Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Jobopslag

Senior Legal Counsel til arbejdet med it-kontrakter for samfundsvigtige it-systemer

Slået op af ATP d. 13. juni 2024
Ansøgningsfrist: 1. juli 2024
Senior Legal Counsel til arbejdet med it-kontrakter for samfundsvigtige it-systemer
ATP logo

Er du erfaren jurist med ekspertise inden for udbud og kontrakter? Og vil du spille en central rolle i at udforske mulighederne for at integrere grønne krav i vores it-løsninger? Så er du måske den, vi søger til stillingen som Senior Legal Counsel i Koncernindkøb.

Har du juridisk knowhow om it-kontrakter? 

I sektionen Udbudsjura & Kontrakter i ATP’s Koncernindkøb rådgiver vi om og udarbejder en bred vifte af indkøbskontrakter – fra madvarer til kantinen til outsourcing af større it-løsninger – og nu er vi på udkig efter en Senior Legal Counsel til arbejdet primært med it-kontrakter.


Vi leder efter dig, der vil være med til at forme kontrakterne for nogle af Danmarks største velfærdssystemer og sammen med Digital Solutions, vores område for it, data og digitalisering, se på mulighederne for at stille grønnere krav til vores it-systemer.


Mere konkret bliver dine vigtigste opgaver at:


  • udarbejde og gennemgå kontrakter, herunder kravspecifikationerne for en bred vifte af it-kontrakter, herunder softwarelicenser, cloud-løsninger, it-infrastruktur og outsourcing af ATP's fagsystemer
  • gennemføre udbudsprocesser 
  • bistå med anskaffelser via Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI-aftaler).


Du vil især arbejde tæt sammen med Digital Solutions og sourcing manager og contract managers i Koncernindkøb, men du vil også samarbejde med kolleger fra andre forretningsområder i ATP.


Er du typen, der ser muligheder?

Du kommer med en cand.jur., cand.merc.jur. eller tilsvarende uddannelse. Det er vigtigt for os, at du har solid erfaring som jurist – gerne fra advokatbureauer, finansielle virksomheder eller det offentlige – og at du ser mulighederne inden for de rammer, som lovgivning og kontrakter sætter for ATP.


Du har kendskab til og erfaring med:


  • udarbejdelse og gennemgang af it-kontrakter bredt, dvs. alt fra software licenser, cloud, it-infrastruktur og outsourcing af fagsystemer
  • konkurrenceudsættelse af it-kontrakter. 


Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med konkurrenceudsættelse af it-kontrakter i en offentlig kontekst (udbud), herunder SKI's aftaler på området. Og så er det et ekstra plus, hvis du har erfaring med at indarbejde grønne krav i it-kontrakter.


Vil du arbejde til gavn for samfundet?

Koncernindkøb hos ATP er ansvarlig for sourcing, kontraktstyring og juridisk rådgivning vedrørende kontrakter og udbud på tværs af ATP. Vi har omkring 150 anskaffelser årligt inden for en bred vifte af varer og tjenesteydelser, herunder større it-anskaffelser. Vores kontraktdatabase er væsentlig og indeholder løbende i alt ca. 700 kontrakter. 


Du bliver en del af Udbudsjura & Kontrakter, som er en af tre sektioner i Koncernindkøb. I Koncernindkøb er vi 20 kolleger, og vi har en uformel og åben arbejdstone. Afdelingen har en bred vifte af faglige og erfaringsmæssige kompetencer, og vi prioriterer samarbejde og sparring højt, da det er afgørende for vores succes. 


ATP er en organisation som er karakteriseret af en høj faglig stolthed, og vi gør os altid umage. Kan du genkende dig selv i denne kultur, er du måske vores nye kollega.


=dig? Så send os dit CV

Du behøver ikke sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende senest den 1. juli. 


Når du sender dit CV via vores system, får du mulighed for kort at beskrive din motivation for at søge stillingen.


I ATP arbejder vi for en fair rekrutteringsproces, og derfor beder vi dig om ikke at vedhæfte billede i dit CV eller angive din alder, når du søger. 


Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Stefán Holm på tlf. 21 55 89 16 eller mail stm@atp.dk  

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på Jurainfo.dk
ATP logo

ATP er en selvejende institution oprettet af Folketinget ved lov i 1964. I dag er ATP Koncernen Danmarks største pensions- og administrationsselskab med hovedsæde i Hillerød og ca. 3000 medarbejdere fordelt på tre områder: pensionsforvaltning, investering og administration.

Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2024 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted