, vores vision, vores kerneopgaver og de organisationer, vi arbejder for her på iu.dk.


Vi tilbyder spændende og udfordrende arbejdsopgaver. Vi har et højt humør, og vi sætter pris på vores gode omdømme og høje arbejdsglæde.

Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2024 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted