Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Jobopslag

Advokat til familieret søges til attraktiv stilling hos Sagførerne i Risskov

Slået op af Sagførerne d. 18. april 2024
Ansøgningsfrist: Løbende
Advokat til familieret søges til attraktiv stilling hos Sagførerne i Risskov
Sagførerne logo

Kan du lide at arbejde med familieret, og er kvalitet og engagement vigtigt for dig? Trives du i en hverdag, hvor hjertevarme kolleger og høj faglighed går hånd i hånd? Kunne du tænke dig at arbejde i et kontormiljø med kerneværdier som ”glæde og empati”, og hvor det gode humør smitter?

Så er det måske lige dig, vi står og mangler!

Sagførerne i Risskov søger en advokat, som har lysten og evnen til at arbejde med familieret. Arbejdet vedrører alle familierettens mange facetter fra skilsmisser og samværssager til testamenter og dødsboer.


Du bliver en del af et meget velfungerende team, hvor faglig sparring vægtes højt, og hvor du har direkte kundekontakt med ansvar for egen sagsbehandling.


Hos Sagførerne er vi højt specialiserede inden for rådgivning til private. Vores mål er at skabe en arbejdsplads, hvor vi gør en forskel for vores kunder, såvel som for hinanden. Det er vigtigt for os at skabe et arbejdsmiljø, hvor der er balance mellem arbejde og fritid, og hvor der er fokus på daglig trivsel.


”Jura med hjerte®” er vores slogan, og det er bestemt ikke tilfældigt, da det indeholder mange af de værdier, som vi forsøger at efterleve. Vi bestræber os altid på at møde hinanden, såvel som vores kunder og samarbejdspartnere, med glæde og empati for at skabe en ”varm” arbejdsplads.


Lidt om dig

Vi forestiller os, at du har bred erfaring med familieret. Du er vant til at arbejde med time- og sagsregistrering, og du er fortrolig med IT. Har du erfaring med Advosys, er det en fordel.


Du har gode kommunikationsevner overfor både kunde og kolleger. Du er detaljeorienteret og arbejder meget struktureret med dine opgaver. Du befinder dig godt i et udadvendt miljø, og du trives i et arbejde med en flad ledelsesstruktur og frihed under ansvar.


Som person er du tillidsvækkende og udadvendt med en positiv tilgang til opgaverne. Du motiveres af høj kvalitet, engagement og ansvar. Det er naturligt for dig at udvise empati, og du værner om din integritet.


Du tilbydes

En spændende stilling i et uformelt og uhøjtideligt miljø. Din hverdag vil være på kontoret i Risskov, hvor du vil arbejde fra en eksklusiv patriciervilla med en hyggelig atmosfære og et indbydende kontormiljø.


Sagførerne er præget af et stærkt sammenhold, god humor og en positiv indstilling. Vi tilbyder en spændende stilling med fleksibilitet i hverdagen.


Lyder ovenstående som noget for dig?


Søg stillingen allerede i dag!

Vi håber, at stillingsopslaget har vagt din interesse, og du er meget velkommen til at ringe til advokat og afdelingsleder Susanne Damouni på telefonnummer 8743 5510 for en uforpligtende, fortrolig drøftelse.


Du må også meget gerne sende dit CV med din ansøgning til Susanne på sda@sagfoererne.com allerede i dag, da stillingen vil blive besat, når den rigtige kandidat er fundet.


Vi glæder os til at høre fra dig!

Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2024 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted