Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Artikel

Landsskatteretten åbner mulighed for retsmøde i Silkeborg

TVC Advokatfirma
07/11/2017
Landsskatteretten åbner mulighed for retsmøde i Silkeborg

Fra den 1. januar 2018 er det muligt at få skatte- og afgiftssager prøvet i Silkeborg. Dette er en stor fordel for borgere fra Jylland og i visse tilfælde Fyn, som i dag er nødsaget til at tage til København for at få prøvet deres sag ved Landsskatteretten. TVC Advokatfirma hilser det nye initiativ velkommen.Ifølge pressemeddelelsen fra Skatteministeriet bliver det fra den 1. januar 2018 muligt at anmode om at få prøvet sin sag i Landsskatteretten i Silkeborg, hvor Skatteankestyrelsens lokaler bliver hjemsted for den nye møderet.

Skatteadvokat og leder af TVC Advokatfirmas skatteprocesafdeling, Torben Bagge udtaler om det nye initiativ: ”Vi ser meget positivt på dette nye tiltag. Landsskatteretten har i mange år været garant for skatteborgernes retssikkerhed. Ved etablering af afdelingen i Silkeborg er Landsskatteretten med til at gøre det nemmere og mere tilgængeligt for borgere og virksomheder i eksempelvis Nordjylland at få en konkret sag prøvet.”

I TVC Advokatfirma fører vi løbende mere end 1.200 skatte- og afgiftssager i det administrative klagesystem og ved domstolene, herunder mindre sager for private samt store og meget komplekse sager for erhvervsvirksomheder. Med kontorer i både Aarhus og København fører vi løbende sager på vegne af borgere og virksomheder fra hele landet.

Såfremt du og/eller din virksomhed har modtaget en henvendelse fra SKAT, eller er blevet involveret i en skatte- eller afgiftssag, tilbyder vi en uforpligtende vurdering af denne.

Du skal blot kontakte advokat Torben Bagge, der er leder af TVC Advokatfirmas skatteprocesafdeling, hvorefter du vil få en gratis vurdering om

  • mulighederne for at opnå et gunstigt resultat i sagen

  • de omkostningsmæssige aspekter ved at føre sagen

  • hvilke konsekvenser det har, hvis sagen ikke videreføres


 


Gå ikke glip af vigtig juridisk viden - Tilmeld dig vores gratis nyhedsservice her →
TVC Advokatfirma logo
Aarhus
Søren Frichs Vej 42A
8230 Åbyhøj
70 11 08 01
tvc@tvc.dk
København
Nimbusparken 24, 2
2000 Frederiksberg
Roskilde
Københavnsvej 69, 1
4000 Roskilde
Gratis Nyhedsservice
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden
Vær den første til at modtage relevante juridiske nyheder inden for dine interesseområder
Tilmeld dig nu
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2023 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted