Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Jobopslag

Jurist til økonomisk regulering af monopoler

Slået op af Konkurrence- & Forbrugerstyrelsen d. 15. april 2024
Ansøgningsfrist: 05/05/2024
Jurist til økonomisk regulering af monopoler
Konkurrence- & Forbrugerstyrelsen logo

I Konkurrence- & Forbrugerstyrelsens Center for Vand arbejder vi for, at vand- og spildevandsselskaberne hele tiden er økonomisk rustede til at levere rent drikkevand, og håndtere klima- og miljøudfordringer mv. uden at priserne er unødvendigt høje. Det er til gavn for samfundet, husholdningers økonomi og virksomheders konkurrenceevne.

Vi søger en engageret jurist, der trives med komplekse juridiske problemstillinger, til vores jurateam.


Hvad forventer vi af dig?  

Du er en fagligt stærk jurist. Du er ansvarsfuld, og du har som en del af vores jurateam lyst til at håndtere en varieret række af juridiske opgaver, herunder vedrørende:


  • Forvaltningsretlige afgørelser
  • Klagesager ved Konkurrenceankenævnet
  • Regeludvikling
  • Juridisk rådgivning og vejledning


Du skal være løsningsorienteret og have lyst til tværfagligt samarbejde med vores økonomer. Vi vil også lægge vægt på, at du har interesse for og eventuelt erfaring med politiske processer, forvaltningsret og/eller klagesagsbehandling. Hvis du herudover har kendskab til forsyningsområdet og juridiske problemstillinger knyttet til økonomisk regulering, er det en fordel, men ikke et krav.


Kan du sætte kryds ved følgende tre punkter, er du et godt match til stillingen:  


1. Du tager ansvar og er drevet af ønsket om høj faglighed

Du skal stille store krav til din egen og andres faglighed, både når der er tale om udviklingsopgaver, og når der er tale om mere driftsprægede opgaver. Vi står bl.a. over for at skulle implementere ny lovgivning på vores område. Det indebærer nye og komplekse opgave for centeret. Det er derfor afgørende, at du er nysgerrig, idérig, helhedsorienteret og grundig.


2. Du har gode samarbejdsevner

Du skal have lige så meget lyst til at rådgive dine kolleger i juridiske spørgsmål, som du har lyst til at fordybe dig i egne sager. Du vil i løbet af en typisk arbejdsdag både samarbejde med resten af centeret og eksterne samarbejdspartnere, herunder andre ministerier og styrelser samt vandselskaber og brancheorganisationer.


3. Du har gode kommunikationsevner

Dine kommunikative evner er vigtige for os, og vi forventer, at du formulerer dig på skrift og i tale, så andre ikke er i tvivl om, hvad du mener. Desuden skal det ligge naturligt til dig at bidrage til en kultur, hvor vi udviser interesse og respekt for hinanden. 


Bliv en del af Center for Vand

Du bliver en del af et engageret jurateam og et center, der i dag består af 25 kollegaer. Vi træffer afgørelser om vandselskabers økonomiske rammer og udarbejder økonomiske analyser og artikler. Vores opgaver har både politisk og erhvervsmæssig fokus, og arbejdet foregår derfor i tæt dialog med både sektoren, andre myndigheder og erhvervslivet.


Vi har en hverdag præget af fokus på resultater på et højt fagligt niveau, et stort engagement, godt humør, en stærk holdånd og gode muligheder for balance mellem arbejdsliv og privatliv. Vi sparrer med hinanden i et ligefremt sprog. Hos os kan du desuden være sikker på ledelsens kontinuerlige fokus på din faglige og personlige udvikling.


Styrelsens cirka 300 medarbejdere skal være de dygtigste i Danmark til at beherske de områder, styrelsen er ansvarlig for. Derfor har vi indført et karrieremæssigt specialist- og ekspertspor, som indebærer, at special- og chefkonsulenter, der er særligt dygtige på deres faglige områder, har mulighed for at blive udnævnt til specialister inden for et specifikt område. Chefkonsulenter, der behersker den faglige disciplin i særklasse og som med stor ekspertise kan bidrage aktivt til udviklingen af den faglige disciplin i og uden for styrelsen, kan blive udnævnt til eksperter. 


Du kan læse mere om styrelsen på www.kfst.dk, og du kan se en kort film om at være ansat i Konkurrence- & Forbrugerstyrelsen. Du kan også finde os på LinkedIn ved at søge på Konkurrence- & Forbrugerstyrelsen.


Hvordan bliver dine ansættelsesvilkår?  

Du vil alt efter kvalifikationer blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet. Derudover vil du indgå i centerets resultatlønsordning.


Sådan ansøger du  

Send din ansøgning via vores elektroniske ansøgningssystem på kfst.dk senest den 5.maj 2024. Husk at uploade dit CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag sammen med din ansøgning. Vi tager ikke ansøgninger i betragtning, der indsendes på anden vis. Vi forventer at afholde samtaler i uge 20 og 21. 


Spørgsmål?  

Har du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til kontorchef Anne Marie Elmer på tlf. 41 71 50 20 eller teamleder Christina Bohlbro på tlf. 41 71 52 67. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan du få ved at henvende dig til vores HR-rekrutteringspartner Nada AlKerdi tlf. 91 33 70 94.



Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen arbejder for velfungerende markeder, der skaber vækst og høj forbrugervelfærd. Vi er cirka 350 engagerede kollegaer, der brænder for at gøre en forskel. Vi værdsætter høj faglighed, og vi styrer efter, at vores arbejde skal have reel effekt for danske forbrugere og virksomheder. Vi stræber efter at være de bedste på de områder, vi har ansvar for. Det skal være sjovt, udfordrende og udviklende at gå på arbejde.


Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet.  Vi arbejder med konkurrence, forbrugerforhold og udbud, og vi fører tilsyn med vandselskaber. Alt sammen for at skabe mere velfungerende markeder til gavn for de danske forbrugere. Vi er sekretariat for en række nævn og råd, og sammen med Konkurrencerådet udgør Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen en uafhængig konkurrencemyndighed.


I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på Jurainfo.dk
Konkurrence- & Forbrugerstyrelsen logo

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen arbejder for velfungerende markeder, som kan stimulere vækst og innovation til gavn for hele det danske samfund. Vi håndhæver blandt andet konkurrenceloven, fremmer konkurrencen om offentlige opgaver og bidrager til at udvikle forbrugerpolitikken. Sammen med Konkurrencerådet udgør Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen en uafhængig konkurrencemyndighed.

Valby
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
41 70 50 00
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2024 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted