Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Jobopslag

Vil du være med til at sikre forbrugerbeskyttelsen på det finansielle område?

Slået op af Finanstilsynet d. 7. juni 2024
Ansøgningsfrist: 20. juni 2024
Vil du være med til at sikre forbrugerbeskyttelsen på det finansielle område?
Finanstilsynet logo

Vi søger en dygtig jurist til Finanstilsynets Kontor for Forbrugerspørgsmål og Finansielle Formidlere, som brænder for at holde øje med forbrugerbeskyttelsen på det finansielle område.

Hvem er vi?

Kontoret arbejder med forbrugerbeskyttelse inden for det finansielle område, og vi løfter sammen i en samfundsmæssig vigtig opgave.  


Kontoret består af 22 dygtige, effektive og engagerede medarbejdere, som fører tilsyn med, at de finansielle virksomheder m.fl. efterlever forbrugerbeskyttelsesreglerne på det finansielle område, laver lovgivning samt behandler ansøgninger om tilladelse som finansiel formidler, forbrugslånsvirksomhed m.v. Vi har et tæt samarbejde med resten af huset og især med de kontorer, der fører det grundlæggende finansielle tilsyn med banker, forsikringsselskaber og pensionsselskaber.


Du vil få et stort ansvar, mange spændende udfordringer og gode kolleger, der støtter og hjælper hinanden med opgaverne i kontoret.


Hvilke opgaver kan vi tilbyde?

Du skal bidrage til løsningen af kontorets forskellige tilsynsopgaver, som omfatter tilsynet alle former for finansiel virksomhed, herunder banker, realkreditinstitutter, forsikringsselskaber og pensionsselskaber. Det kan ske både ved skrivebordsundersøgelser og ved inspektioner i virksomhederne. Du kommer i den forbindelse til at prøve kræfter med fortolkning af lovgivningen, som består af både nationale regler og EU-lovgivning.


Herudover vil du være med til at betjene erhvervsministeren og måske deltage i EU-arbejde. Endelig vil der være mulighed for, at du skal bidrage til arbejdet med at udstede nye regler på forbrugerområdet. Du vil også være i kontakt med forbrugerne via Finanstilsynets telefoniske forbruger-hotline. Vi kan derfor tilbyde dig en afvekslende hverdag med gode muligheder for faglig og personlig udvikling.


Du får stor mulighed for at præge dit eget jobindhold afhængigt af dine kompetencer og kvalifikationer.    


Din hverdag vil foregå i et hus, hvor der er et højt aktivitetsniveau, men også en uformel stemning og et rart arbejdsmiljø.


Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer, at du er kvalitetsbevidst, kan finde løsninger på de sager, som vi behandler, og kan have flere bolde i luften. Du bliver motiveret af at kunne få indflydelse på en vigtig samfundsopgave og samtidig beskæftige dig med et juridisk spændende og udfordrende fagområde. Du er god til at arbejde selvstændigt, men du har også gode samarbejdsevner, da vi sjældent løser opgaverne alene.


Kan du sætte kryds ved følgende fire karaktertræk, er du et godt match til stillingen:


1. Du har et højt fagligt niveau

Du er en dygtig cand.jur eller cand.merc.jur. Måske har du kendskab til finansiel regulering, forbrugerbeskyttelsesregulering eller forvaltningsret og/eller regeludstedelse. Du kan også være nyuddannet med viden om eller interesse for den finansielle sektor. 


2. Du trives i en omskiftelig hverdag

Du bliver motiveret af en travl hverdag, og bliver ikke slået ud af kurs, når du skal lægge en ny plan, fordi opgaverne ikke udvikler sig som forventet. Selv i en travl hverdag har du et godt humør.


3. Du er resultatorienteret og tager ansvar

Du har hele tiden fokus på at skabe resultater og tager ansvar for at nå i mål med en opgave. Det betyder, at du kan strukturere din hverdag og er i stand til at vurdere, hvordan du kommer i mål med dine opgaver inden for de rammer, der gælder på området.                     


4. Du bliver motiveret af at løse vigtige samfundsopgaver

Du bidrager til at sikre forbrugerbeskyttelsen på det finansielle område og i sidste ende tilliden til den finansielle sektor. Du trives i et travlt miljø, og du er glad, når du kan se, at dit arbejde har relevans for den enkelte forbruger.


Hvordan er dine ansættelsesvilkår?

Din ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet. I forbindelse med ansættelse skal du fremvise straffeattest. Du vil som udgangspunkt blive ansat som fuldmægtig med mulighed for at forhandle et kvalifikationstillæg afhængig af kompetencer og erfaring.


Vi har et internt karriere- og kompetenceprogram, og når det kommer til arbejdsvilkår, er vi også en attraktiv arbejdsplads. Vi har flekstidsordning, betalt frokostpause, kantineordning, massageordning, renseriordning, fri parkering og fodbold-, løbe- og badmintonklubber.


Sådan ansøger du

Send din ansøgning via vores elektroniske ansøgningssystem på finanstilsynet.dk senest torsdag den 20. juni 2024. Husk at uploade dit CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag sammen med din ansøgning. Vi tager ikke ansøgninger i betragtning, der er blevet indsendt på anden vis.


I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.


Spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til kontorchef Ulla Brøns Petersen på tlf. 33 55 82 43.


Du kan også ringe til vicekontorchef Henrik Bruun Johannessen på tlf. 33 55 82 47.


Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan du få ved at henvende dig til vores HR-rekrutteringspartner Iben Schulin-Zeuthen på tlf. 91 33 70 80.


Vi forventer at holde samtaler i uge 26 og 27. Der vil blive anvendt test i forbindelse med 2. samtale.


Du kan læse mere om Finanstilsynet på www.finanstilsynet.dk – særligt under rubrikken ”Karriere”. Du kan også finde os på LinkedIn ved at søge på Finanstilsynet Danmark.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på Jurainfo.dk
Finanstilsynet logo

Finanstilsynet er en styrelse under Erhvervsministeriet. Vi arbejder for, at borgere og virksomheder har tillid til den finansielle sektor og de finansielle markeder. Det gør vi blandt andet ved at føre tilsyn med, at banker, forsikringsselskaber og realkreditinstitutter overholder eksempelvis forbrugerbeskyttende regler. Vi udarbejder også lovgivningen. Og vi samarbejder internationalt for at være på forkant med udviklingen og sikre de danske virksomheders finansielle produkter. Finanstilsynet er et stærkt lærings- og videnshus med ca. 420 medarbejdere. Vi bor i nye lækre lokaler i Strandgade på Christianshavn.

Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2024 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted