Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Artikel

Jurainfo vækster og henter tidligere Medlemschef i brancheforeningen Danske Advokater

Jurainfo.dk
06/08/2021
Jurainfo vækster og henter tidligere Medlemschef i brancheforeningen Danske Advokater
Jurainfo.dk logo
Jurainfo vækster og henter tidligere Medlemschef i Danske Advokater ind som ny Kommerciel direktør og partner.

Erhvervslivets største forum for juridisk viden udvider
Jurainfo har i mange år været advokatbranchens genvej til potentielle klienter, da mange virksomhedsjurister og andre beslutningstagere, fra både private og offentlige virksomheder, dagligt holder sig opdateret og finder juridiske rådgivere via platformen.


Antallet af besøgende på jurainfo.dk har aldrig været større, og vi oplever generelt en stigning i interessen efter juridisk viden. Derfor sætter vi nu endnu mere turbo på udviklingen af platformen.


"Vi er beærede over, at vi månedligt har mellem 40-50.000 besøgende, og at vi dagligt når ud til jurister, advokater og beslutningstagere blandt 98 % af landets kommuner, 55 % af alle landets styrelser og ministerier og hele 77 % af landets største private virksomheder. Det ser vi som en tillidserklæring fra de besøgende, som vi er meget bevidste omkring. Via vores position som bindeled mellem erhvervslivet og advokatbranchen er det oplagt at tilknytte Dorte og hermed kombinere vores kendskab til virksomhedernes behov med Dortes indgående kendskab til advokatbranchen", udtaler Casper Rybjerg Qvist, Founder og CEO.

 

Tættere samarbejde med advokater

Dorte Carlsson glæder sig ligeledes til at arbejde for det overordnede formål hos Jurainfo, der handler om at gøre jura lettere og mere tilgængeligt for alle, der har behov for juridisk viden:

”Jurainfo har formået at skabe en platform for alle, der har brug for juraen i deres dagligdag, men som ikke kan være specialister på alle områder. Her kan medlemmerne få en genvej til de juridiske problemstillinger, der er vigtige for dem, og samtidig kan advokaterne og andre juridiske specialister få en genvej til potentielle kunder. Jeg glæder mig desuden meget til at være med til at udbrede behovet for juridisk rådgivning og værdien af advokatydelserne.”, udtaler Dorte Carlsson.


Dorte skal, under titlen som Kommerciel Direktør, medvirke til at skabe endnu tættere bånd mellem Jurainfo og advokatbranchen.

Gå ikke glip af vigtig juridisk viden - Tilmeld dig vores gratis nyhedsservice her →
Jurainfo.dk logo
Søborg
Vandtårnsvej 62B
2860 Søborg
kontakt@jurainfo.dk
Gratis Nyhedsservice
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden
Vær den første til at modtage relevante juridiske nyheder inden for dine interesseområder
Tilmeld dig nu
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2024 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted