Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Artikel

Nu bliver det nemmere at finde den rigtige advokat

Jurainfo.dk
05/11/2019
Nu bliver det nemmere at finde den rigtige advokat
Jurainfo.dk logo
Jurainfo lancerer nu ”Find juridisk specialist”, og gør det for første gang muligt for virksomheder at søge efter juridiske specialister på tværs af advokatbranchen. Et tiltag, man hilser velkommen på begge sider af bordet.  


Behovet for specialiseret juridiske viden er i dag større end nogensinde før. Mange virksomheder synes dog det svært at finde frem til hvem der er ekspert en for en givent område. Det koster derfor både en del tid og penge at finde frem til den rigtige rådgiver.


Efterspørgsel fra erhvervslivet


På talrige opfordringer fra det danske erhvervsliv lancerer Jurainfo derfor nu platformen ”Find juridisk specialist”, hvor kunderne hurtigt kan finde frem til juridiske specialister. Lidt efter samme princip, som man kender det fra boligmarkedet og søgen efter hoteller og flybilletter.

Den nye løsning samler juridiske specialister ét sted og gør det nemt for kunderne at fremsøge specialisterne på baggrund af faglige kompetencer og erfaring inden for et bestemt juridisk område.

”I Jurainfo har vi jævnligt både små og store virksomheder i røret, der gerne vil have hjælp til at finde den rette ekspert. Vi oplever simpelthen, at det er et generelt problem, at danske virksomheder ikke selv kan finde frem til hvem, der har erfaring inden for netop deres problem eller forretningsområde. Med det nye søgeværktøj forsøger vi at løse dette problem.”, siger grundlægger af Jurainfo Casper Rybjerg Qvist.

Behovet for øget specialiseret juridisk viden skal både findes i en øget kompleksitet i lovgivningen samt flere ansættelser af interne virksomhedsjurister. Virksomheder har nemlig i stigende grad ansat egne interne jurister, der tager sig af de generelle juridiske spørgsmål, hvilket har reduceret behovet for den mere generelle juridiske rådgivning. Når eksterne advokater kontaktes i dag, er det derfor ofte en mere specialiseret viden, der efterspørges. Dette medfører, at kunderne søger derhen, hvor den specialiserede viden er, fremfor som tidligere loyalt at holde sig til ét og samme advokatfirma.


Advokathuse bekræfter tendensen


”Jeg oplever, at der i dag efterspørges mere specialiseret viden i forhold til tidligere. Mange virksomheder har i dag jurister in-house, og det stiller større krav til os som advokater. Når eksterne advokater kontaktes, er det således ofte dybere specialistviden, der efterspørges.” siger senioradvokat Jacob Pehrson fra Horten.

Platformen møder stor interesse fra både kunderne og advokathusene, der kender udfordringerne, og de hilser det nye værktøj velkommen. Funktionen er uvildig og indeholder eksperter fra både de store ”full-service” advokathuse og mindre specialistkontorer og vil løbende blive udvidet med nye specialister.

Besøg den nye funktion her

 
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden - Tilmeld dig vores gratis nyhedsservice her →
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2024 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted