Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Jobopslag

Jurist til Center for Offentlig Konkurrence

Slået op af Konkurrence- & Forbrugerstyrelsen d. 27. juni 2024
Ansøgningsfrist: 15. august 2024
Jurist til Center for Offentlig Konkurrence
Konkurrence- & Forbrugerstyrelsen logo

Er du nyuddannet eller har du et par års erfaring? Har du interesse for udbudsret eller har du lyst til at lære mere om det? Så har vi brug for dig i Center for Offentlig Konkurrence i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

ARBEJDSOPGAVER

Som jurist i Center for Offentlig Konkurrence vil du få mulighed for at arbejde med udbudsretten på de måder, der har din interesse. Du kan fx være med til at hjælpe ministeren med at besvare henvendelser fra folketinget, deltage i EU-samarbejdet på området eller rådgive andre statslige institutioner indenfor udbudsretten.


Dine arbejdsopgaver kan bl.a. indebære:


  • Ministerbetjening og politikudvikling på udbudsområdet
  • EU-arbejde, særligt frem mod og under det danske formandskab i 2025
  • Telefonisk og skriftlig rådgivning om udbudsretlige spørgsmål
  • Bistå statslige institutioner ved gennemførelse af konkrete udbud
  • Deltage i arbejdet med at etablere og facilitere forskellige netværk
  • Udarbejdelse af nye regler og vejledninger
  • Deltage ved kompetenceudviklingsaktiviteter i de statslige institutioner


Du bliver en del af et team af jurister og studentermedhjælpere, der løser mange spændende opgaver i fællesskab. Du vil i høj grad kunne være med til at forme dine arbejdsopgaver, som tilrettelægges i forhold til dine kompetencer, og med stort fokus på din udvikling.


DU

Er nyuddannet cand.jur. eller cand.merc.jur eller har et par års erfaring, fx fra en styrelse eller et ministerium. Det er en fordel, men ikke en forudsætning, at du har kendskab til udbudsret og EU-ret eller har erfaring med ministerbetjening eller lovarbejde.


Er analytisk orienteret, ønsker at skabe resultater og kan lide at arbejde i et fagligt udfordrende miljø. Du arbejder selvstændigt men sætter også pris på at være en del af et velfungerende team. Derudover er det vigtigt, at du har lysten til at tilegne dig ny viden og ønsker at specialisere dig inden for udbudsretten.  


VI

Vi er pt. 25 medarbejdere i Center for Offentlig Konkurrence, som er styrelsens udbudskontor, hvoraf 15 er jurister med forskellige specialer inden for udbudsretten, og du vil derfor få mulighed for at få sparring og samarbejde med en række erfarne kollegaer.


Vores opgaver er spændende, krævende og komplekse. Vi har tæt kontakt til mange forskellige samarbejdspartnere, herunder Erhvervsministeriet, andre statslige institutioner, øvrige offentlige myndigheder, interesseorganisationer, EU-institutioner og erhvervslivet.


Hverdagen er præget af humor, en uformel omgangstone og godt samarbejde. Kommunikationen er åben og respektfuld, og vi lægger stor vægt på, at du hele tiden udvikler dig fagligt og personligt. Derudover har vi stor fokus på vores medarbejderes trivsel. Derfor planlægger og prioriterer vi vores arbejdsopgaver, så vores medarbejdere får balance i hverdagen.


GENERELT

Du vil blive ansat som fuldmægtig efter gældende AC-overenskomst. Du søger stillingen via vores elektroniske ansøgningsmodul på https://www.kfst.dk/om-os/job/ledige-stillinger/. Din ansøgning med CV og eksamensbevis skal være modtaget senest 15. august 2024.  


For flere oplysninger om stillingen kontakt teamleder Britt Brock Grønne på tlf. 41715047 eller teamleder Signe Mäkelä-Salling på tlf. 41715346. Tiltrædelse senest 1. oktober 2024. 


Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på Jurainfo.dk
Konkurrence- & Forbrugerstyrelsen logo

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen arbejder for velfungerende markeder, som kan stimulere vækst og innovation til gavn for hele det danske samfund. Vi håndhæver blandt andet konkurrenceloven, fremmer konkurrencen om offentlige opgaver og bidrager til at udvikle forbrugerpolitikken. Sammen med Konkurrencerådet udgør Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen en uafhængig konkurrencemyndighed.

Valby
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
41 70 50 00
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2024 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted