Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Jobopslag

Bliv chefjurist og teamleder for vores nye juridiske team

Slået op af Børne- og Undervisningsministeriet d. 17. maj 2024
Ansøgningsfrist: 12/06/2024
Bliv chefjurist og teamleder for vores nye juridiske team
Børne- og Undervisningsministeriet logo

Vil du være med itl at bygge et helt nyt team inden for it- og datajura op fra bunden i et ministerie, hvor vi vil være bedst i staten inden for it, data og digitalisering? 

Du får en unik mulighed for at arbejde tæt sammen med vores øverste ledelse, når du sætter den juridiske retning inden for Styrelsen for It og Læring i Børne- og Undervisningsministeriet.


"Børn er jo en helt særlig størrelse, og vi skal passe ekstra godt på deres data. Så det har kæmpestor betydning, hvordan vi sætter de bedst mulige rammer til glæde for børn og alle de fagprofessionelle,” fortæller kontorchef Anders Rokkjær."


Vær med til at forme vores nye juridiske team

Kontoret for It-sikkerhed og Digitalisering er opdelt i 3 teams, som lader sig inspirere af agile principper mhp. fælles opgavevaretagelse. I takt med, at vores landskab af data og it-løsninger bliver mere kompliceret, vil vi gerne opruste og sikre, at vi har strategier for vores reguleringsgrundlag, så det kan understøtte effektiv opgaveløsning.


Derfor sætter vi nu et helt nyt team i verden på 6 kolleger, som skal stå sammen som et fagligt juridisk fyrtårn – med dig til at sætte retningen.


”Du kommer ind i en styrelse, hvor vi har dybe tekniske færdigheder og et kontor med en høj grad af holdånd, og hvor vi er der for hinanden,” siger Anders.


Du får både det personalemæssige og faglige ansvar

Du får til opgave at tegne styrelsens juridiske arbejde rent fagligt – i tæt sparring med dit team, så I sammen sætter den strategiske retning. Her bliver I vigtige sparringspartnere for direktionen samt andre kolleger i styrelsen, som arbejder med it og data.


En vigtig opgave for dig bliver at etablere et miljø omkring dit nye team, hvor der dannes relationer til resten af ministeriet, ligesom du:


  • arbejder med konkrete juridiske situationer sammen med dit team
  • navigerer i de øvrige eksisterende juridiske miljøer i ministeriet
  • indgår i et større juridisk miljø i vores forretningsstyrelse, som du også samarbejder med om komplicerede juridiske spørgsmål
  • er tæt sparringspartner med kontorchefen.


”Med en tydeligere regulering kan vi skabe gennemsigtighed og klarhed. I det arbejde kommer der flere vigtige strategiske projekter, fx inden for indsamling af data, som du er med til at definere og sætte retning for,” forklarer Anders.


Udvikling og mulighed for hjemmearbejde

Vi prioriterer din faglige udvikling, og derfor får du adgang til kurser og efteruddannelse. Samtidig tilbyder vi mange medarbejdergoder og mulighed for at arbejde hjemmefra 2-3 gange om ugen, hvis du har interesse i det – det er vi mange, der gør.


Du har erfaring med juridiske opgaver …

… og derfor er du god til at se de mulige juridiske veje og agere sparringspartner for dine kolleger. For du forstår, at løsningerne opstår i samarbejde, og derfor er du også god til at opbygge relationer og delegere opgaver.


Endelig forestiller vi os, at du:


  • er uddannet jurist og har flere års erfaring med juridiske opgaver, måske inden for en offentlig myndighed
  • måske har arbejdet med jura inden for it eller data
  • har interesse i ledelsesdisciplinen – måske er du allerede teamleder, men vigtigst er interessen – både på person- og strateginiveau
  • taler og skriver dansk flydende.

 

Er du interesseret?

Så send os elektronisk din ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse (karakter-/eksamensbevis) senest d. 12. juni. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 25. Hvis du går videre til 2. samtale, kan du blive bedt om at besvare en case, der vil indgå som en del af den samlede vurdering. Stillingen ønskes besat pr. 1. september 2024 eller snarest muligt.


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Anders Rokkjær på telefon 22 73 79 09 eller per mail Anders.Rokkjaer@stil.dk.


I Styrelsen for It og Læring ønsker vi en sammensætning af medarbejdere, der afspejler det omgivende samfund, og vi vurderer udelukkende ansøgere på baggrund af kvalifikationer og kompetencer.


Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i forhold til gældende overenskomst for AC-fuldmægtige i staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Med de rette kvalifikationer og erfaring kan ansættelsen evt. ske på specialkonsulentniveau.


Om os

Styrelsen for It og Læring er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet. Ved at styrke brugen af it og læring understøtter vi ministeriets målsætning om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle. Vores vision er at være de bedste i staten til at skabe værdi gennem it, digitalisering og data.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på Jurainfo.dk
Børne- og Undervisningsministeriet logo

I Børne- og Undervisningsministeriet arbejder vi for at skabe det optimale faglige grundlag for, at ministeren, regeringen og Folketinget kan træffe de rigtige beslutninger på undervisningsområdet. Vores arbejdsopgaver spænder fra betjening af ministeren til udvikling af uddannelsers indhold, mål og kvalitet – alt sammen med et fælles mål om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle.

Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2024 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted