Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Jobopslag

Kontorchef til Center for Vand hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Slået op af Konkurrence- & Forbrugerstyrelsen d. 5. april 2024
Ansøgningsfrist: 01/05/2024
Kontorchef til Center for Vand hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Konkurrence- & Forbrugerstyrelsen logo

Trives du i et stærkt fagligt miljø, hvor du bliver udfordret, og hvor ledelse står højt på dagsordenen? Så vælg en karriere i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Vand

Arbejdsopgaver

I Center for Vand arbejder vi for, at vandforsyning, spildevandshåndtering og klimatilpasning finansieres, drives og udvikles så effektivt som muligt under hensyntagen til grøn omstilling og høj forsyningssikkerhed. Det er til gavn for husholdningers økonomi og virksomheders konkurrenceevne. Vandsektorens infrastruktur er samfundskritisk, og anlægsværdien er et trecifret milliardbeløb. Sektorens ydelser og priser er desuden tæt på borgernes hverdag. 


I tæt samarbejde med centerets anden kontorchef får du ansvar for at lede og prioritere centerets arbejde med økonomisk benchmarking, afgørelser om de økonomiske rammer for de danske vandselskaber og udarbejdelse af analyser af regulering af forsyningssektoren med henblik på ny politik.


Du får ledelsesansvar for 9 engagerede og dygtige medarbejdere.


Arbejdet indebærer desuden inddragelse af styrelsens direktion, øvrige centre og eksterne samarbejdspartnere, herunder hyppig kontakt til virksomheder, brancheorganisationer, såsom DANVA og Danske Vandværker, advokater herunder kammeradvokaten og andre offentlige myndigheder, bl.a. Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet samt Energistyrelsen.


Du

  • Du har en juridisk kandidatuddannelse
  • Du kan lide at arbejde med komplekse problemstillinger, der involverer både juridiske og økonomiske aspekter
  • Du er resultatorienteret og kan lide at arbejde i et fagligt udfordrende miljø
  • Du har en stor arbejdskapacitet, god gennemslagskraft og har gode formidlingsevner
  • Du skal have en konstruktiv og løsningsorienteret tilgang til opgaverne, og det er en fordel, hvis du har erfaring og trives med forhandlinger på højt niveau
  • Du skal have lyst til og evner for ledelse, og konkret ledelseserfaring vil være en fordel


Som leder evner du at sætte mål, stille krav og motivere dine medarbejdere. Du skaber effektive processer og tager ansvar for tværgående samarbejde, og du kan disponere din egen tid, så der bliver plads til ledelse i din hverdag.


Det er en fordel, hvis du har erfaring med ledelse i et politisk præget miljø og med at håndtere beslutningsprocesser i det offentlige.


Vi

Center for Vand består af i alt 25 medarbejdere, heraf to kontorchefer og to teamledere. Vi håndhæver regulering af vandselskaberne blandt andet ved hjælp af økonomisk benchmarking, vi udarbejder analyser og artikler på dansk og engelsk, vi arbejder blandt andet sammen med relevante forskningsmiljøer og arbejder kontinuerligt med metode- og modeludvikling. Desuden håndterer vi store mængder data og bidrager aktivt til at udvikle forsyningspolitikken i Danmark.


Vi har en hverdag præget af fokus på resultater på et højt fagligt niveau, et stort engagement og relationer hvor vi vil hinanden det bedste. Vi sparrer med hinanden i et ligefremt sprog.


Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen arbejder for at fremme vækst og nye muligheder ved at styrke konkurrencen og forbedre samspillet mellem forbrugere og virksomheder. Vores opgaver er krævende og komplekse, og vi har tæt kontakt til erhvervslivet og andre myndigheder. Din indsats får betydning for, at styrelsen kan løfte sine faglige opgaver kompetent og effektivt. Arbejdet foregår i et hurtigt tempo med en høj grad af selvstændighed og initiativ. Hverdagen er præget af en positiv tilgang til kollegaer og nye udfordringer. Kommunikationen er ligefrem og åben med plads til godt humør.


At være chef i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen betyder, at du skal arbejde med strategisk ledelse, ledelse af mennesker og faglig ledelse, og vi både forventer og tilbyder løbende udvikling af dine samlede ledelsesmæssige kompetencer.


Se en kort profilfilm om Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens arbejde for velfungerende markeder eller film om, hvordan det er at være medarbejder i styrelsen.


Generelt

For yderligere oplysninger om stillingen kontakt vicedirektør Jacob Schaumburg-Müller på tlf. 25 59 32 76.


Stillingen er en kontorchefstilling (løngruppe 1) og besættes på åremål. Årslønnen udgør inkl. tillæg mellem 800.000 og 850.000 kr. (oktober 2023 niveau). Hertil kommer resultatløn og pension. Ansættelse sker i henhold til rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten.


Ansøgning med CV og eksamensbevis sendes via styrelsens elektroniske ansøgningsmodul på www.kfst.dk og skal være os i hænde senest 1. maj 2024. Samtaler forventes at finde sted i maj måned. Alle kandidater der går videre til anden samtalerunde vil blive ledelsestestet.



Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen arbejder for velfungerende markeder, der skaber vækst og høj forbrugervelfærd. Vi er cirka 350 engagerede kollegaer, der brænder for at gøre en forskel. Vi værdsætter høj faglighed, og vi styrer efter, at vores arbejde skal have reel effekt for danske forbrugere og virksomheder. Vi stræber efter at være de bedste på de områder, vi har ansvar for. Det skal være sjovt, udfordrende og udviklende at gå på arbejde.


Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet.  Vi arbejder med konkurrence, forbrugerforhold og udbud, og vi fører tilsyn med vandselskaber. Alt sammen for at skabe mere velfungerende markeder til gavn for de danske forbrugere. Vi er sekretariat for en række nævn og råd, og sammen med Konkurrencerådet udgør Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen en uafhængig konkurrencemyndighed.


I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på Jurainfo.dk
Konkurrence- & Forbrugerstyrelsen logo

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen arbejder for velfungerende markeder, som kan stimulere vækst og innovation til gavn for hele det danske samfund. Vi håndhæver blandt andet konkurrenceloven, fremmer konkurrencen om offentlige opgaver og bidrager til at udvikle forbrugerpolitikken. Sammen med Konkurrencerådet udgør Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen en uafhængig konkurrencemyndighed.

Valby
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
41 70 50 00
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2024 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted